Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

densem edanınutucagı duugn
salonuda 5-6 bın eder ama bence
kalablktır guzel biyer felan fsıtık
kokyteyl daha ıyı bence

kesinlikle katılıyorum

ay kızlar düğün yeri arıyoruz
delircem ya

tarih belli oldumu vavvvv vereliniortak

densem edanınutucagı duugn
salonuda 5-6 bın eder ama bence
kalablktır guzel biyer felan fsıtık
kokyteyl daha ıyı bence

yok cnm ben zaten düğün yap demiyorum
düğün salonuda demiyorum
ama restorant veya o tarz bişe daha ii ve msrafsız olur gibime geliyo
sonuçta oda düğün olmasına gerek yok demişti
otel düğün olmadıktan sonra abartı gibi geldi birden

pufimm bugun cıkıp dolaşamıcam sanırım..ama belli olmaz cici alırsam hemen eklicemm yerimseniben

nefesim, çok geçmiş olsun... inşallah önemli birşeyin yoktur..

inşallah kuzum..bugun hep ayagımı uzattım sanki çok agrımıo ama bakalım..korkumu yenip doktora gidebilcem mi CADIARZU

nefesim geçmiş olsun cnm
teşekkür ederim canım..

nefesım gecmiş olsn ne cıcı kayınpederın varmış ama cok erken ben anca dıyebiliyorum
evet canmım Allah'a şükür kayınpederim şeker gibii cokacimcoook
ben hemen diyebilceğimi sanmıorum..ama nişanlımla konusurken diyoruz yavaş yavaş..

eltim bu halime çok gülüo..seslencem mesela baba diemiorum amcas diemiorum hık mık kalıorum ortada bakıp bakıp gülüo :çok üzgünüm:
Allah yardımn etsin hepimize :Saruboceq:

anladım canım yeğenin falan yok mu onu alıp gitsen..ya da sabah gidip akşam döncek vaziyette de bişiler yapabilirsin..

normal ayakkabı giyecen sonra sporu aslında güzel fikir yorulmazsın topukluyla canım çıkıyor valla benim nişanlımla aramda boy farkı var olmaza bende düşünürdüm :bbo:
bnmde nişanlımla aramızda boy farkı var mecbur bende topuklu giycem akannehir
nefesim geçmiş olsun:teselli:inşallah önemli bişey değildir canım
teşekkür ederim canım ama korkudan gitmedim doktora..

zeynepsudem senin için

19,50 TL

ölçüleri: 40x30x17

17,50 TL
ölçüleri : 37x27x17

9,5 TL
ölçüleri: 24x16x15
ne gössel seyler bunnar yaa

hacdan gelenler gerçek diil demek ki..gerçi yıllar geçtikten soora pörtlemeye başlıolar yerimseniben

sıcak ve karanlık olması gerekio die biliorum bizimkide doguruoo çünkü kaydirigubbakcemile2

kızlar tekirdağ sarayda sel olmuş 5 kişi kayıpmış
1kişi ölü bulunmuş
ay Allahım korusun diğerleride bulunur inşş :gitme:

Allah korusun yaa..Allah yardımcıları olsun :sinifsinif:

geçmişler olsun

:kedi:
Allah bozmasın inşallah

AMıNN arsimmm :1hug:

çok güsel bacım pabucun..rengine bayıldımm akannehir

nefesim geçmiş olsun şu ağrısı, bu ağrısı daha kötü demicem, neren ağrır canın orda

saol canım..valla öyle neren agrıosa canın orda oluo..

ben korktum gitmedim doktoraa kaydirigubbakcemile3

bu aradaaa bende 20 kasım doğumluyum, akrep akrebimmm :))
aşkımda 28 temmuz doğumlu bi aslan :)

kız aslanla akrap cok zor anlaşırr..eski yavuklum akrepti birbirimizi yiip duruoduk kaydirigubbakcemile3

lady doum günün kutlu olsun canım

muebbet hoşgeldin

turtayı beta mı yapmıştı yaa huf harika görünüodu..ben tek tek ugrasıodum böle yapım bari artık

ellerine sağlık

Son düzenleme:
biz bi kere şeye gitmiştik yere batan sarnıcı değilde neydi ötekisi yaa :S kokteyl olmuştu orda çok güzeldi orası :) ama sanırım pahalıdır

