HAHA:)küçük meme candır
eda yeni avatarın pek seksü de sen nie bu ineklere taktınsanırım şansımı fazla zorluyorum laelaelaelaelae
hahahayatım o zaman huysuz asabi bi de gıcıksın dielim mi
o da benim içimden gledi
kızım senden ev hanımlığının bütün cinliklerini örendinay süpürgeyi tüm sıcak koşullarına rağmen yaptım:)) azcık serinliyim silme eylemine öyle geçicem...
süpürürken aklıma ne geldi. Hayatım bu cinliğide düşünmüş mü bakalım...
şimdi kızlar. bu serdiğim çarşaf taçın siyah üstüne kırmızı dudakları olan çarşaf. sanah gözlerime inanamadım. şokkk üstünde tüm toz saç tüy kıl kepek tarzı beyaz her ne varsa görünüyor. benim daha evvelden geliştirdiğim taktiği gerçekleştirdim hemen. bu arada sözü açılmışken arzumun şarjlı süpürgesinden feci halde memnunum resmen elim ayağım oldu. daha öncede evimizde çeşitli şarjlı süpürgeler olmuştu ama hepsi hep şarj modundaydı hiç kullanılmazdı çünkü tüm çekme teşebbüslerinde başarısız olur binbir küfürle büyük makina çıkarılırdı. neyse işte çok memnunum bundan. ilk kullanımdan beri bir parçasını tül süpürme aparatı gibi bir şeyi hiç bir yere sürmedim. onu yatak başlığı yaptım:)))))) her sabah onunla şarşafı falan süpürüyorum:))))))))))))))))))))))))) alın size bir pratik çözüm daha:))))))))))))))))))
he benim annemde böle yapii yada doğruo daha dorusu iki türlüde yapıocanım bizimkiler domatesleri rendeler veya rondodan geçirir
kaynatır kavanozlara koyarlar..
açıp kullanana kadar dışarda durur
açtıktan sonra buzdolabında saklanır... yerimseniben
sen zaten hep öle şeylerle uğraşay kızlar bu arada foto ararken bi site buldum
değişik değişik şeyler satıyo ya
mesela işte hani parti tabakları parti bardakları
mesela havuzbaşı partisi için
aloha gömlek modelinde tabaklar falan
15 usd falan diyo ama bi kurcalim bakim değişik bişiler çıkabilir
gamze, yaa Allah kolaylık versin sana canım. Bir iki damla limon sık ağzına birde mutlaka nane iyi geliyor genelde. nanalei şeker falanda olur. Bi nebze geçirir belkim
bana doğal yöntemler söleyin
elletmek
hariç
:jeyyar:
tatlım midem bulanıyor çokkk:çok üzgünüm:
her zaman silikonlu takmanın acısını bilimisinis
:sinifsinif:
ben bıçak altına yatamam ama öle bşy isteyememde zaten büyükken küçültmekte bşy yok ama
küçükken büyütmek
zor
düşünsene elleyince elline
silikon geliyyyy
:bbo:
bana doğal yöntemler söleyin
elletmek
hariç
:jeyyar:
hayatım benim sütyen ölçüsü 36 dd iken
34b oldu
o da işte 80e geliyormuş
ameliyat sonrsı iki sütyen aldım onlar 80b idiler
bi de intimissimi var
onun arka en ölçüsü yoktur
o da sadece 80di işte sanırım
ay karışık oldu sen en üsttekini baz al işte ohohooh
zayıflicam giycem sırtı açık
bisürü tişört almıştım geçen sene
sözde bu yaz giycektim
ama gitmedi kafasına tükürdümün göbee
nan edaaaaa
ben büyük derken demiyorumki 90 100 ölçüleri
:kedi:
85 olsa :kedi:
doğal yöntemler yok büyütcek
:kedi:
ne küçüküğü pamela maşallah :lepi:
HAYATIM
sen nerden bilin
baberkonun ikizlerini nan
benimde 80b idi şun 85 oldular feci şiştim yaw
böcük
nassı 85 nan
nası ettin öle
sulak yerdemi yetiştiler olm
hahahh delikafadulden
tatlım midem bulanıyor çokkk:çok üzgünüm:
göğüs büyütmek isyen arkadaşlar..... ben bir ara kara üzüm çekirdeği tozu topiğine takılıyordum burada. göğüs büyütüyormuş.kullananlar memnundu.hatta bende aldım ama üşendim .birkaç hafta yedim.ama zararı yok faydası var.antioksidan bir nevi.o topiği bulursanız göreceksiniz yiyip de memnun olanları.
bi börek tarifi istiyorum kızlar
mümkünse denediğiniz birsey olsun,
ve tepsi böreği değil de tek tek tabaklara servis edilebilen olsun
aksama misafirim varda, ıspanaklı kekin yanına yapıcam,opuyorumnanaktan
şimdi bu karılar benim meme derdimi alır geyiğe resmederler
kaydirigubbakcemile2
kendin elle sırnaşık şey tübe tübe
aktarlarda bitkisel göğüs büyütücü var eğer çok canını sıkıyorsa dene onları kaydirigubbakcemile5
göğüs büyütmek isyen arkadaşlar..... ben bir ara kara üzüm çekirdeği tozu topiğine takılıyordum burada. göğüs büyütüyormuş.kullananlar memnundu.hatta bende aldım ama üşendim .birkaç hafta yedim.ama zararı yok faydası var.antioksidan bir nevi.o topiği bulursanız göreceksiniz yiyip de memnun olanları.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hayatımın Hafıza kuvvetli maşallahnişan resmimi bi gördü unutmadı :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
canım seninki 80 miydi evlenmeden ? halbu ki küçük gibi duruyordu . kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?