- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
parpiloşum kelebekim
al gitsin
tepe tepe ütüle
oh be listeden 1 daha düş
amaniiiiiiiiiiiiin kızlar haftasonu kayınvalidehanımcım geliyormuş bize :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ben ne etcem yafs tüüüh tüüüh
canım dediğin doru bugün gideyim toplim ne varsakaydirigubbakcemile5psiqo , alacakların ayıracağın bütçeye göre değişeceği için şunu al bunu al demek biraz gereksiz
bence beyaz aşyacılardan broşur topla hepsini incele fiyatlarını özelliklerini kıyasla. Hatta git dokan :) Karar vermen dahada kolaylaşır. Ama illa marka söyleyin dersen bence siemens
Birde oturacağınız ev belli değilse ankastre mi seüstü mü alacağında belirsiz demektir. Fırını en sona saklayın isterseniz. Yada alıp sonra değiştirme imkanınınzda oluyor, teslim almadığınız sürece değişim yapıyorlar.
tmm canım aklımda olsun saolasınA+ hatta A++ aldığın sürece tasarruflu oluyor zaten çok yakmaz merak etme
tşk ederim tatlım:1hug:Bende bosch tavsiye ederim
arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
sayfalarınız öyle çokki oku oku bitmicek:)
sitedende araştırdım biraz.
ben yeni nişanlandım.yavaş yavaş çeyiz işine başlim diorum.
ilk beyaz eşyaları halledim yükü kalksın istiyorum.
aslında daha çok var düğünüme 2 sene gibi ama şimdiden öderim iyi olur die düşündüm.
beyaz eşyada arçelik bocsh birde sharp die markaları genelde öneriolarmış
ama alcaksan bosch al diolar.sharp çok pahalıymış.
şimdi fikirlerinizi alabilirmiyim.bocsh düşünüyoeum.model hakkında falan hiç bir bilgim yok ama.
çamaşırmakinası bulaşık makinası fırın alıcam.
bi sorum daha olcak fırını set üstü ve mini fırın şeklindemi önerirsiniz yoksa tek mi önerirsiniz?
hımmmmm..... bende bakabilir miyim pekiii :kedi:
yaw karşılaştırcamda bu işten hiç anlamıomki:)esasında evet
ille de o ille de bu demek doğru değil
geri aldım lafımı
sen hepsini en iyisi şöyle araştır
ha gitti hagidiyor var ya mesela
site
orada ürünleri seçip kararlaşrıtabiliyorsun mesela
amaan ne iblem
oy
nerde eskisi gibi eld eleğende yıkamalar tey teyyy
ya böcüküm arçelik pek önermiolar bitaz araştırdımda.bencede kesınlıkle arçelık:lepi:
nan benımkılerın şeklını unuttum nasıllardı acep:roflol:
siemens ve bosch aynı zaten ya ne alaka... üretimleri bile aynı..
hayırdır densem kötü birşey yok umarım:sinifsinif:
anneni özlediğini söylüyorsun ya hep, gidebilsen ne güzel olur böcük.. hasret giderirdinizcnm sıkılıyoo nan
acaba ödemeler gununde olcak mı onu düşünüyorum
normalde ayın 5 i aylık 20 sı avans olur
sımdık haftaya ayın 5 i aylık almamız lazım
ondan sonrakı avans gunude 19 oluyo bayramlarda hep sorun yasıyoruz ınş yaşamayız yaa tamda takst gunume denk gelıyo
ve ben bayramda köye gtmek ıstıyorumm:sinifsinif:
tabiki canım arkadaşlık talebi yollarsan bana bende kabul ederim.opuyorumnanaktan
siemens ve bosch fabrikaları aynı, zaten dikkat ederseniz modelleri arasında çok ufak farkılıklar var.
Ayrıca serviste siemens bosch ayırt etmeksizin bakılıyor.
ben o kadarını bilmiyorumcnm bencede bosh arcelık gereksız pahalı
ama model dıyemem aklımda degıl benımkılerde bosh
fırınımı mini fırın aldm dıgerlerdı kocaman ne gerek var
,
edaaa simens dandik be kocişin bi arkdası demiş ti orda teknik servismiş hemde
ayyy ne zor işler beyaw karşılaştırcamda bu işten hiç anlamıomki:)
bakcaz artıkın yüksek ihtimal bosch düşünüom zati
ya böcüküm arçelik pek önermiolar bitaz araştırdımda.
eksi yönlerimi ne varmış:S
ben onların yalancısıyımşutarafagitti
heeekuşum ya ben evlendikten sonra ütümün berbat olduğunu anladım elk.süpürgenin yanında hediyeydi işte zorlanınca mecbur kaldım
bizim evdeki bulaşık makinesi de bosch iyi walla emektarsiemens şimdi bende sordum birine servisi falan kötü bosch en iyi dio
temem be pessiemens ve bosch fabrikaları aynı, zaten dikkat ederseniz modelleri arasında çok ufak farkılıklar var.
Ayrıca serviste siemens bosch ayırt etmeksizin bakılıyor.
ay yazmalı benim talebimi de kabul etmişsintabiki canım arkadaşlık talebi yollarsan bana bende kabul ederim.opuyorumnanaktan
simens hımmCADIARZU tmm aklımda olsun canım çok saol
fırının mini fırınmı nasıl?
canım çok tşk ederim aklımda olcak hepsi.
fırın nasıl olsa daha iyi olur.
çamaşır makinasında neye dikkat edeyim
bide buzdolabında nofrost iyimi kimisi çok yakıo falan dio daa.s.
amaniiiiiiiiiiiiin kızlar haftasonu kayınvalidehanımcım geliyormuş bize :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ben ne etcem yafs tüüüh tüüüh
Ne güzel işteönce bir tepsi kaynana dili pastası(Kafadan uydurdum bilmiyom var mı öyle pasta)
anneni özlediğini söylüyorsun ya hep, gidebilsen ne güzel olur böcük.. hasret giderirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?