hahahaha
yok olmazsın esma
çünkü ben benimkine dedim
benim hayatta hiç düğün hevesim hayalim olmadı
gelinlik hatta evlilik - koca hayalim olmadığı gibi
haliyle en iyisi olmazs abana nikah düğün farketmiyor
eh çırağan swissotelin falan altından kalkamayacağımıza göre
sıradan bi düğün yapacağıma çok şık bir nikah+kokteyl yaparım bin kere daha güzel olur
diye düşünüyorum
yanlış mı düşünüyorum
ay kızlar düğün yeri arıyoruz
delircem ya
densem edanınutucagı duugn
salonuda 5-6 bın eder ama bence
kalablktır guzel biyer felan fsıtık
kokyteyl daha ıyı bence
pufimm bugun cıkıp dolaşamıcam sanırım..ama belli olmaz cici alırsam hemen eklicemm yerimsenibenGünaydın şekerler opuyorumnanaktan
Zorlu bir gün beni bekliyor, hayırlısı, inşallah çabucak geçer
Heee bu arada ev sahibinin işi daha bikaç gün sürecekmiş yani hafta sonunu bulacak, ananemin tabiriyle kara tahtaya olsun :roflol:
Bukito; canikom resimleri aldım teşekkür ederim zahmet oldu, çok çok sağol sarı şekerim :1hug:
Pıtırcık; meydey meydey de acil durum demek denizcilik de ama havacılıkda da kullanılıyor bildiğim, filmlerde felan espri oluyooo eda da bunu kaçırırmı :dance:
Pashi, erva, nifesim risimmmm bekliyoruz heee:dilcikar:
nefesim, çok geçmiş olsun... inşallah önemli birşeyin yoktur..
teşekkür ederim canım..nefesim geçmiş olsun cnm
evet canmım Allah'a şükür kayınpederim şeker gibii cokacimcoooknefesım gecmiş olsn ne cıcı kayınpederın varmış ama cok erken ben anca dıyebiliyorum
şuan k valıdem artvınde 22 saatlık yol yanı rize artvın arasında aradada trabzona hastaneye gıdıyo:sinifsinif:cok acı cekıy cnm benım ağlıyo hep
keşke gıdebılsem ama bız daah nışanlıyız aılem ızın vermez tek başıma gıdemem asla
saol cnm
ayy cnmm gelmış
bnmde nişanlımla aramızda boy farkı var mecbur bende topuklu giycem akannehirnormal ayakkabı giyecen sonra sporu aslında güzel fikir yorulmazsın topukluyla canım çıkıyor valla benim nişanlımla aramda boy farkı var olmaza bende düşünürdüm :bbo:
teşekkür ederim canım ama korkudan gitmedim doktora..nefesim geçmiş olsun:teselli:inşallah önemli bişey değildir canım
zeynepsudem senin için
19,50 TL
ölçüleri: 40x30x17
ne gössel seyler bunnar yaa
17,50 TL
ölçüleri : 37x27x17
9,5 TL
ölçüleri: 24x16x15
Pashicim, canım bende bilmiyorum çok eski bi inci o ama gerçekmiş, mesela normal inci tanesini düşün yanından bir daha pörtlemiş iki dene olmuşlar yada yarıda kalmış yanında pörtlemiş duruyor çok ilginç, işte kuyumcu didiki bunun makinesi var bu pörtlekleri alıyorlar tık tık onları da başka şeylere diziyorlarmış, ama eve hacdan gelen birkaç inci daha var onlar top top duruyorlar mesela olduğu gibi ama bu pörtlek pörtlek...
canım o bahsettiğinden bende de war
gerçek inci öle olurmuş zaten yuvarlak diil
sonradan şekil weriyolarmış
bende onları güzel bi bileklik yaptırmak istiyorum beyaz altından..
he bide onları pamuğun içine sarıp karanlık bi yerde saklıyosun dimi?
kızlar tekirdağ sarayda sel olmuş 5 kişi kayıpmış
1kişi ölü bulunmuş
ay Allahım korusun diğerleride bulunur inşş :gitme:
geçmişler olsun
:kedi:
Allah bozmasın inşallah
nefesim geçmiş olsun şu ağrısı, bu ağrısı daha kötü demicem, neren ağrır canın orda
bu aradaaa bende 20 kasım doğumluyum, akrep akrebimmm :))
aşkımda 28 temmuz doğumlu bi aslan :)
esma arsima sağolun sanki az gelir gibi geldi bana bilmıyorum nası emin olabilirim ya
bu arada bende 28 temmuz doğumluyum:)))
eccum sen bana merciekli börek içi sormuştun ,ben yazmayı unutmuşum cevap.
canım mercimekleri haşlıyorsun.sonra tavada soğan öldürüyorsun.mercimekleride katıp kavurmaya devam ediyorsun.içine istersen az bi salça bide ufak ufak domates katıyorsun.
bu karışımı börek içi yaıyorsun.
ben bayılıyorum mercimeğe.
çok güzel oluyor...
esma arsima sağolun sanki az gelir gibi geldi bana bilmıyorum nası emin olabilirim ya
nefesım ne cok alıntı etmissin
evet seslenırken cok zorr
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
ya cnm sana bişe sorcam
sen mobilyalarını taksitlemi almıştın galeri irfandan
bide modellerini sormuştum ama :kedi:
yaa şu galeri irfanı bende merak ediyorum, düğün paketleri iyi güzelde kara kara mobilyaları koymuşlar bende açık renk olsun istiyorum onları görnce burda bana göre bişi yoktur diyorum :)) acaba o mobilyalar değiştiriliyomu pakettekiler falan
ahahh alın benden tarif belkıb en yaparım
nihalın ablasından aldım tarifi
Kedi dili biskuvilerini tepsinin altına döşemiş
Üzerine bir kilo süte bir bardak şeker ve un birde vanilya koymuş krema hazırlamış
Pişen kremaya bir paket toz şantiyi ilave edip çırpmış
Bisküvilerin üzerine dökmüş
Kremanın üzerine de bir çilekli sos yapıp dökmüş
En üstüne de bol çilek doğramış küçük parçalara ayırarak
Antep fıstığı ile de süslemiş ama görüntüsü muhteşemdi
Tadı da çok lezizdi
annem kedi dili çok seveer :)) denemem lazım bunu.. Ama kedi dillerinin ılık süte batırıp öyle dizeriz biz kullanacağımız zaman yeteri kadar süt emmezse sert kalır diye, üstüne direk krema dökünce nasıl oluyo kedi dilleri iyice yumuşuyomu sertmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?