Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tabıkı cnm nısanlı oluncaaa bendee her bayram alırımm sonucta nısanlının tarafınıda gezıosunn guzel gorunmek lazım bende klasık sevmem spor olcak hatta bayrama esofman alayım dedım hehe

ben o duyguyu bıleee acaba kac sene sonra yasıcamm umutsuz vakayım ben bu konudaaa:çok üzgünüm:
off ya ben ya bennn

aşkım gelıyyy :asigim:akşama gelemzsem mesgulum demektır:jeyyar:
ekşın yok ekşın yok

yayınlanmış dizilerin tekrarını izlediğiniz bir yer var mı?
evet var

benim annemde çok tercih etmio yada kullanırsa bile iki kez duruluo

gene seksü donlar mı aldın yoksa kız

ayyy ne güzel burcu.. hayırlı yolculuklar şimdiden. inşallah çok eğlenirsin oralarda
nerden bildin
ama almıcaktım görünce aldım
papi ben koymuyorum, çünkü son suyunu takip edecek vakit olmiyi ki :)

pıtır don aldın dimi yine
haha

kızlar face de bir video var. gelin damada şarkı söylüyor. izlediniz mi onu. çok hoş yaa
evett süperr

yok yaa sanmıorum biri olduğunu çünkü olsa söler onca şey söledi onumu sölemicek

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2

bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa
ana 1 cm bilem diil

pıtırcık güle güle kullan ayakkabın çok güzel tam tarzım topuklu sanırım.
ama ben giyemiyrm maleseff
bu tarz bi ayakkabım var çok rahat insanın ayağında yokmuş gibi.
saol canım
bende bi tane başka giydim güzel durdu ama acaip acıttı ayaklarımı sora bunlar çarptı gözüme

saol canım elbiseyi bayramda giymicem arkdaşım düğünü var 2 ekimde onun için aldım

pıtırcık ve sonbahar aldıklarınızı güle güle kullanın
saol canım

tabıkı cnm nısanlı oluncaaa bendee her bayram alırımm sonucta nısanlının tarafınıda gezıosunn guzel gorunmek lazım bende klasık sevmem spor olcak hatta bayrama esofman alayım dedım hehe

en güzeli :)
bende kot alıcaktım o niyetle çıktım ama hiç hoş bişey bulamadım olanda bayram nedeniyle uçuk pahallıydı.
bende böyle bişey aldım işte:)

bohcanmı guzelımm

zeynepsudem canım nişan bohçan mı=?
bu arada adaşız da:)

evet kızlar nişan bohçam her işim ters gitmeye başladı tam istediğim gibi olmadı ama idare eder ne yapalım
adaşız kaydirigubbakcemile5
pıtır kıs elbisene bittim çok güzel cnm iç çamaşırlarında güzel iyi günlerinde giy cnm Şeniz

pıtırrrr kaydirigubbakcemile5

ya evet bayramda 2 kat olmustur hersey bu bayram bnm ıcın cok sey gecmıcegı ıcın bısey almama gerek yok ıstıyodum aslında ama olsunn

pıtırcık ve sonbahar kıyafetleriniz çok cici kızlarr
iyi günlerde giyinnn hepsinii

zeynep nişan bohçan biraz buruşuk geldi ütüle kolala canım daha düzgün durur bence

bu gömleğim tunik gibi.
bağçıkları var arkadan başlanıyor ama üzerine kemer takıcam büyük onlar kaybolucak:)

buda uzun hırkam rengi kötü çıkmış biraz.

buda kemerim.
kızlar odam dağınık kusura bakmayın asıcak yerde bulamadım çatı katında odam
biraz resimler kötü olabilir

sonbahar cnm anahtar kutusunu ne kadara aldın ben bulamadım burada baktım bide sinay mutfak havlusu asmak için almıştı o çok hoşuma gitti nerden bulabilirim acaba bilen varmı

hayırlısı olsun cnm nişanın ne zaman.
evet adaşız kızlar dilek dilesin:)

zeynep nişan bohçan biraz buruşuk geldi ütüle kolala canım daha düzgün durur bence

ya cnm süslemey verdiğim kadın ütülememiş dediğim halde bide kumaşı çok ince almışız dantelin heryerini dikememiş atıyor gibi olmuş ara ara tuturmuş şimdi ütü yaparsam bozarım diye ellemedim cnm

teşk. ederim canımm

sonbahar cnm anahtar kutusunu ne kadara aldın ben bulamadım burada baktım bide sinay mutfak havlusu asmak için almıştı o çok hoşuma gitti nerden bulabilirim acaba bilen varmı

cnm 15 tl ye aldım.
züccaciyeden aldım.
ben şinayın ne aldığını görmedim ama züccaciyelerde bulabilirsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…