Temel ile Dursun Amerika’da itfaiye teşkilatına girerler, yangın ihbarı alınır..Çok katlı bir binanın kreş katında yangın çıkmıştır..İtfaiyeci merdiveni çalışmaz..Temel yukarı çıkar..Dursun aşağıda kalır..Temel aşağıda bekleyen Dursun’un kucağına çocukları atmaya baslar..Temel atar, Dursun tutar, kaldırıma koyar..Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken beşinci zenci çocuktur..Temel bırakır, Dursun yakalamak için kollarını açmaz..Çocuk paat yerde..Tekrar at, tut kenara koy, tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar Dursun yine tutmaz..Çocuk paat gene yerde..Dursun yukarı bağırır: “Temel yanıkları atarak vakit kaybetme..”…!!
bunada guldumm
sırnaşık şeyTemel ile Dursun Amerikada itfaiye teşkilatına girerler, yangın ihbarı alınır..Çok katlı bir binanın kreş katında yangın çıkmıştır..İtfaiyeci merdiveni çalışmaz..Temel yukarı çıkar..Dursun aşağıda kalır..Temel aşağıda bekleyen Dursunun kucağına çocukları atmaya baslar..Temel atar, Dursun tutar, kaldırıma koyar..Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken beşinci zenci çocuktur..Temel bırakır, Dursun yakalamak için kollarını açmaz..Çocuk paat yerde..Tekrar at, tut kenara koy, tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar Dursun yine tutmaz..Çocuk paat gene yerde..Dursun yukarı bağırır: Temel yanıkları atarak vakit kaybetme.. !!
bunada guldumm
sonbahaaar yastığı senmi yaptıınn :))
bu arada çatal kaşık takımın çok hoşmuş, tatlı çatalıda var dimi? benim gördüklerimde tatlı kaşığı oluyo sadece, halbuki en çok kullanılan tatlı çatalı ama koymuyolar sinir oluyorumm
güle güle iyi günlerde kullan hepsinii
sonbahar daha önce söylemişmiydin hatırlamıyorum ama siz neden 2 yıl sonra evlenceksiniz?
evet yaaaa bu konuda çok haklısın canım. benim aldığım günlük kullanım takımında tatlı çatalı ile tatlı bıçağı yoktu. aynı modelden bulup takımı tamamlayana kadar göbeğim çatladı yani. neyseki buldum sonunda
kızlar burda yağmur başladı
herkes yağmuru bekliyr.
burda da gökgürültüsü var.
ama inş. şiddetli yağmaz bu sefer
cnm bu yıl okulum biticek onu bekliyrz okul bitmeden elim kolum bağlı kalıyor.
sonra iş arıcam bulamzsam ist.a yerleşicez.
ikinci yılda biraz para biriktirelim diyrz.
bende işe girip bişeyler yapmak istiyrm.
gerçi boş değilim kendime ait küçük bir işletmem var ama okul olduğu için ve sektör durgunlaştığı için başka iş bakmak zorundayım.
evet yaaaa bu konuda çok haklısın canım. benim aldığım günlük kullanım takımında tatlı çatalı ile tatlı bıçağı yoktu. aynı modelden bulup takımı tamamlayana kadar göbeğim çatladı yani. neyseki buldum sonunda
anladımm zor olmuyomu beklemek :))
biz iş bulsak hemen evlencez inşallah.. hiçbişiyimiz yok gerçi ben bekleyelim diyodum ama aşkım zamanla alırız herşeyi diyodu.. düşününcede hiçbişeye güven olmuyo, herşeyin dört dörtlük olsa bile ne zaman ne olacağı belli değil, şu selde bile insanlar nelerini kaybetti.. Aşkımın yanında olsam yetçek bana.. puuff dertlendim gene :gitme:
herşeyin hayırlısı canım yaa inşallah en hayırlı zamanda halloluverir herşey :Saruboceq: hayırlısıyla kurarız yuvalarımızı bizde
amin cnm.
allah en hayırlısını nasip etsin
kızlar ben çıkıyrm iyi geceler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?