Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu poğaçanın tarifini nerden bulabilirim

günaydın güzeller, bugün pek sık uğrayamıycam, çok iş birikti mafoldumben

Günaydın kızlar bgun 11 de doktorda randevum var ve hala hasta olmadım dualarınızı beklıyorum lütfen dua edin bana

ayrıca hamiş değilmişim :) c.tesi halam geldi....
kızlar bişi sorucam bu evlendikten sonra ikinci reglim, ikisinde de ağrım ve kanamam çok fazla oluyo,
sizde de böyle bir değişiklik oldu mu?

kızlar bişi sorucam bu evlendikten sonra ikinci reglim, ikisinde de ağrım ve kanamam çok fazla oluyo,

Canım hayırlısı olsun.Benim halam hala gelmedi.11 de randevum var.Ilk ık ıayda bu şkılde olması normal bıraz gecıkmeler olabılıyor.Ama genede doktora gitmeni tavsiye ederim.Benim 20 gün oldu geciktiği ama idrar testim negatif çıktı.Bakalım hayırlısı dualarnızı bekliyorum

Günaydın kızlarrr ıyi haftalar.
ycycyc ve elisaa aldıklarınızy güle güle kullanın
Sonbahar Yatak sormuş ben yataş anti stress almıştım. Çook memnunum. sabah kuş gibi kalkıyorsun.
Mandilin sen Ankara'da değilmiydin?? Aldığın kurabiye kalıplarından migrosa baktım ama bulamadım
Psoriasis hayırlısı olsun...
Bu hafta yine çook yoğunum ara ara katılabileceğim.

Son düzenleme:
kızlar bugün canım çok sıkkın

sahur hazırladım hoşşik kalkmadı
emeklerim boşa gitti

:teselli: bu gecede sen kalkma balım:)

güle güle kullan hepiciğini. tupperlar çok güzel

buyrun böcük hanım kakaolu ve çilekli pasta akşam yeni doğan bebişi görmeye gittik oraya götürdük:)

pıtır yinemi pasta yaptın kıss bu mevsimde nerden buluyosun çileklerii bahçenizden mi?
bişi daha sorcam jöleyi neli kullanıyorsun? Birde jöleyi sürerken akıp gitmiyormu?

bende dün arkadaşımın düğününe javelinden elbise aldım kızlar
mutlu mesut ve müsait zamanımda giyer fotosunu çeker koyarım sizin iç
in

ekleee canım ekleeee bekliyoruuz
kaydirigubbakcemile5
kızlar bunlarda benim tupperlarım hata veriyor devamını ekliycem...

güle güle kullan tupperlarını

Kızlar bulduklarım sunlar, misafır takımı: (tabi TRdekiler kadar güzel degil) 280 TL
ne dersiniz alsammı? :uhm:

güzel canım ama kahvaltı takımını beğenmedim ben pek yerimseniben

buda bizim bahçedeki fırın
bu da bahçeden başka bi resim
[

bu fırınlar çok güzeeeeel oluyor yaaa ooh neler pişer neler bunda..
pıtır nerdeysin sen ben bi uğrayım size balkesire gelince:)

güle güle kullan elisacım tepsin ve meyveliğine bayıldım çok güzeller

daha alıntılarım vardı ama gitti yaa laelaelaelaelae
hee gülçincim, benimde aşırı yoğun olmaya başladı onu dimiştim

mulberry kek yaptınmı şekerim :)

günaydın arsima,

günaydın kızlar,
öncelikle size bir selam vereyim. ben uzun süredir sizleri takip ediyorum. zevkle sohbetlerinize katılıyorum ama okuyucu olarak.. hepinizi sanki tanıyor gibiyim.. evlenecek olan arkadaşlara kolaylıklar, evli olan arkadaşlara da yeni yuvalarında mutluluklar diliyorum

arsima cuma akşamı tantitoniden kalıbı aldım. dün keki yaptım.. dr oetkerin hazır kek karışımını kullandım.. ama hamur az geldi kalıp için.. yarısına kadar ancak doldu.. pişince de tam şekil oluşmadı tabi ki...
bu akşam tekrar yapıcam. hamurunu kendim hazırlıcam bu sefer.. yarına foto eklerim olur mu.. inşallah güzel olur.

ama dün yaptığım kekin tadı kabarması falan güzel oldu.. kalıp iyi iş çıkarıyor yani.. :lepi:

Günaydın kızlar bgun 11 de doktorda randevum var ve hala hasta olmadım dualarınızı beklıyorum lütfen dua edin bana
ıns cnm ınss
bnm hıc agrım olmuyor artık

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlarrrrr güzel günler mutlu haftalar herkese
elisaaa güle güle kullanhepsi çok güzelhihoyyyt
pıtır canım çekti nefis gözüküyolar ellerine sağlık :içelim:
böcük ve yeliz tupperlarınızı güle güle kullanın alabildiğiniz kadar saklama kabı alın minik orta boy :) ayrıca mini şefi herkese öneriyorum soğan doğramak çok keyifli oluyor..ayrıca böcük bir şeyi farkettimki tupperları direk satışçılardan almayın ......diyor diye bi site varya orda resmen yarı fiyatına satılıyo bi çok ürün aklınızda olsun şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…