bu arada Beşiktaş evlendirme dairesinde son nikah alınca kokteyl yapılabiliyo :)) çok zorda kalırsanız düşünün derim, nikahtan çıkılınca gelin damat dans falan ediyo şampanya patlatıyo sonra takı töreni ve bitiiiş

esma arsima sağolun sanki az gelir gibi geldi bana bilmıyorum nası emin olabilirim ya
bu arada bende 28 temmuz doğumluyum:)))

esma arsima sağolun sanki az gelir gibi geldi bana bilmıyorum nası emin olabilirim ya

arsi ne yazdı bılmuıyorum ama
ev bosken öle gelıyor
sende benm gıbı heryer halı sevmıyorsan
bak bnm ev resmımı bak bı salona tek halı var koltuk ortasında ondad koltugun altına felan gırmyıor halı

nefesım
ne cok alıntı etmissin
evet seslenırken cok zorr

ohh lahanam süperr bende çok severim mercimekli yemiştim ama yapılışını bilmiyordum bu arada mercimekler yeşil dimi kaydirigubbakcemile3

hafta sonu iftara misafirim var 16 kişi hepsi bi aradan çıksın bitsin dedim
yayla çorbası
etli nohut (düdüklüde laelaelaelaelae )
fırında tepsi köfte üzeri patates püreli süper oluyo
pilav
börek
salata çeşitleri tatlı olarakta güllaç

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
ya cnm sana bişe sorcam
sen mobilyalarını taksitlemi almıştın galeri irfandan
bide modellerini sormuştum ama :kedi:

hoşbuldum kızlar. temizlikten fırsat buldukça giriyorum. ama birazdan akşam yemeği için alışverişe geçeceğim. sizler napıyorsunuz. nişanlılık zamanının kıymetini bilin valla benim günüm koşturmakla geçiyor ama yine de çok şükür sevdiğim yanımda onunla güne başlıyor onunla günü noktalıyorum

ahahh alın benden tarif belkıb en yaparım
nihalın ablasından aldım tarifi

Kedi dili biskuvilerini tepsinin altına döşemiş
Üzerine bir kilo süte bir bardak şeker ve un birde vanilya koymuş krema hazırlamış
Pişen kremaya bir paket toz şantiyi ilave edip çırpmış
Bisküvilerin üzerine dökmüş
Kremanın üzerine de bir çilekli sos yapıp dökmüş
En üstüne de bol çilek doğramış küçük parçalara ayırarak
Antep fıstığı ile de süslemiş ama görüntüsü muhteşemdi
Tadı da çok lezizdi

Son düzenleyen: Moderatör:
esma cım en iyisi ben mobilyalar geldikten sonra alım halıları
densem canım galeri irfandan aldık 5200 tuttu 3000 tl sini peşin verdik. kalanı kredi kartına taksit yaptrdk kampanya vardı maximum a 2 ay erteleme 10 taksit

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
ya cnm sana bişe sorcam
sen mobilyalarını taksitlemi almıştın galeri irfandan
bide modellerini sormuştum ama :kedi:

yaa şu galeri irfanı bende merak ediyorum, düğün paketleri iyi güzelde kara kara mobilyaları koymuşlar bende açık renk olsun istiyorum onları görnce burda bana göre bişi yoktur diyorum :)) acaba o mobilyalar değiştiriliyomu pakettekiler falan

heh işte bende onun için soruyorum modellerini...
gerçi bi tane paket yoktur ama...

neyse kızlar ben kaçar opuyorumnanaktan

çok konuşmayın çok alıntı etmim

annem kedi dili çok seveer :)) denemem lazım bunu.. ama kedi dillerinin ılık süte batırıp öyle dizeriz biz kullanacağımız zaman yeteri kadar süt emmezse sert kalır diye, üstüne direk krema dökünce nasıl oluyo kedi dilleri iyice yumuşuyomu sertmi?

benmde kalıam geldı ıslatırız biz sen bugun dene guzel olursa ben ctesi iftara yapam hehe

densem canım biz paket almadık hepsini ayrı ayrı seçtik önümüzdeki hafta cuma günü gelicek mobilyalar o zaman bellı olur yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…