Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey

evet yaaaa bu konuda çok haklısın canım. benim aldığım günlük kullanım takımında tatlı çatalı ile tatlı bıçağı yoktu. aynı modelden bulup takımı tamamlayana kadar göbeğim çatladı yani. neyseki buldum sonunda

sonbahar daha önce söylemişmiydin hatırlamıyorum ama siz neden 2 yıl sonra evlenceksiniz?

cnm bu yıl okulum biticek onu bekliyrz okul bitmeden elim kolum bağlı kalıyor.
sonra iş arıcam bulamzsam ist.a yerleşicez.
ikinci yılda biraz para biriktirelim diyrz.
bende işe girip bişeyler yapmak istiyrm.
gerçi boş değilim kendime ait küçük bir işletmem var ama okul olduğu için ve sektör durgunlaştığı için başka iş bakmak zorundayım.

benimkinde de tatlı bıçağı yok.
ama arayamam.
misafir gelirse başka çıkartırım

anladımm zor olmuyomu beklemek :))

biz iş bulsak hemen evlencez inşallah.. hiçbişiyimiz yok gerçi ben bekleyelim diyodum ama aşkım zamanla alırız herşeyi diyodu.. düşününcede hiçbişeye güven olmuyo, herşeyin dört dörtlük olsa bile ne zaman ne olacağı belli değil, şu selde bile insanlar nelerini kaybetti.. Aşkımın yanında olsam yetçek bana.. puuff dertlendim gene :gitme:

hehe biz tatlı çatalını genelde misafire servis yaparken kullanıyoruz :)

misafirede bıçak vermiyoruz :tomato: lazım olcak bişi olduuda ufak bıçaklardan veriyoruz, zaten tatlı bıçakların kesenine denlk gelmedik henüz o yüzden hiiiç bıçak eksikmiş diye düşünmedim, siz diyince farkettim

zor tabikide beklemek.
ama birde kimseden yardım almak istemiyrz.
ama eksik ama fazla birlikte yapıcaz.
aileler ufak tefek yardımlar yapıcaklar.
daha doğrusu benim ailem:)abisi var o da evleniyor masrafları fazla.
bende öyle diyrm çok abartmıcam o yüzden alırken bişeyleri insanlar zar zor sahip oluyorlar ama bir anda yok olabiyor herşey.
benim nişanlımın işi var şükürler olsun ki.
o biraz birikim yapıyor.
1 yılda tamamlanır aslında ama biz biraz daha elimiz bol olsun istedik.
herşey eşya almak değil ki nakit parayada ihtiyacımız olucak sonuçta o yüzden 2 yıl dedik şimdilik.
kısmet belli olmaz hayatın neler getireceği

herşeyin hayırlısı canım yaa inşallah en hayırlı zamanda halloluverir herşey :Saruboceq: hayırlısıyla kurarız yuvalarımızı bizde

bu arada vodafone kontorlerimizi yedi yaaa ( sinir oluyorum, müşteri hizmetleride çalışmıyo görüşemiyoruz kimseyle aşkım 8inde kontor yukledi 50de bana yolladı amaaa onda 4 kontor kalmış bende 6, nası gittiler anlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…