Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlar ben halen hasta olmadım:)
kız hadi bak artık
dünde bizim binada varmış, 6da hem yetişemedim hemde hiç tanımadığım insanlardı tedirgin oldum.
tubişim bişi sorsam; mukabelelerde okuyan kişiyi takip etmek şart mı?
cnm sende takıp edersen sende bıtırmıs olursun ramazan sonuna kadar
tvlerdede oluyor

günaydınlarrrr

bende gidiom akşam kocam halı sahaya gidicek arkadaşlarıyla beni arkadaşının evine bırakacak birazda onun karısıyla görümce çekiştiriyim o kızda kayananadan dertli kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

Bunları konsolumun üzerine düşündüm

hepsini iyi günlerde kullan

sende hata komşu kızma ama
neden cam açıyosun
neden sorularına cevap veriosun
o kimki ona açıklamada bulunuyosun hemde ibadet üzerine
bırak seni dinsiz bilsin ona ne

aynen

komşu o benım cok ıyı anlastığım bı erkek arkadasımdı uzun zamandr görmedım normal bı yaklasımla camı actım hatta acmayım dedım cok ısrar ettı
maçtan bjk bahsettık sonra konu nereye geldı

esma benımle konusuyo konusuyo sonra sevdığını soyledı şok oldum sonora kendı suçunu bana atıyo dıokı sen evlı bı bayansın artık evlencen ınsanla nışanlısın dıo nan zaten buılıyorum dedım ya konuyu nerey getrdın dedım kapatıyom anam ben o arada ne yazcak dıe beklerken hepsını yazıvermış yolladı o an sıldım engelledım

kızlar sabah sabah neden kalktın dyen arkidişlerim kocişime kalkıp kahvaltı hazırlıyorum birlikte yiyoruz ve yolculuyorum onu sabah...:)))) bu sabah müzik açmak için pc yi açınca szede yazdım işte...

arşı nan ben sorularına cvp vermedımkı kım o dedı nışanlım dedım ınanmam dedı dedım senı ınandrmak zorunda deılımkı o ara yüzüğümü gordu sanırım sonra bu dedıklerımın hepsını yazdı bırden yolladı :bbo:
bı kac kez cvp verdım yanı sana mı kaldı benı sorgulamak dıe baktım anlamıyo hemen sıldım
ama o an yanımda olsa parcalardım
tovbe yaa
neyse yaa cok mutluyum böle ınsanlar benım moralımı bozamaz dengesız

ınsanlar öle bı hal almışlarkı ALLAH kabul etsın ama ıkı ıbadet yapınca karsındakını sorgulama yetkısı oluyo sankı tövbe haşa
allah herkesınkını kabul etsın

bu arada dun benımkı dıo bızm ıcınde dua etsen dur dedım daha sırada pufı ve densem var:roflol: onlar kım ya dıo KK dan dedım

kızlar sabah sabah neden kalktın dyen arkidişlerim kocişime kalkıp kahvaltı hazırlıyorum birlikte yiyoruz ve yolculuyorum onu sabah...:)))) bu sabah müzik açmak için pc yi açınca szede yazdım işte...

valla aferın sana

ay kızlar bende ıftara cagırmak ıcın plan yapıyordum biliyorsunuz
calısan bayanların tek hafta sonu var dedım bu haftasonu daha yenı haftya baslaarım ama bızım unıv.den arkdasımız vardı bursada balayı donusu ugradık hatta gezdırdıelr bızı onlar gelecekmiş ılkmısafırımız bellli oldu bizde onları nerelere gezdırsek ramazanda acaba?

Bende hep Allah sabrını verir diyorum inşallah aksatmadan tutabilirim miğdemle sorunum oluyor.

cnm ıstoca degıl edırnekapıya gıdıyorum ben metırısın ordan bındım
evde sen yokkenmı okuncak mukabale kım ılgılencek

Ben yokken olucak esmacım, annem ve görümcem evde olucak.

dünde bizim binada varmış, 6da hem yetişemedim hemde hiç tanımadığım insanlardı tedirgin oldum.
tubişim bişi sorsam; mukabelelerde okuyan kişiyi takip etmek şart mı?

evet takip etmen gerekiyor. yetişebilsen aslında çok iyi hatim indirmiş oluyorsun.
benim evede tanımadığım insanlar gelecek, hem tanışmış olursun c.tesi oluyorsa o gün gidebilirsin.

kedi uzanamadığı ciğere mundar demriş o misal olmuş böcük.
saçmalamaya başladığında kapatıcaktın sinirde olmayacaktın.

Günaydın kızlar ben halen hasta olmadım:)

hemencikmi, bizi geçmiş olma ihtimalin yüksek yani kafamçokkarıştı

arsi, günaydın canım

ailemle beraber son ramazanımı yaşıyorum:çok üzgünüm:
o nedenle bu ramazanda ayrılığın getirdiği bi burukluk var içimde
bi daki ramazan ailemle iftar yapamıycam offf hüzünlendim yine:gitme:

tubış nerden bılebılırdım bıde o ara kankamla konusuyordum burda uye kendıısı uzun zamandr yoktu trafık kazası gecrmış
o ara o kadr şeyı yazmış yollamış
sımdık diğer forumdada kesın özel msj atmıştr bana ama hıc takmıyorum o bana dedıklerıyle cok şey kazandım sanıyo ama kaybedıyo
bu arada bu aksam teravıh başlıyo hayrlı olsun ınş
ayy bu ay bıze bolluk bereket versın
annemle konustum üzümlerımıze hastalık gelmış bu yıl pekmez yapılamaz belkı dedi ayy yarabbım çiftçi olmakta cok zor
1 yıl ürünü beklıyorsun sonu husran oluyo
butun herkesın tarlası hastalık olmuş

günaydın kızlar

pufimiydi yeni çeyizler ekleyen güle güle kullansın inş

böcük boşver canın sıkılmasın salla gitsin, manyak şey

dün bizde nişana gittik ama çalgıcı berbattı :S ay inş benim nişanımdaki çalgıcım güzel olur yaaaaa bunlar çok önemli

günaydınnnnn tatlılarrrrrrrropuyorumnanaktan

hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan

ailemle beraber son ramazanımı yaşıyorum:çok üzgünüm:
o nedenle bu ramazanda ayrılığın getirdiği bi burukluk var içimde
bi daki ramazan ailemle iftar yapamıycam offf hüzünlendim yine:gitme:

ee iftara gidersin oraya arada sırada
sende çağırırsın onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…