Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hoşgeldin hevin

nasıl gidio canım

sagol canım,
nolsun valla degisen bisey cok bildigin gibi. Sadece birazcık acıktım zemuszemus
Sen nasılsın nasıl gidiyor oruc?

Bu arada yemek takımı almamıstım ben günlerdir arıyorum bi misafır bide günlük takım, TR'de olsaydım bulurdum hemencecik Almanyada düz beyaz var cogunlukla, sevmiyorum öyle :umursamaz:

iim kuşum bende valla,

türkiyede olma şansın yokmu yakın bir zamanda??

Kızlar bulduklarım sunlar, misafır takımı: (tabi TRdekiler kadar güzel degil) 280 TL

buda günlük yemek + kahvaltılık takımı, catal bıcaklarda hediye 160 TL

ne dersiniz alsammı? :uhm:

iim kuşum bende valla,

türkiyede olma şansın yokmu yakın bir zamanda??

Allah iyilik versin balım :Saruboceq:
yok canım ya, yılbasında belki oda anneme baglı bakalım, ama ordan buraya getirmek biraz zor oluyor yük yüzünden, gümrükten bir sürü para alıyorlar yük hakkını gectigin zaman :umursamaz:

kpss kursunamı başlıyosunuz ?

kocaelide arkadaşım murata gitmişti çok iyi diyodu :) fiyatlar nasıl peki? sz sadece gk gy gitçeksiniz dimi?

Kızlar bulduklarım sunlar, misafır takımı: (tabi TRdekiler kadar güzel degil) 280 TL

güzel cnm ben şahsen beğendim...kaydirigubbakcemile5

hehe bişi olmas bişi olmaz

kızım meyveden bol bişi yok bizde babam ekio büyütüo ama bizde yiyen yok
bende böle pastada fln bol kullanıom
canım götürücem kişilerde sevmio beyaz bende böle bişi yaptım tadı nasıldı artık bilmiom

valla canım yapıver bea sende olduğu kadar
dur sen soruodun dimi bizim fırını çekiverim

ya sen bu pasta işinin uzmanı oldun heee..
valla öle oldum sanırsam

şimdide gamzenin poğçalarından yaptım aşamalı aşamalıda çektim unlu unlu ellerimle
fırında pişsin çekicem resmini

günlük olanı beğendim canım yalnız misafir içi olana aynı şeyi söyleyemiycem

kpss kursunamı başlıyosunuz ?

kocaelide arkadaşım murata gitmişti çok iyi diyodu :) fiyatlar nasıl peki? sz sadece gk gy gitçeksiniz dimi?

evet canım pashmina ile ben başlamayı düşünüyoruz kpss ye. ben lisans kamu yönetimi mezunuyum. düz memurluk istiyorum ve sadece genel kültür genel yeteneğe gideyim diyorum.canım inan interneti talan ettim ama murat hakkında iyi diyenlerde varrrr, kötü diyenlerde varrrr. artık şansa bakalım.yinede en mantıkşlısı murat gibi geldi bana. internette 1000 tl yazıyor ama yüzyüze gidip bir görüşücem canım

yelız tupper kardesı olduk bugunnn gule gule kullan

yazmalı hevın songa tskler

hevın gunluk güzel ama mısafr ıcın baska yok mu

sagolun kızlar yorumlar icin, günlük takımı bende begendim ama digerinde karar kılamamıstım ne cok begendim nede begenmedim arada kalmıs gibiydim, iyiki sormusum zemuszemus
günlügü henüz almadım ramazandan sonra biyere gidicem orda bulamazsam daha güzelini bunu alcam, misafir olanıda bakalım kısmet artık komsum gidicekmis köln/berlin tarafına orda var bisürü ona siparis veririm bisey

böcüüük burdaysan gel bi, kac gündür sorcam sorcam diyorum bi türlü denk gelemiyoruz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…