daha dün gibi o heyecanlar stresler
olabili gelen her kısçeyede çeyizinden bi hediye kullandıkça seni anarlar
hemde senin oda rahatlar :)))))))
ay pıtır midem bılmıyorum nazar ettım oructan cok sukur etkılenmıyordumg ece kalkamadıgımda bıle zorlanmadım bu hafta sabır tasımı oynuyor yerınden ne
dun ıs cıkısı mide bulantısına yemek hazırlayamadm dısarda yedık
bugun sabahtan beride böle niye anlamadım ya
arsi naber canım
iyi senden naber
Arkadaşlar günaydına.s.
Kaç gündür yoktum, ev işleriyle uğraştım, temizlik, eşyalar felan, neyseki ev safhası dün itibariyle bitti. delikafadulden
Biliyorsunuz sıkıntılıyım, halen üzerimde var ama mübarek günler diye kendim için yada başkası için değil sadece Allah rızası için bazı şeyleri yuttum, arsız davrandım, veee bunları yaparken de sürekli Allah rızası için dedim. Karşı taraftan da ters bir durum görmedim. Ama içimdekiler geçmedi tabiki, sadece günlerimin tadını çıkarmaya çalışıyorum, elbet Allahım mükafatını verecek bana . . . :Saruboceq:
Neyse tatsız olaylardan sonra haleti ruhiyeme geleyim.
Çok karışığım yani kendimle boğuşuyorum desem yeridir:bbo:Çok gerginim, çok mutluyum, çok üzgünüm insani duyguların hepsini bir arada yaşıyorum, gerçekten çok garip duyguymuş, ailemle aynı şehirde olmama rağmen çok üzgünüm:sinifsinif:ayrılmak çok zor geliyor:gitme: babam evime bakmaya geldi ama 5 dakika durabildi halbuki oturacaktık ama kötü oldu kalmak istemedi hemen eve geri döndü :sinifsinif:
Evim de çok güzel oldu, ufak tefek eksiklerim var tabiki ama onlar da nazar boncuğum
Allahım inşallah ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip eder . . .
Canımcımlarım, benim için dua etmeyi unutmayın. Bugün itibariyle izne ayrıldım,düğüne kadar fırsat buldukça gelmeye çalışırım çok sık olmasada ama düğünden sonra 15 gün olmuycam. İnşallah umut ediyorum herşey çok daha güzel olacak,SİZİ SEVİYORUMopuyorumnanaktan
elisanın gelinliği nerede
elisanın gelinliği nerede
hadi inşallah olur
eşin örtmenmi yoksam
sulfatt hayırlısıysa olur inşallah işinn :Saruboceq:
günaydın kızlar
hayırlısı olsun cnm ama referansın iyi zaten bence kesin olur yerimseniben
günaydın kızlarropuyorumnanaktan
sulfat canım hayırlısı olur inşallah olumlu geçer görüşmen:Saruboceq:
gunaydın kızlar
aklımda kalanları yazayım;
sulfat canım insallah olur işin canım insallah
Evet kızlar şimdi hazırlanıp iş görüşmesine gidiyorum. Hayırlısıysa olsun inş. Hepinizi öpüyorum, dualarınızı esirgemeyin opuyorumnanaktan
bunu yengem almış gümüş rengı ıle değişcem
cok şık ayakkabım cok pahalıya aldım 15 tl
tupperlarım
alttakı sarılı olan havlu kenarı arasından cıktı:lepi: bıttı bende bıttımm
yetr anam devamı baska zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?