Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

deniz geçmiş olsun
mulberry hoşgeldin
pıtır kazık yer miyim onu merak ediyorum işte
kaç paradır acaba yaaaaaaaaaaaa

dış çekim içinmi istiyorsun eda? eğer öyleyse yardımcı olabilirim eşimin kuzeni yapıyor o işi yaklaşık fiyat 450-500 TL sanırım 30 poz kitap albüm cok değişik gördünüzmü bilmem...
istediğin yerde çekim olabiliyor (istanbul sınırlarında :) ) mekan belirlemessen tema vakfının ataşehirdeki nezahat gökyiğit botanik bahçe bizimkiside orda olmuştu

bide köpekleri hayvan kadar oldu yaramazmı yaramaz her yeri dağıtıo fln
sora çocuklar büyüdü başka eve taşındılar
sora köpek öldü ona çok üzüldüm
marley ve ben:)

bi köpek eksik :)

:1hug: tek çözümü 2 haftada yardımcı birisi o da bizlere uzaaaak ....koşturmaya devam..
aman bide çoçuk olsa düşünemiyorum vallahi o zaman bence çalışmamak gerek..

o şuan için çok zor
ben pazarları evimde olabilsem sorun kalmıcak ama olamıyorum
eşimde diyo evde kimse yok niye temizlicen
niyesimi var tozlu olunca beynim kemrilio dedim
dün darıcadan gelince ben temizliğe giriştim oda sinirlendi oruclu oruclu niye iş yapıyormuşum (oruclu oruclu darıcaya gidiyorum ama iş yapnca yoruluom işe bak)
öyle tartıştık ve işimi ettim

söylemeyin böyle şeyleri yaaaa of çok canım sıkılıyor benim
yaptıramıyorum ben buralardaaaaaa mafoldumben

valla he kadın iyi dayandı yine:)

:teselli: canım anlıyorum ben evdeyim ama yinede yetmiyor zaman.
onlara kalsa bulaşıklar yığılsın çamaşırlar beklesin, ütüyü boşwer ama sen onunla otur birlikte .....

söylemeyin böyle şeyleri yaaaa of çok canım sıkılıyor benim
yaptıramıyorum ben buralardaaaaaa mafoldumben

sen paradan haber ver canım paran varsa fotoğrafçılar hangi ilde olursan ol gelip çekimini yapıyuorlar...

herkese mrb kızlar nasılsınız?

hoşgeldin kıs

hosbulduk canım

[/url][/IMG]
snap slip kızlar bundan almıştım ben çok kullanışlı işime yarıyor açıkçası
birde şunu almak istiyorum
[/url][/IMG]
buda fissler
üstünde bi aparat var onu çekiyorsunuz ipli bırakıyorsunuz kesiyor çekip bırak şeklinde elle çalışıyor pilli yada elektrikli değil
ayrıca kurutma karıştırma ve saklama kabı özelliği var fiyatda 56 tl nasıl sizce almayı düşünüyorum? özellikle soğan doğramak için :)
her zaman mikser açılmıyor bu pratik olur diyorum ufak tefekler için böyle pratik şeyleri seviyorum ben ya :)

Herkesiciklereee tünaydınnn opuyorumnanaktan
öff netimm gitti alıntılarımda gümledii mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…