Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Allahtan beendi babam..gidip hazır bile alamazsın bu kadar güzelini dedi :kedi:

canım bence esmalara gidiceğini söle..belki o da sana süpriz yapmak isteyip başka plan yapar..zıtlaşmış gibi olmaın yerimseniben

cnm o o aksam esmalara gıtcek zaten adım gibi eminimm o süpriz falan yapmaaazzz malesef

kalman ya kım kalmışkı babasının evınde
ne ınsanlar göruyorum ben evlı mı harbı bunlar dıomakannehir
senı cok özledım ınş gelırsın bugun

+18 desem onu becerın demı:1closedeyes:
yuhh ayu orta parnah kadarmış benım kuccuk oluyo yüzük parmağım gıbı
parnahlarım küçük olduğu ıcn cok ıyı yaparım
bugun gel ha

günaydın şekerler uzunca bi aradan sonra yine ben geldim.valla biliyorum çoook şey kaçırdım..sayfalara bi baktım anam nerelerde kalmışım ben öyle.hepinizi çok özledim.
opuyorumnanaktan

günaydın opuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar
bugün delırmezsem ıyıdır
GUNAYDINLAR
HAYIRDIR BOCUK
merve tuh merakta ettım neyse artık
günaydın kızlar

günaydın kızlar
gunaydınlar
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DERVİ VEREN ALLAH şifasınında verir inş
cnm bimden dımı bende gordum
Balayı fotoğraflarıma yaptığınız tüm güzel yorumlar ve iyi dilekler için teşekkür ediyorum canlarım opuyorumnanaktan
rica
kızlar ordamısnız resimlerime bakın profilimde silecem hemen
ya sildinmi niye aksam eklıyon

erva tabiki giyceksın cnm benım
valla esım sessız dıyorsun yapmayın kızlar sız aksi eş görmemişsiniz sonra geriye donup baktıgınızde en guzel gunlerınızı boyle hatırlıycaksınız

pıtır ne diyim ALLAH karsına onu unutcak bırını cıkarır ıns
hayırlısı o degılse ta b i
günaydın şekerler uzunca bi aradan sonra yine ben geldim.valla biliyorum çoook şey kaçırdım..sayfalara bi baktım anam nerelerde kalmışım ben öyle.hepinizi çok özledim.
opuyorumnanaktan
hosgeldın sekercık

hoşbulduk esmy mim....
kızlar istanbulda açık mkan foto çektircek nereler var..ıhlamur bilmem neyi hariç ama bileniniz varmı fisfisfis

opuyorumnanaktan

günaydın bende geçmişi okuyordum şimdi tobi tobi kim diyordum bu tobi hiç rastlamadım dedim delikafadulden aaaaaaaaaa bi baktım sen yazmışsın kaydirigubbakcemile3

böcüğümm bnm farukla kavga ettım dun cokkk fenaaaa

he okudum ıyı yaprsın ağzı bı açık kalsın senı orda gorunce
hayırdır böcük:sinifsinif:

bugün mesaı var ve aylık vermıyolar cebımde yol param dahı yok
aylığımı ıstycem vermezler bılıyorum ama tartışma olcak kesın
benım tuppercu arkadasıma havale etmem gereken para var
bayram gelıyo bu hafta alcağımla askıma bayramlık alcaktım
cunku bızde adet oda bana alcktımafoldumben
2 hafta sonra avans o zmnkı parada arcelık taksıtıme gtcek bayramda annemın yanına gıdemıyoru:gitme: param yok

kısaca çalış çalış para yok bıktım burdan
yok hanı işim var çok şükür ama paraları var ve ınat edıp ödemıyolar kötükedihüso

hoşbulduk esmy mim....
kızlar istanbulda açık mkan foto çektircek nereler var..ıhlamur bilmem neyi hariç ama bileniniz varmı fisfisfis
cnm nerelerde cekılır bılmem ama oyle mekanlar cok
yıldız parkı emırgan korusu hıdıv kasrı
günaydın bende geçmişi okuyordum şimdi tobi tobi kim diyordum bu tobi hiç rastlamadım dedim delikafadulden aaaaaaaaaa bi baktım sen yazmışsın kaydirigubbakcemile3
şşşşiiitt sana dıyom sıldınmı resımlerıklava:

esmacım onlar kım ayrıca senden alıntı etmedımm ama cvp verdım cnm

tobı h geldınn nerelerdesın nan sen :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…