- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kız senin kocanla işin zor o zaman yemek seçiosa yanmışındun eve gıttım yemek yok ne yapsam ne yapsam kocişte yemıyor yemek normal bırı olsa atıyorum evde taze fasulyen vardır dersınkı yanına makarna yapayım ama ben yapsam ıkısnıde yemıyor kocam
sonra kociş dedı arkdslarla gelsem olurmu dedım kahvaltlk yerız ok dedı
kahvaltlk kızartma felan
5 kısıydık guzel gectı ama
bugun hafta sonu netten bakamda degısık bişy yapam kocişe yaa
hadi hadi seni gidi senigunaydın
dün ıresıl oldum yaa:tomato:
benımkı cıkısta hıc aramadı alla alla dedım nıye aramadı neyse bı tek eve yaklaşınca nerdesın dıe aradı
bende ona demedım ama ceyıs mağazasında fınk atıyordum kaydirigubbakcemile3
neyse eve 10 dk gec kaldım tabe
eve geldım şort askılı falan gıyındımm yengem durmuş bana sırıtıyo ne guluyon be dedım hıc popo gormedın mı kaydirigubbakcemile3
yooo dedı bakmak ıstıyommm nan sapık gıt basımdan dedım neyse
yığenımı aldım kucağımı atcılık oynuyomm :tomato:
tehh çüşş falan derkenn yengem gulmekten öluyo:bbo:
maynak mısın be kadın dedım neyse dedı nıe gec kaldın ayy bı tabak gordum süper alcam
delı mısn ne etcen dedı
neyse yemeğe haazrladık ana bı el gözlerımı kapadı :asigim:
aşkımmışş ben şoktayım hanı dıo 6.hıssın çalışmıyo bugun yıllık ızndemı:mymeka: neyse
ben kosarak ustumu cıkardımm
süper bı gundu ama ıresıl oldum yaa
bıde telımdekı rehberde KK dakı kızların tel noları var bırısı benı kötu hıssettım gun kardesınden aramıştı bu gıtmıs telımdekı numara kımın dıe arıyo
nan dedım o burcunun telı maynakk o kım falan dedı rehberımde kk ıle baslayan ısım cok tabe neyse benı resıl ettı kıza yaaa
sapık sanmış kızı
doğum günün kutlu olsunkızlar 01.08.2009 itibari ile doğum günüm:)
iyi ki doğdum bennn zemuszemus
kardeşim mesaj çekmiş en güzel hediyeyi verdi bana ;
sen şimdi bir yaşındasın.
yeni hayatının bebeğisin.
bizden ayrı ilk yaşın.
iyiki doğdun :gitme:
hadi bakalım sende bi evlen gelSanırım bu saat itibariyle bir daha girme fırsatım olmayacak arkadaşlarım
İlk takvimimi hazırladığımda, 6 aya yakın bir zaman vardı. Zaman hiç geçmeyecek diye düşünürken bir baktım yıllardır hayalini kurduğum büyük gün gelivermiş. Öyle güzel anlar yaşadım ki sizle, aldığım her eşyayı annemden bile önce size göstermek için sabızsızlandım. Yaşadığım sıkıntıları ailemden önce belki sizinle paylaştım. Hepinizin düğün fotoğraflarını, evlerinizi en yakınımınki gibi sabırsızlıkla bekledim. Evlendiğiniz gün sizinle beraber heyecanladım. Şimdi sıra bende. Bir yanım çok buruk, üniversitede bile ailemden ayrılmamış biri olarak yuvadan uçmanın hüznünü yaşıyorum. Bi yandan da canımın içine kavuşmak onunla aynı evi paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
Hayatımın en karışık duygularını yaşadağım bu günlerde hepinizin dualarına ihtiyacım var. Herşey sorunsuz ilerlesin, canım babacım çok üzülmeden beni de üzmeden (babam kalp hastası) evimden çıkabileyim. Yaklaşık 1 ay olmayacam, dönüşte allah kısmet ederse düğün ev fotoğraflarımla gelicem. Hepinizi çok seviyorum. 1 ay sonra görüşmek dileğiyle... Dualarınızı eksik etmeyin
canım elinmi uyuşuo kolunmuben annemlerdeyim betacım
ya kızlar sormayın başıma geleni bi kol uyuşmasından doktora gittim nörolog MR ve EEG istedi bugun işten çıkıp MR çektirdim çok sıkıntılı bi olay ay bunaldım 15 dk hareketsşz durmaktan pazartesi EEG çekilip sonuçları alıcazz. neysem işte o gazla gidip kestirdim saçları...
hehe evet ben kurtuldum artıkdensem ptırı kurtardıkk psıkopat durumdan sıra sana mı geldı nen var
canım takıl bana hayatını yaşanolsun canım uğraş dur..
kafa dağıtmaya çalışıyorum burda
yoksa gerçekten depresyon geçirmek üzereyim sanırsam :gitme:
Allahım yardım et nerde dertli warsa rabbimmm :gitme:
aaaaa geçmiş olsunkızlar babamı salı gunu kene ısırdı acıle gıttı.suan ates olursa dırek bursaya gıdecek..kenenın 10 gunlk kulucka suresı oluyomş...
kızlar babamı salı gunu kene ısırdı acıle gıttı.suan ates olursa dırek bursaya gıdecek..kenenın 10 gunlk kulucka suresı oluyomş...
geçmiş olsun çoooookkk
pıtır hoşgeldin bacım kaydirigubbakcemile2
strestende olabilir canım yaasaol pıtırım bencede öle bişey o uyuşma yüzümede yayılınca ben çok korktum o yüzden doktora gittim bişey çıkmıcak inşallah
bak bakalım beğenecekmisin
pıtır evlenmeden gormesn nan bı an utandım
nıe ustune değiiştın dıo:mymeka: nan ayıp dıom abının yaında deılde benım yanımda mı ayıp dedı %50 karımsın dedı
aynı seyı balkondada dedı %50 dıe bende dedımm%25 tım ne cabuk oldumm yengem dıo yarın %75 dersın uşağum
yok kacrcam %100 olcak:jeyyar:
cnmcok geçmiş olsn yakızlar babamı salı gunu kene ısırdı acıle gıttı.suan ates olursa dırek bursaya gıdecek..kenenın 10 gunlk kulucka suresı oluyomş...
ayy bılıyonus mu aklımda hala tabaklar var:roflol:
papımm saol
ya kızlar ne biliyim hiçbişey yolunda gitmiyo
isyan etmiyorum Allahım yardım etsin inş..
dün akşamda 2 yaşındaki yiğenim üstüne çay döktü çenesinden göğsüne kadar yandı
hastanelerdeydik :gitme:
nedir bu üstümüzdeki bilmiyorum
etrafımdaki herkes çok sıkıntılı bu ara
aile fln..
Allahım sana geliyorummmm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?