Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay pıtır midem bılmıyorum nazar ettım oructan cok sukur etkılenmıyordumg ece kalkamadıgımda bıle zorlanmadım bu hafta sabır tasımı oynuyor yerınden ne
dun ıs cıkısı mide bulantısına yemek hazırlayamadm dısarda yedık
bugun sabahtan beride böle niye anlamadım ya

meraba kızlar elisacım gelinlğin çok güselmiş mutlulukla giy inş. arkadaşlar benm gelinliğimin dün son provası vardı tam istediğim gibi oldu artık
30 ağustosta teslim alcam. mobilyalarım bugün beyaz eşyalarımda yarın geliyo ayın 26 sndada çeyisi götürcez o zaman bol bol resim çeker eklerim. daha kına elbisesi almadım bide kına dışarıda olucak çok korkuyorum yağmur felan yağar diye:sinifsinif:

densem ekledım evtt cnm ama sayfayı unuttum nerde kaldı acep

pıtr bence tanınmamakla alakası yok cunku hıc dişarı cıkmamış sanırm ve ben gorsem kesın tanırım bıtek sakalı uzamış oda psıkolojık olaraktır
dısardan gelır onun hersyı
yaşıda kucuk az bı ceza alır cıkar hatta paraya cevırırler belkıde

hmm ya şu bulantı adamı çok kötü edio yaa
hiç yemek görmek istemiorum midem bulanırken
psikolojim bozuluo hemen

günaydın kızlarr.
elisaam mobilyalarınızı flnda halletmişsiniz cnm çok sevindim.
bak hemen hallettiniz.
en mantıklısı ztn önceden almak gerekmiyor son 1 ay kala alınsada olur.eve göre ayarlanır hem.
yeliz cnm nikahın kıyılmış hayırlı olsun mutluluklar diliyrm bir ömür boyu.

Pufim dualarımız seninle balım Şeniz
döndüğünde herşeyin yolunda gittiğini çok mutlu olduğunu duymak istiyoruz sadece tamam mı :1hug:
çok güzel , anlatılası anılarla dön tamam mı tatlımmm kocaman öpüyorum seniiiŞeniz

elisanın gelinliği nerede

albümünde şekercimmmmŞeniz

bende valiz hazırlıyorum kızlar....
dün silip süpürmüştüm ama akşam misafir gelince yerleri kuru yemiş dökmüşler içime sinmedi bu gün gene yaptım.
artık size baba evinden yazarım...
geldiğim yere ilk defa geri dönüyorum bakalım neler hissedicem

hadi inşallah olur
eşin örtmenmi yoksam

Teşekkür ederim pıtırım Şeniz Evet matematik örtmeni
sulfatt hayırlısıysa olur inşallah işinn :Saruboceq:

Şeniz

günaydın kızlar

hayırlısı olsun cnm ama referansın iyi zaten bence kesin olur yerimseniben

Şeniz

Bu arada baharatlığın fiyatı o civarda bişeydi canım. Ben her zaman alışveriş yaptığım yerden hem baharatlığı hem de daha önce eklediğim 3 lü ahşağ kavanoz var yaa çay, şeker vs. onu aldım. 110 muydu neydi, 95 e almıştım iki takımı yerimseniben

günaydın kızlarropuyorumnanaktan
sulfat canım hayırlısı olur inşallah olumlu geçer görüşmen:Saruboceq:

Şeniz

gunaydın kızlar
aklımda kalanları yazayım;
sulfat canım insallah olur işin canım insallah

Şeniz

Evet kızlar şimdi hazırlanıp iş görüşmesine gidiyorum. Hayırlısıysa olsun inş. Hepinizi öpüyorum, dualarınızı esirgemeyin opuyorumnanaktan

:lepi:

bunu yengem almış gümüş rengı ıle değişcem

cok şık ayakkabım cok pahalıya aldım 15 tl

alttakı sarılı olan havlu kenarı arasından cıktı:lepi: bıttı bende bıttımm
yetr anam devamı baska zamn

densemm

kıslar bende kaya&maya aşkı kupa+çaytabağı+tuzluk ve biberlik aldım cok hoşuma gitti yaaa cook teşekkür ederim arsi ben o siteyi bilmiyordum iyiki söyledin

saatde beğendim ama fazla sıkıştırmayım kendimi dedim, birde masa örtüsü beğendim ama mutfak takımın var zaten yedek bu örtüyüde alsam mı ki cıvıl cıvıl bir renk alırsamda ekmek sepeti ve önlüğüyle birlikde alırım burcum senin masa örtüne benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…