Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

parparlm bende tersı dedım ama o yazdığım senınn tersı dedığın doğru olan bak esmada aynını demışş
aman benımm kafa durdu netten baktım valla

12sini demedim zaten yayı dedim sadece :)))

al bacım o zaman :)

Yay

Çocukluk alışkanlıklarınız kendinize duyduğunuz güveni ve yaşama olan inancınızı yükseltici veya tam tersine azaltıcı bir etki yarattığından, burcunuzdan oldukça sabırsız, nehirde yüzen yaprak misali kendini akıntıya bırakmış kişiler çıkabileceği gibi, fazla abartılı, aşırı güvenli ve de aşırı rahat tavırlar gösteren kişiler de çıkması ihtimali yüksektir.

burcKendi yaşam felsefenizi oluşturmak varken, başkalarının inanç ve hayat tarzını benimseyenleriniz olabilir.

Herhangi bir sorun ve kriz karşısında dağılabilir, sabırsız ve aşırı abartılı tepkilerde bulunabilirsiniz. Daha sonra sakinleşir, yaptıklarınızı esprili bir şekilde anlatabilirsiniz.

Çoğu zaman oldukça dağınıksınızdır. Toparlanmakta zorluk çekebilirsiniz.

Verdiğiniz sözleri unutanlarınız çoğunluktadır. Söylendiğin de çoğunuz kabul etmeyebilirsiniz.

Kimi zaman başkalarına duyarsız davranabilir, size sorulmadığı halde akıl vermeye kalkışabilir fakat kendi sorumluluklarınız söz konusu olduğunda duyarsız olabilirsiniz.

Kendinize kurduğunuz bir dünyanız vardır. Dünya yansa eğer siz güvendeyseniz pek umrunuz olmayabilir.

Bazen gereksiz yere hatta kendinizi zor durumda bırakan cömertliklerde bulunur sonra da cömertlikte bulunduğunuz kişilerin karşılık vermesini bekleyebilirsiniz.

Hatalarınızın size söylenmesinden ve disiplin altına alınmaktan hiç mi hiç hoşlanmazsınız.

Bay ve bayan asilzade havası burcunuzun bir çok kişisinde oldukça etkilidir. Özellikle sizi tanımayan kişilere ailenizi ve kendinizi farklı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Dostlarını belli kriterlere göre seçenleriniz oldukça fazladır.

Sonu neye varır, yanlış mıdır doğru mudur diye düşünmeden maceralara atlayabilirsiniz. Sonra da elinizdekini sonuna kadar harcar, hep iyi niyetimden kaybediyorum diyebilirsiniz.

Çoğu zaman dikkatiniz dağınıktır. Bir işi yaparken başka bir işle, hemen ardından farklı bir şeyle uğraşabilirsiniz. Sonra da bana zaman yetmiyor diyerek hayıflanırsınız.

Ne olursa olsun size bir şey olmayacağını düşünür, gereksiz yere risk altına girebilirsiniz.

Aslını araştırmadığı hatta iyice bilmediği halde bir konu üzerinde saatlerce boş yere iddialarda bulunabilirsiniz.

Hayatı kimi zaman aşırı şekilde ciddiye alır, etrafınıza nutuklar çekebilir. Bazen de, hayat boş arkadaş yaşamaya bakmalı insan diyerek eğlencenin dozunu kaçırabilirsiniz.

Özgürlüğünüze aşırı düşkünlüğünüz uzun soluklu bir ilişki yaşamanızın önünde engel oluşturabilir. Çoğu zaman herşeyi ben bilirim tarzı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hayata pembe gözlüklerle baktığınız için, yaşamınızda olan bitenin farkında olmayanlarınız çoğunluktadır. Çok geç olgunlaşanlarınız olduğu gibi, hiçbir zaman bunu başaramayanlarınızın sayısı da bir hayli fazladır. Epeyce yaşı geçkin olan burcunuz kadınları genç kızlar gibi mini etek giyip, tokalar takabilir. Yaşlı erkekleriniz ise, genç kızlarla flört etmeye kalkışabilirler. Bunu eleştirenleri de, önemli olan insanın kendi hissettiği yaştır diyerek susturmaya kalkışabilirsiniz.

alıntııı

he anladm cnm denıycem

kısmetın acıldı
dur cnm aysede ıstıyodu boydan bı deneyım oda kıyafetıem bakcakmış

pıtır sen bızı nıye kandırıyon:mymeka:
takvımın ayrı dıo kalplerın ustundekı yazı ayrı tarıh nolıyy de bakem

böcük altinin zekatini altin bir sene elinde olduktan sonra verilmek mecburiyetinde yani yarin aliyorsun hemen zekatini vermek zorunda deyilsin onun zekatini seneye veriyorsun bizde cünki baktik esimle dügünden sonra. Bir sene sonra veriliyor okuyunca oh be dedimm :)

3 eylull en son sarılmaa yanı bıttıgı gunu dımıı pıtırımm

kızlar size şimdi halılarımın fotolarını koicam
biz iki tane aldık
ama 3 model beendik
bakalım siz hangi ikisini oylicaksınız

ona göre sizden de fikir almış oliim

bende öyle duydum

altının zekatını verirken bir sene elinizde durması gerekmiş

yani altını 3 ay önce aldın şimdi hemen zekat düşmüyor

bende böyle biliyorum kızlar

dün kuru fasülye yaptim.. bu ikinci kuru fasülye maceram oldu. Ilkini konserve fasülye kulandim lezzet olarak iyi oldu diye bilirim ilk kuru fazülye yapmam oldugu halde.

Ama dün geceden sitladigim fasülyeyi.. sonra sinay geldi aklima ve düdüklü tenceremi cikardim meydana ve haydi bismillah dedim.. (Ilk kez düdüklü kulaniyorum) kendimi nazar edecem diye korkuyorum :) ama cok cok cok lezzetli oldu. Dikkat ettim sofrada yiyenlere kimse tuz atma gereyi duymadi tuzu biberi yerindeydi gurur kaynagim kuru fasülyem..

bugün ne yapsam acaba?

ellerine sağlık cokacimcoook

orası bize çok yakın baya uygun almışsınız ama kalitesi nasıldır acaba :uhm:

Hayırlısı olsun canım tebrik ederim

teşekkür ederim arkadaşlar. dün aldıklarımı ekleyeyim şimdide

bu şekilde bir kombin yaptık.bakalım beğenecekmisiniz.uymuşmu kızlar ?
.ok tatlı olmuşlar yumurtalıkta çok güzell

Arsii sofran çook güzell..Yemek takımında çok şıkmış markası ne?

Fmk
geçmiş ollsun canım

eda demin niye kizdin kiz.. tahimim iyi degilmiydi?

eda demin niye kizdin kiz.. tahimim iyi degilmiydi?
öncelikle yeni okuudm
kaza için gçemiş olsun dadlum

gelinliiin parası mevzusunu açtıın için :roflol:

böcük fırsatını kolluyo ki üsütme gelsin o konuda -tatlicadiarzu-

esmaa dikkatimi çekti
CENNETTE BULUŞMAK ÜMıDıYLE yazmışsın
hayırdır nie yazdın ölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…