temem be ufalttım alala kırmim kafanızı
deniz seni de ayrıca dövcem he
arsimaım ne iş derken fisfisfis
ya arsi ya
ben d eo yatakodasını istedim ama 7bıçık milyar fiyat çektiler
ben alamam ki o kadar para verip peff
senin yatakodan var mıydı albümlerinde bi bahim bajim
siemens şimdi bende sordum birine servisi falan kötü bosch en iyi dio
burcum ıst neden yokk ya ağlıycam haa cok sanslısın
annem derındondurucuya koyar ancak öle gelır 10 saatlık yolu valla cnm cok cektı
ben et yemedığım ıcın kıyma yazmadım arzuna kalmış kıymalı hıc yapmadımkı zaten normalı cok lezzetlı
en lezzetlı yerıde o tomurcuk kısmı varya bal ball
ayy gunaha gırıyomm yaa
pişirnce resım koy emı
pişirme kısmına gelınce tencerenın yarısına gelcek sekılde su koycaksın ustune yağ ve tuz ekle bıraz
ıcıne tuz koysanda sonrada az tuzsz gıbı oluyo
böcük hadi kızzz kocam gelcek tarf bekliyorum huuu
yap canım yap yardıma gelebilirim istersen alkisalkisalkis
saka bir yana ben kaynanamı cok seviyorum
yaparsın kuzum ya merak etme, bence kolay seyler yap ama sofran goz doldursun; salatalar mezeler falan gibi seyler yapmaya calıs
ben anneme gidiyoruuuuum bugün zemuszemus
allah bozmasın:Saruboceq:
sızde kalcak ne kadr kalcak pekı
hem belkı sanada yardımcı olur yemeklerını falan yapar cnm
tek mı gelcek
yemek topıcıne bak emınım kolay ve guzel seylerde vardır
ahh ahh keşke ben istemezmiyim..Ben senin yerinde olsam çok şık çok çok güzel bir sofra hazırlardım:)Biz sana yardım ederiz kaynanan laf edemesin yemeklere desin gelinim oğlumu aç bırakmıyor:)Pek bir hamaratmış bu mandılın dedirtiversene
mandlin canım, bence daha once denemediğin ve riskli seylerden uzak dur mumkun oldugunca.
dediğim gibi bence masayı dolduracak goze hitap edecek seyler yap boyle yogurtlu mogurtlu salatalar mezeler falan yap. zeytinyağlı birsey mutlaka yap bence. kac gun kalacak, bir gunluk yemek mi hazırlaman gerekiyor daha fazlamı?
mandilincuuum
bence güzel bişiler yapalım
bi kere ne zaman gelio dediydin
ona göre menü hazırlayalım
eyvahhhhhhhhhhh ,
zor olucak
bi de cuma işten çıkınca nasıl yetişeceksin?
bi kısmını bugün ve yarın aksamdan ayarla mesela temizlik isini?a.s
kaydirigubbakcemile5 benide bitek sen anarsın zaten cnm arkidişim benim opuyorumnanaktan bi de mandilin dün buketin resmine yorum yaparken adım geçmişkaydirigubbakcemile3
aslında itiraf etcem yoğun değilim tarlaya merak sardım çok fena kardeşiminkinden giriyorum hırs yaptım kaydirigubbakcemile3 ondan burayı biraz boşladım mafoldumben
bugün git eve bigüzel sil süpür çamaşır yıka
yarın akşam bi toz al ütüle o yıkadığın çamaşırları son bi rutuş yap eve
gece yatmadan ertesi günün iftar sofrasını hazırla
cuma günüde ne pşireceksen sadece onunla ilgilen
menü diyim sana
mercimek çorbası
tavuk al galete ununa bula kızart
yanına patates kroket al hazır
pilav
zeytinyağlı taze fasulye (bunu yarın akşamdan yapabilirsin)
tatlı (bunuda yarın yap)
:
kızlar kabak çiçeği aldım kabak çiçeği dolması yapıcam nette baktım birsürü değişik trif var içinizde bilen biri var mı
?
yanlış bilmiyorsam bosch siemens profilo aynı fabrika üretimi serviside aynı olsa gerek
esmacım sen bu durumdan memnunsan ve karakterler çatışmıyosa ohhh ne ala o zaman sorun yok demektir.. ama herkes aynı değil benim demek istediğim yok seviyorum yok ayılıp bayılıyorum deyipte körükörüne bağlanmayın sizde bir bireysiniz sizin de tercihleriniz istekleriniz var dayatma yapmalarına izin vermeyin.. hele ki nişanlıyken, ulan onların sizin ağzınızın içine bakması lazımlmaz::umursamaz: ay çok muhalif oldum galiba şimdi nişanlı gacılar bana saldıracak emme bigün anlarsınız da iş işten geçer bilesiniz..
evet canım dün geldi oraya yarın inş dönecek
ve yarın ilk defa iftarımızı evimizde yapıcaz :Saruboceq:
o yokken annemde kaldığım için ve yarın işten çıkıp gideceğim için çok vaktim yok
çorba, mantı ve tatlı yapmayı düşünüyorum
sonrası için meyvemiz var
Amin. sağol canım
o tabak ve benzerleri eminönünde dolu habarın ola mercan yokuşunun tepesinde :)
kızlar benim eşimin işi bu sürekli işin peşinde
ve çok nadiren istanbul içi iş olur
bu işler yine iyi kısa süreli ve sürekli başında durmuyor arada takip ediyor
mesela yarın gelecek ve burada da başka bi işi başlıyor 1 aylık ve ilk bi haftası geceleri orada olacak sabah ben işe gidince eve gelecek
işi var bunada şükür demekten başka bişi gelmiyor elimden
kızlar kabak çiçeği aldım kabak çiçeği dolması yapıcam nette baktım birsürü değişik trif var içinizde bilen biri var mı
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?