Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benım askım 22 kasım yay olıy
ben 10 nısan koç olımm

off bugun askım gelcektı yaa hava cok bozuk cok yorgun dunden berı uymadı ınş gelır

papimmm bende 28 temmuzzzzzzzz yoksa aşkın benmiyim :sm_cool:

nayııırrr nolamaaazzz bu arada aşkımında en iyi arkadaşımında 28 temmuz doğum günleri, senide bulduk aynı gün, okeye dördüncü arıyoruz şimdi hihoyyyt

bu da ayrı bi bakış açısı

çok güzel bakarım sengözlerimebaksanab :1ninca:

muabbet papi hosgeldınız

hoşbuldummm kaydirigubbakcemile2

ay müebbet senin fotoları şimdi gördüm
allah mutlu etsin kardeş

gelinliği üstündemi çektin edaaaa bende görmediimmm bende görimmiiii Şeniz

bunebu çok tatlı aykkabılarını çok beğendim.
valla değişik bir düşünce ve bence çok hoş .çok güzel olur..

benimd bir arkadaşım dore ayakkbı giymişti düğününde.tesettürlüydü.ben göremedim ama görenler çok beğenmiş çok şık olduğunu sölemişlerdi.
onlarında damadın fularının üzerine takılan boncuk doreymiş.
herkes anlayamaz bnu tabi,ince bir düşünce bence...

yawru kuşum benim manevi ablam sayılan şahsiyette hatta onun kardeşide 28 temmuz
sonracımaa lise ve üniv. arkadaşımda 28 temmuz :lepi:
yokmu arttıran delikafadulden :sm_cool:

Yeevrim pıtırcık sen peçete halkası mı yapiysin, ilk defa gördüm heeee yani bu kadar çeşitinin olduğunu, bende sadece bikaç dene yaptın bıraktın sanmıştım. Hepsi farklı farklıdır ama ortalama 12 adetini kaça yapıyorsun kuzucuk?

Kızlar bu arada size bişey söylücem...
Biliyorum alma satma bölümüne yazmalıyım ama ilk önce size diyim..
Ben Bilgisayar Teknolojileri 2004 mezunuyum. Ve elimde çok kitap var ve bilenler bilir bilgisayar kitapları çok pahalıdır evet belki programların yeni sürümleri çıkmış felan olabilir ama temel aynıdır, eğer ilgilenen varsa yada çevrenizde varsa kitaplarımı vermek istiyorum, ücret talep etmiyorum sadece kargo parası karşılansın yeter, boşa gitsin istemiyorum, insanlar yararlansın.
Bildiğiniz bir kütüphane, kampanya yapan okul da olabilir...

çekilin müşteri geldi:)
kız iste sana daha değişik bilem yaparım
tanesi 2 ile 2,5 arasında değişio canım malzemesine göre

hee tamam

ay ya hep benımı bulur bu ucan hayvanlar odada tekım hanı khve rengı kul varya kumrumu o
ıcrı gırdı cırpınıyor gırdıgı yerıde bulamıyor cama carpıyor telel msuterıyle konsuyom kapadım cıktım dısarı korkarak yemek yapan kadını cagırdım baktı cıktı dedı
yıne konsuyom yıne cıktı bıyerden adamı yıne bıraktım pır pır korktum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…