Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay evet haklısın

eda hayırlısı olsun..
bu ne böle yaw

herkeşler nickini değiştirmiş bende değiştircem :))))
sakın haaa

böcek aralıka attık biz düğünü
aferin seneye yaza kalcan bu gidişle

ondan zaten o sarkıyı armagan ettı 4 senedır o sarkı kaldı bu aralar kutsıyı soyluyoo ılanı ask edıyorum benımle evlenırmısın dıee evet dıorum ama 4 sene sona dıoo hala
hehe 4 senemii oha

pıtırcık milföy yapraklarının içine kare çikolata parçalarını koyup rulo yapıp biraz yassılaştır demiştin galiba ben çok bastrdım sert oldu b yaw pek beğenmedim
benmi dedim eminmisin

pıtır sen bugün mü başladın oruç tutmaya... bana da ilk günler öyle oluyor çünkü ondan sordum. hep birşeylerin tarifine bakıp yapmak gelir içimden

dün başladm canım
dün istemedi canım ama bugün çok istio:)

he pıtırcıkkk 4 sene dio adam yaaa

oha diom
kendini hazırmı hissetmiomuş:)

DİKKAT DİKKAT
ELİSA, NİHAL VE SELENAY
ELİSE VE NİHAL SAYFA 8189DA BENDEN YAPTIĞINIZ ALINTILARI SİLERMİSİNİZ:)
AĞIR KONUŞMUŞUMDA BİRAZ
SELENAY SENDE 8199DAKİNİ SİLERMİSİN BENDEN OLAN ALINTIYI
SİZİ SEVİOM CANLARIM

pıtırım sıldım kuzummm bende seviyem seni opuyorumnanaktan

ya bişey diycem bende
niye sayfalar 2059 da
pıtırcık sendemi bi tuhaflık var 8binden bahsediyon

profilinden ayarlama yaptığın zaman bir sayfada 40 mesaj görebiliyosun, normal ayarlarda sayfa başı 10 mesaj görnüyo.. yani pıtırın dedği sayfayı 4e böldüğümüzde bizdeki halini görebiliyoruz

herkese hayırlı iftarlar..

bende de aynı papimmmm

bu arada ayakkabı ve çantan çok şıkmış, biraz pahalıya aldın sanırım ama bu tarz ayakkabılar bi kere alınıyo, modası geçecek atılcak bişeyde değil, ki inciden aldım demiştin sanırım kaliteside tartışılmaz :) olur öyle hovardalıklar arasıra içime oturdu falan diye düşünme bende

iyi günlerde giyersin inşallah

ayy aldım ama öyle deyip avutuyorum kendimi papii

saol canım daha güzelleri senin olsun inş.

kızlar esmanın kaynanası gıdıo ıftaraaaa esmanın ıstedıgı oldu bana faruk dedı annemler ıftara gıdıo esmanın annesıne ben dısarda yapıcam dedı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…