kızlar iyi akşamlar hepiciğinize öpüyorummm ve gidiyorumm kociş yemek beklerakannehir
ay evet haklısınpaşi güle güle kullan kuzum çantada papide şık hem lazım olur ilerde muhakkak tasalanma pahalıya aldım diye.
yerimseniben ben değeeelem
ay jeep olsunda artık rengini boşwer :):)
canım nostalji şarkıları dinle mutlaka bulursun aradığın dasn müzüünü
benim tavsiyem bora öztoprak-seni sewiyorum mükemmel bi parçaaa
füsun önal-senden başka giriş için ya da pasta için kullanabilirsin biz pastada kullandık çok sewimli oldu
bende yazamadım bi türlü
kötüleşirsem daktira giderim demişti iyidir inşllh :1hug:
canım tarifide not ettim ama keşke fotosuda olsaydı .
bu ne böle yaw
eda hayırlısı olsun..
sakın haaaherkeşler nickini değiştirmiş bende değiştircem :))))
aferin seneye yaza kalcan bu gidişleböcek aralıka attık biz düğünü
hehe 4 senemii ohaondan zaten o sarkıyı armagan ettı 4 senedır o sarkı kaldı bu aralar kutsıyı soyluyoo ılanı ask edıyorum benımle evlenırmısın dıee evet dıorum ama 4 sene sona dıoo hala
benmi dedim eminmisinpıtırcık milföy yapraklarının içine kare çikolata parçalarını koyup rulo yapıp biraz yassılaştır demiştin galiba ben çok bastrdım sert oldu b yaw pek beğenmedim
pıtır sen bugün mü başladın oruç tutmaya... bana da ilk günler öyle oluyor çünkü ondan sordum. hep birşeylerin tarifine bakıp yapmak gelir içimden
he pıtırcıkkk 4 sene dio adam yaaa
ya bişey diycem bende
niye sayfalar 2059 da
pıtırcık sendemi bi tuhaflık var 8binden bahsediyon
ya bişey diycem bende
niye sayfalar 2059 da
pıtırcık sendemi bi tuhaflık var 8binden bahsediyon
profilinden ayarlama yaptığın zaman bir sayfada 40 mesaj görebiliyosun, normal ayarlarda sayfa başı 10 mesaj görnüyo.. yani pıtırın dedği sayfayı 4e böldüğümüzde bizdeki halini görebiliyoruz
herkese hayırlı iftarlar..
bende de aynı papimmmm
bu arada ayakkabı ve çantan çok şıkmış, biraz pahalıya aldın sanırım ama bu tarz ayakkabılar bi kere alınıyo, modası geçecek atılcak bişeyde değil, ki inciden aldım demiştin sanırım kaliteside tartışılmaz :) olur öyle hovardalıklar arasıra içime oturdu falan diye düşünme bende
iyi günlerde giyersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?