neden esmacım CADIARZU
anamm sessizlik oldu yaaa
kimse konuşmuoooo
off hoşgeldin bu arada canım nasıl geçti düğün ve balayın
hoşbulduk canım; düğün nasıl gecti anlamadım ve hatta hatırlamıyorum. cok garip bi duygu canım ya; farklı yani anlatılmıyor. dugun sırasında ufak tefek can sıkıcı seyler oldu ama onemli degil acıkcası bizim gunumuzdu ve el
mden geldigince eglenmeye calıstım. balayıda cok guzeldi; donuste hasta olduk ama raporluydum oyuzden canım:))
pinarrr hepsi çok cüceller yaaa
pnar oh herkez ceyız almış ne güzel
pınarcım bütün cicilerin çok güzel canım iyi günlerde kullan
doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
Geçmi yattın kuzum :teselli:
aşkı olsun arsim baktım şimdii azcık dolmuş idare ederbi kaç pozluk
senin içinde hemen çekip ekliom çiçemm
aşkımın dogum gunumde aldıgı forma kendısı koyu bı fb li
hoşbulduk canım; düğün nasıl gecti anlamadım ve hatta hatırlamıyorum. cok garip bi duygu canım ya; farklı yani anlatılmıyor. dugun sırasında ufak tefek can sıkıcı seyler oldu ama onemli degil acıkcası bizim gunumuzdu ve el
mden geldigince eglenmeye calıstım. balayıda cok guzeldi; donuste hasta olduk ama raporluydum oyuzden canım:))
evet canım 1 ağustos itibari ile evliyim artık; dogru soyluyorsun canım profilimi henuz degistirmedim birazdan degistireceğim. resim suanda yok canım; hatta inanırmısın ben dugune ait sadece arkadısımda olan 3 5 resmi gorebildim baska da resim goremedim ama elime gecice ekliycem canım insallah
aslında ben bi fotoğrafçıdan çok bi sanatçı istiyorumteşekkürler bunebu opuyorumnanaktan
ben çeliktepedeki royal fotoğrafçılığın çok methini duyuyorum bu aralar. fotoğraf konusunda iyi olduğunu söylüyorlar... işine yarar mı bilmem.. sen tüm gün çekim gibi bir şey düşünüyorsun sanırım... senin istediğin tarzda bir servisleri var mı hiç bilmiyorum ama bir sorabilirsin belki
ay sağol şekerim internetten bakcam şimdibunebu; esra pozan, müjgan culfa, biri daha vardı aklıma gelince yazarım bunları önerebilirim çok güzeel çekimleri var. Mail at hemen geri dönüyorlar....
ona da bakim şekercim teşekkür ederim
bülent uluçay
ya ben iç çekim dış çekim diye bi ayrım yapmıyorum eccum yadış çekim içinmi istiyorsun eda? eğer öyleyse yardımcı olabilirim eşimin kuzeni yapıyor o işi yaklaşık fiyat 450-500 TL sanırım 30 poz kitap albüm cok değişik gördünüzmü bilmem...
istediğin yerde çekim olabiliyor (istanbul sınırlarında :) ) mekan belirlemessen tema vakfının ataşehirdeki nezahat gökyiğit botanik bahçe bizimkiside orda olmuştu
lenofff h geldın cnm nerelerdeydın opuyorumnanaktan
abavvvvkızlar bu gelini gördünüz mü
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/306805-bursa-buski-19-07-09-leylinin-dugun-fotolari.html
sanki üst üste 3-4 gelinlik giymiş gibi. Ne bulduysa ne gördüyse takmış. Bu kadar göz yoran şatafaat düşkünü bi geliklik hiç görmemiştim. kaydirigubbakcemile3 birbaat
oooo güle güle kullan hepsini pınarcıkaşkımın dogum gunumde aldıgı forma kendısı koyu bı fb li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?