Yaaaaaaaaa kızlar size birşey sorucam
dün akşam eve gittim buzlukta kıyma verdı 1 kilo kadar parça parça sabah işe gitmeden aşağıya almıştım çözülsün diye işten geldim sölemesi ayıp köfte yaptım hepsini hazırda olsun diye sonra bir kısmınıı sofraya getirdim bir kısminida soğuduktan sonra kaba kaldırıp buzluğa attım bişi olurmu
çiğ halde koymadım geri bir an aklıma geldi çözdürüp tekrar buzluğa atmak sakıncalı diye ama şimdi pişirip attım acaba bişi olurmu..
birde bir tanıdığımız pişirip kadınbudunu atmıştı çıkarır çıkarmaz mikrodalgaya koynuştu o geldi aklıma bende öle yaptım ama kafam karıştı valla 1 kg kıyma çöpe gitmez inşlh:sinifsinif:CADIARZU
gülbağ ilkokulunun aşşasında bizimkilerde
sen şuanda ordamı oturuyosun fıstıkım yerimseniben
hee ondan bu kadar hazırlık yaptın sen
bide sölemiyo :mymeka:
anacığım bişi olmezzz didi:umursamaz:
günaydın kızlar
ay geçmişi okuyamadım çok fenayım
möhimatlı bişi oldumu
cnm normalde öle degıl geıccı alsıverısmerkesında bir iş aldılar orasıda kapantdıktan sonra yaptırıyor elektırık işiesmacım senin eşin ne iş yapıyor gece geç saatlere kadar çalışıyyor
ahbide
KIzlarrrrrrr annemle türk kahvesi içiyoruz şu anda babikimde uzandı uyuyor dinleniyor birazcıkkkkk
sagol cnm bnmEsmy gÜzelmİŞ canım
KIzlarrrrrrr annemle türk kahvesi içiyoruz şu anda babikimde uzandı uyuyor dinleniyor birazcıkkkkk
oralarda biyerde sanırım :sinifsinif: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?