sinaycım sakin ol canımyine deprem oldu Allahım çıldırcam elim ayağım boşalıo mafoldumben
pardon yaa şimdi gördümglazür hakkında o kadar şey yazdım kimse ağzını açıp bişey sölememiş bile
zaten ben ne yazsam kimsenin umrunda olmuyor..
kzum ya olurmu oyle sey ben hemen okudum yazacaktım hatta birsey daha soracaktım, bu glazürün renkli olanı yokmuydu seker gibi falan hani yaa benmi yanlış biliyorum
şimdik anlatim ben kakaolu kek yaptım
o glazüründe siyah beyazlısını almıştım
ama ilk defa glazür die bişi aldım haberim bilem yoktu
işte kek soğudu bunu sıcak suda beklettim fln yumuşadı
sora bi dökmeye başladım öle siyah beyazlı akıo ama tabi bi paket az geldi bende mecburen çatalla biraz yaydırayım dedim o zaman o siyah beyazlı desen bozuldu
ama sora dondu o çikolata hani ekler pastada olurya donmuş çikolata üstünde öle oldu
güzel yani
kendin çikolata eritsen donmaz öle
hatta ben bunu ekler pasta yapınca kullanmayı düşünüorum
öle işte
resim çekemedim makinam yok die
ama o paketteki görüntü için 2 tane fln kullanmak gerek bi paket az gelio
yaa glazür kekte nasıl kullanııyor kim yapmıştı ki o keki, glazür seker gibi biseymiydi süslemek için dimi
yazdım yukardademek pıtır yapan, pıtır duy beni bu glazürlü keki nasıl yaptun, hem tarifini istiyorum hemde glazürü nasıl kullandın içinemi üzerine süs içinmi
glazür kara cahilGrazür ne yaaa
ya burdada ince ince yağıo ama kapalı havaBurdada yaĞmur yok Şu andaa
dün akşamda yerleri sildim batarsa çok üzülürüm gazete serdim her yere
oo selde olsa ben gelmek zorundayım çünkü patronum gittiyağmur yok ama bulut var
bulut yağmur bulutu deıl zaten akşam başlıycakmış şiddetlı yağış ve ctesı daha artacakmış ben belkı işe bıle gelmem
mandalın bende anlamadım ama meraktan ölcem acılmıyo:bbo:
Kızlar Günaydın Dün gece Konya durmadan sallandı hatta biraz önce yine deprem oldu çok korktum gece yataktan fırladık resmen ağlaya ağlaya dışarı koştum en ufak bi sallantıdan etkilenir oldum bugün bana geçmez artık saat 5:00 de ki deprem 4.7 şiddetindeymiş mafoldumben
sakin sakin
herkese günaydın bu arada
yeliz çiçek bence değişik aslında
mandilin aldıklarını gördüm güle güle kullan
kundera senin ayakkabına bişi demişmiydim akiam hatırlayamadım güzel ama
öle işte
bence kayahandan daha güzelKızlar ben dans müzüüüüüüüüne, Rafet'den Ömrümün sahibine karar verdim...
Başka bulamadım ya, kayahan seninle herşeye varım ben var o da 5 dk, kesecektim ama hızlı geldi sonra, bu daha naif sanki...........................
hehe zaten sizi sel basarsa gökçek amcam dedi üst katlara çıkınpıtır sağol canım
arsim nerde yine yaaa
burdaa hava günlük güneşlik ..
cnm albümdeyelız ben gelınlığını görmedım senın yada gordum ama unuttum
sağol cnm işte bir akrep dahaDüğündaş bence de kaldır ne bilim bana kalabalık geldi, haa mandilinin dediği gibi etek kısmı hareketli olduğu için yukarısını daha sade olmuş olar.. Ama tabi bu bence zemuszemus
Mutlulukla giy inşallah tatliş.
ycyc canım çiçekleri koyabilirsin de cıkarabilirsin de ama acaba biraz daha kucultsenmi eger koyarsan çiçekleri. ama çiçeksiz de cok guzel her sekilde guzel olmus ve yakısmıs
he gördum
kolundakını kaldır bence
etek kısmını cok beğendım kabarık seven bırı olaraktan
ay beybi temem be unutuyoruz o zaman aaaaEda hanım eda hanım bak hele, benim zaten tepemde olan cinlerimi evereste çıkarma bizde beğendik herhal, yazdık ya :mymeka:
hee yaa üst katlara çıkıvercez sel mel hak getire çook bilmiştir benim melih amcam.hehe zaten sizi sel basarsa gökçek amcam dedi üst katlara çıkın
ay burda baya hızlanmaya başladı yağmur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?