Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

uyuz bi eşşek varya o üzüo beni gerizekalı yaaa
dönekkk

saol canım

teşekkürler canım
yok koku fln boşver

haklısın canım

ara ara girip öcüüü diyip kaçıyorum kızlar maalesef. inşallah bir iki aya kadar eskisi gibi girebileceğim. kayseriden annemler geldi 3 gün misafirimiz oldular bugün yolcu ettik için çok kötü sizlere bir kaç düğün fotosu eklemek için geldim. profilime eklemeye devam ediyorum kızlar bilginize
sizler neler yapıyorsunuz. hazırlıklar nasıl gidiyor. ben bazen kendime çok kızıyorum aşırı yaptım çeyizi diye

hoşgeldin müebbetsevdam:1hug:
hangi çeyizliklerini çok yaptığın için kızıyorsun kendine
bnm gibi henüz evlenmemiş olanlarla beraber tecrübelerinden faydalanalım :1rolleyes:

heee heeee bugün zafer bayramııı.....henen yazıyımm geç olmuş değil dahaa tüm gün yoktumm evdee

turkbayragi NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE!!!
turkbayragi

aaa ben nası yazmadım bunu yaaaa turkbayragi

hoşgeldin müebbetsevdam:1hug:
hangi çeyizliklerini çok yaptığın için kızıyorsun kendine
bnm gibi henüz evlenmemiş olanlarla beraber tecrübelerinden faydalanalım :1rolleyes:

bencede bencedee :))

Müebbet sevdam hoşgeldinnn

mandilinn gözünüz aydın atlatmışsınız :) ben bişeyi eksik yaptımmı o kadar kusur kadı kızındada olur diye babam bana üzülme eminim herşey çok güzel olmuştur :)

mandalın ben gelırsem okadr az kalmam dıyım sana :1closedeyes:

aman canım sen gelde :) hamaratsın zati hallediverirsin bana bırakmazsın kaydirigubbakcemile3

bende bugun bişiler aldım adil ışıktan kendimi kaybettim içerde :):) fiyatlar çok uygundu
aaa mandilin istanbulda mı oturuoooo
kafam karıştııı

yook canım ankaradayım ben

hoşgeldin canım aynen bi geliyosun sonra yine kayboluyorsun naniknanik
Allah kavuştursun anneciğine.
bende çeyiz konusunda çoooook cimrilik etmişim hala bişiler alıyorum laelaelaelaelae
şimdi gidiyorum fotolarına
mandilinn gözünüz aydın atlatmışsınız :) ben bişeyi eksik yaptımmı o kadar kusur kadı kızındada olur diye babam bana üzülme eminim herşey çok güzel olmuştur :)

haklısın papi atlattık çok şükür yaa korktuğum gibi geçmedi şükür.
dün sabahta gamzenin poaçalarından yaptım çok beğendi, tarif bilem verdim çok bilmiş gibi anlattım nası yaptığımı hoşuma gitti kaydirigubbakcemile2

geçende sofra dergisinde gördüm gemzennin tarifini geçen ay yazmışlar dedimki aaa çalmışlar gamzenin tarifini :):):):)

ya aslında tarif verirken burda tarif olarak eklesek profilimize bulmak çok kolay olur :) geçen buket kekini yapsammı diye düşündüm ama sonra aratmak zor geldi gugıl amcama sordum ordan bi kek yaptımm :))

amaa varyaaa harika olduu, dışarda satılan meyveli kekler gibi :)

carreforurdan aldım minik minik doğranmış kuru meyveler, malatya pazarının ürünüymüş küçük bi poşetteydi, ama mükemel oldu kızlar tavsiye ederim:)

papim foto çektiysen eklermisin?
papi papi çuulo geldi aklıma hayatım derdi.
hayatım inşallh misafir olarak girip yazdıklarımızı okuyorsundur geeel artık yahuu

teşekkür ederim canım inşallah. canım neye kızmıyorum ki. aldığım nevresimler, pijama takımları, tabak çanak bardak, aldığım ufak tefek objeler çoğunu şimdiden kaldırdım.nevresimin çeşit çeşit olması güzel ama yıka-ütüle işi yoruyor insanı. haftada 1 nevresim değiştiriyorum.mutfağımı görmüşündür bütün dolaplar tıka basa dolu daha açmadıklarım bile var. keşke bu kadar çok almasaydım diyorum ama bir yandan da gördüğüm farklı takımlar dikkatimi çekip alasım geliyor çeyiz yaparken fazla gelmiyordu aldığım takımlar ama kullanırken fazla gelmeye başladı. hatta çoğu zaman hangisini çıkarsam yemeğe diye düşünüyorum

:roflol: kolay gelsin sulfatım yorma kendini fazla

Artık çok geç, çooook yoruldum bile

hee sulfat sanada kolay gelsin :) ev kendi evin olunca iş yapması bilem zevkllidir bee

Haklısın papi, ben bile kendime inanamadım bugün, öyle çok iş yaptım ki. Annem görse evde niye yapmıyordun diye kızar :roflol:

hoşgeldin canımcım Şeniz

artık maraton başladı canım hergün sil süpür sil süpür laelaelaelaelae
özledim kıs seni heleşükür geldin yerimseniben

Hoşbuldum canııımmmm, ben de çok özledim seni Şeniz Valla maraton çok hızlı başladı beee. Yarına da bi ton işim var evde. Kociş yarın işe başlıyor bende tüm gün iş yaparım artık. Artık yemek yapmam lazım ve daha bişey bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

papim foto çektiysen eklermisin?
papi papi çuulo geldi aklıma hayatım derdi.
hayatım inşallh misafir olarak girip yazdıklarımızı okuyorsundur geeel artık yahuu

Yaaaa hayatım nerde yaaaa mafoldumben

sulfat hoşgeldin

gitti bizim misafirlerde toparladık ortalığı bi bakayım dedim güzel bi akşam geçirdim :)
ya ben avatarımı değişeyim en iisi benle aynı birini gördüm bi an alla allah dedm ne zaman yazmışım ben
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…