çok çok üzgünüm şu an ...
umarım arsde telefonu vardır.
aynı gün evlendikleri için vardı diye hatırlıyorum
bu arada bugün arsinin tuzlu kurabiyesinden yaptım, mahlepim sorunluydu ama genede harika oldu :))
Arsii ellerine kollarına sağlık
bu arada bugün arsinin tuzlu kurabiyesinden yaptım, mahlepim sorunluydu ama genede harika oldu :))
Arsii ellerine kollarına sağlık
densem nan sen bu saatte burda olmasdın
bu arada ervaa büyütmek için doğal bi yöntem bulursan banada söle nann :jeyyar:
kara üzüm çekirdeğini bende denedim yoğurda koyup yiyodum amaaa yok yoğurt olmaz yok dmeirkaşık olmaz bisürü şey yazmışlar bende amannn dedim bıraktımm
püüff
(çaktırmayın memişlerim ilk çıakrken tas kapatmıştım kocaman olsunlar diye :roflol: hakkat kocaman oldular şimdi ceremesini çekiyorum Çok üzgünüm çoook )[/COLOR][/B]
Böcüküm çok sağol.Burcu ben seni tanıyordm topiği okuyordum çoğu zaman senin resimleri de görmüştüm söz resimlerin ve nikah resimlerin hele çok güzeldi hep orjinal fikirler verirdin.Böcüküm sende öyle senin esprilerine yazış tarzına bayılırdım seni hep gurbaa prenses ile karıştırırdım:)Sizleri seviyorum neyse tanıdım neyse varsınız hepiniz gamze hayatım esma erva pıtır papi selenay arsıma parpalı başka nıklerı aklıma gelmeyen arkadaşlar hepinizi seviyorum neşe katıyorsunuz bu topiğe
geçmiş olsun canım şimdi iyimisin?merhaba kızlar bugün rahatsızım halsizim ve ilaçlardan çok uykuluyum bil. başında duramadım bakamadım sizede
böcük akşam giremedim kusura bakma canım akşam rahatsızlandım ilaç içip uyudum
:sinifsinif:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/306536-bulamadim-bi-baslik.html
öluyommmm:roflol:cabuk bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?