Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gecelerii 3e 4 e kadar oturuyorumm yaa sabahta babam ben gıdıom dıe kaldırdıı sımdı uyuyamıyorumm uykumda varr

hamdlsun şu anlık bir sorun yk,dışarıyı seyrederken efkarlandım bir cigara yakayım dedim sadece ondan yazdım yani merak etmeyin canlarım...opuyorumnanaktan

pıtırım canım ben baştan senin konuna çok vakıf değilim.kimdir nedir az çok anladım ama aranızdaki bağlantı ne boyutta tam bilemiyorum.
ama anladığım kadarıyla çok yıranıyorsun.
o iş yerinde olduğun sürece bence yüzgöz olmak zorundasın sanırım iş gereği.sen ne kadar kaçmaya çabalasanda bu kadar yakınken imkansız canım.
senin için en iyisi onu hiç görmeyeceğin ve haberdar olamayacağın bir yerde olmak.
ama işte her zamnda istediklerimize hemen ulaşamıyoruz.
bu durumda ise bolca sabretmen lazım.
dualarım seninle.

bana gelince;
iş yerinde tatile gitmeden sizlerle paylaştığım durumlar biraz yumuşamışta olsa devam etmekte.
benim senelik iznimi vermeyince ben o zamn işten çıkacağım dedikten sonra ,bana gelip işte pzt kullan iznini istersen dedi.
o arada iş hakkında ne karar verdin dedi ve ben borçlarım yüzünden hemen çıkamıyorum ben size haber veririm dedim.
bu çok ağırıma gitti işte.
bu adama yapılacak en güzel şey alıp çantamı çekip kapıyı çıkmaktı ama durup düşünmek mecburiyetinde kalıyor insan istemsede
ama işten çıkacağım diye tepki vermeseydimde iznimi yerdi kesin,ne kadar susarsan o kadar üzerine geliyorlar çünkü...
izinden sonrada sadece iş işin birbirimizle konuştuk.
böylesi en iyisi.arada yine ağlıyorum ağırıma giden şeyler olmuyor değil.ama ne yapayım bol bol dua ediyorum.
Rabbim buraya geçirecek zamnım kalmadıysa eğer şu an şu saniye bütün yollarımı dğiştirir ve buradaki nasibimi bitririr.
aam artık birinden iş ,eleman aranıyor falan duyduğumda kulak ardı etmeyeceğim ve değerlendireceğim.
kimse babamın oğlu değil,yap yap nereye kadar
rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inş

sildim

Son düzenleme:
amin karalahana kısmet yiyecek ekmeğimiz nerdense orda olucaz

lahana ıns hersey yoluna girer.
askımla anca 2 resım ekledımmm olmadıı

Lahanam hakkında hayırlısı olsun canım.Umarım isteklerin gerçekleşir ve hayırlı bir iş bulur ordan kurtulursun

anlıyorum seni.
hayat hep böyle değil mi zaten.
seviyorum ama böyle yapmam lazım
istiyorum ama mecburum
işten çıkmam lzaım ama param yok gibi gibi gibi
o yüzden değil mi zaten günlerce düşünüp en hayırlı kararı hangisidir bunlar arasında bocalıyoruz.
üzülme lütfen .
bu günlerde geçecek inş...

amin karalahana kısmet yiyecek ekmeğimiz nerdense orda olucaz

lahana ıns hersey yoluna girer.
askımla anca 2 resım ekledımmm olmadıı

sağolun kıslar ....

sedef akşam oldu:mymeka:

lahana hayrlısı olsun benım işte cok kötu ama sabretmekten başka care yok hemde senınkınden kat kat kötu buna emın ol

kızçeler aldığım ayakkabıları ekliorum beğenerek aldım yeşil elbisemin altına

sizde beğenecekmisiniz bakalım

sakın fiyat sormayınnn

umarım canım

LAHANA ve PITIR
hakkınızda hayırlısı olsun..
hepimizin inş..
saol cenizcim

kaç para kaç para
kızçeler aldığım ayakkabıları ekliorum beğenerek aldım yeşil elbisemin altına

sizde beğenecekmisiniz bakalım

sakın fiyat sormayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…