Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok çok üzgünüm şu an ...
umarım arsde telefonu vardır.
aynı gün evlendikleri için vardı diye hatırlıyorum

benimde sanki öyle aklımda kalmıs arside teli var diye insallah dogru hatırlıyorumdur :Saruboceq:

ne dicegimi bilmiyorum elim kolum baglandı sanki mafoldumben

ya aslında bişeyde olmadı, eda takıldı ona misafir gelmiyo sana huysuzsun diye derken birkaç kişi daha dedi banada çemkirdin banada diye diye herkesten birden böyle duyunca bozuldu.. yani aslında takıldılar ama sanırım hassas bigündeydi hayatım o yüzden böyle oldu.. umarım düzelir ve gelir tekrardan..

arsinin kocası gelcek bugece :) o gelmez sanırım

selam kızlar.
çok sık gelemiyorum o yüzden takip edemedim anladığım kadarıyla hayatım umarım gitmez.
olur arada böyle tatsızlıklar düzelir herşey umarım..

takılara da bayıldım çok güzeller farklı bir tarz geldi kelebekler güle güle kullan canım.
eline de çok yakışmış

bu arada bugün arsinin tuzlu kurabiyesinden yaptım, mahlepim sorunluydu ama genede harika oldu :))

Arsii ellerine kollarına sağlık

bu arada bugün arsinin tuzlu kurabiyesinden yaptım, mahlepim sorunluydu ama genede harika oldu :))

Arsii ellerine kollarına sağlık

hani resiim cokacimcoook ellerine saglik canim eminim cok lezzetli olmustur :lepi:

ayy yarindan itibaren öglenleri yemeklerden bahsetmeyelim olmazmi :roflol:

tamam sölicem ben bi deneyeyimde
:jeyyar: ne dertli varmış bu konuda beee

(çaktırmayın memişlerim ilk çıakrken tas kapatmıştım kocaman olsunlar diye :roflol: hakkat kocaman oldular şimdi ceremesini çekiyorum Çok üzgünüm çoook )[/COLOR][/B]

kafamçokkarıştı neeeeeyy anlamadım nassı tas kıııız

canımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım şimdi iyimisin?

yarıldım gülmekten varyaa
biliyorum benimkide böle olcak
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…