pıtırcık ve sonbahar aldıklarınızı güle güle kullanın
cnm normalde bizim pek akrabamız yok ztn izmitliyiz t.dağ da oturuyrz.
bütün akrabalarda izmitte onlarda 3 5 kişi.
hiç almazdık.
ama nişanlı olunca aldık bişeyler çok klasik giyinmeyiz sevmem üzerime hep rahat şeyler giyerim o yüzden o kadar zorlandım ki beğenmekte bi ara yeter artık demek istedim
off ya ben ya bennnben o duyguyu bıleee acaba kac sene sonra yasıcamm umutsuz vakayım ben bu konudaaa:çok üzgünüm:
ekşın yok ekşın yokaşkım gelıyyy :asigim:akşama gelemzsem mesgulum demektır:jeyyar:
evet varyayınlanmış dizilerin tekrarını izlediğiniz bir yer var mı?
benim annemde çok tercih etmio yada kullanırsa bile iki kez duruluoya ben az önce ilk defa elde yıkadımdaa :)) annem yumuşatıcı koydu durulama suyuna, ben koyma dedim, hadi be dedi bunca yıldır koyuyorum da noldu :)))
ya iyide kimyasal kimyasal kalıyo üstünde yumuşatıcı zararlı diilmi yaa
nerden bildingene seksü donlar mı aldın yoksa kız
ayyy ne güzel burcu.. hayırlı yolculuklar şimdiden. inşallah çok eğlenirsin oralarda
hahapapi ben koymuyorum, çünkü son suyunu takip edecek vakit olmiyi ki :)
pıtır don aldın dimi yine
evett süperrkızlar face de bir video var. gelin damada şarkı söylüyor. izlediniz mi onu. çok hoş yaa
yok yaa sanmıorum biri olduğunu çünkü olsa söler onca şey söledi onumu sölemicekii yapmışsın cnm
bende kitap almayı çok severm kışın okurumda özellikle canan tan bayılırımAyşe Kulin okudum yeni umut ve vedayı, Erdal Sarızeybek,Meave bincy,Oğus saygın-kişisel gelişim son dönelerde bunları okudum ama yanısıra (kitapyurdu)ndan ilgimi çeken kitapları yapılan yorumlara bakarakdan alıyorum,
Halit Ertuğrulun evlilik adlı bir kitabı var onuda merak ettim ekledim sepete de sırnaşık şey
valla artık annem eve almayacak beni yine mi kitap diye[/QUO
evlilik kitabını ya aldım yada dikkatimi çekmişti yaklaşık 1,5 sene olacak kitap okumadım okunmmaış kitabımda var aslında ayşe kulin bende okudum gece sesleryidi sanırım ahmet günbay yıldızın kitaplarınada bak cnm bide canan tan piraye yerimseniben
kazma erkekler işteben buruk geccek yanımda olmanı ıstıyorumm dedımm olabılsem olurum dıcegıneee hiçi calısıomm gelemem h.sonnu buluscazz cart curt kızarak soluyooo sınır oldum
aklımda canımcım hatta daha dün eşime dedim bak hala çekemedim diye güldü bana :) çekicem sözzzzz
olmaz aslında ama hiç samimi olmaz sanki sürekli msn de birileriyle tanışıyormuşun izlenimi vermez mi aman ne bilem ben olsam direkt görüşürüm canım msn de hoş gelir fos çıkar :)
en iyisi yüzyüze..
:teselli: ne desem boş
Allah yardımcın olsun
BEN İSTANBULA GELİNCE BİR YERDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAYI PLANLIYORUM, MADDİ DURUMU KÖÜ OLANLARA VEYA ÖZELLİKLE TECAVÜZE MARUZ KALMIŞ ÇOCUKLARA YÖNELİK BİR YERLER OLABİLİR...GELİNCE BAKACAĞIM İŞTE...O ZAMAN GELİRSİNİZ:))
ben ankaradayım gelem mi :kedi: ,
kız bence bu senin kronik ex aşkın war ya birisiyle beraber yada olmak istiyi
senide bi kenarda tutuyii ayrı bile olsanız.
artık bi koca bul pıtırım yaa çık gez dolaş flört et arkidişlerine haber yolla :):):) kafan dağılır
wuuuuuuw sinaycım çok güzelmiş bunlar kolanyalık falan çok değerli görünüyor.
halınıda ekle emii
güle güle tak çok güzelmiş
olmuştur tabi yenmez artık o
paşi ne var orda?
oooooh :asigim:
:roflol: sırnaşık şey
hemen gidiyorum bakmaya
hayırlı olsun hadi
hadi hayırlısı olsun kuşum inşallh dilediğin gibi çoooook iyi şartlarda bir iş fırsatıdır
:1shok: :1shok: bizim dış çekim + stüdyo + sınırsız foto + düğün kayıt+ slyat+ büyük albüm+ 3 tane ufak albüm falan filan 600 oldu
bu sadece stüdyo 800 olamaz olmamalı yaa
:1shok: geçmiş olsun canım
inşallh herşey gönlünce olur canım bak artık çok az kaldı sıkıntılar gelip geçiyor..
çok mutlu ol prenses Şeniz
ooh ne güzel bak misafirin eksik olmuyor kaydirigubbakcemile2
böcük direkt sayfa numarasını verseydin kıs
:teytey: ayy ayyy koccuman bi nazarlık takam. maşallh
kız bizim ne işimiz var mayıs annelerinde topiğimizin hamişi sen çeyizcilerini unutma tatlım
ana 1 cm bilem diilkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2
bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa
saol canımpıtırcık güle güle kullan ayakkabın çok güzel tam tarzım topuklu sanırım.
ama ben giyemiyrm maleseff
bu tarz bi ayakkabım var çok rahat insanın ayağında yokmuş gibi.
saol canım elbiseyi bayramda giymicem arkdaşım düğünü var 2 ekimde onun için aldımsonbaharr gule gule kullan cnm
pıtırımm bayramlıklarınmıı cok guzel elbısen gule gule gıy
ben bayrama almıcam sanırımm bayramdan sona alısverıse gıdıceemmm xzaten eskı bayram guzellıgı kalmadıı
saol canımpıtırcık ve sonbahar aldıklarınızı güle güle kullanın
tabıkı cnm nısanlı oluncaaa bendee her bayram alırımm sonucta nısanlının tarafınıda gezıosunn guzel gorunmek lazım bende klasık sevmem spor olcak hatta bayrama esofman alayım dedım hehe
bohcanmı guzelımm
zeynepsudem canım nişan bohçan mı=?
bu arada adaşız da:)
evet kızlar nişan bohçam her işim ters gitmeye başladı tam istediğim gibi olmadı ama idare eder ne yapalım
adaşız kaydirigubbakcemile5
pıtır kıs elbisene bittim çok güzel cnm iç çamaşırlarında güzel iyi günlerinde giy cnm Şeniz
evet kızlar nişan bohçam her işim ters gitmeye başladı tam istediğim gibi olmadı ama idare eder ne yapalım
adaşız kaydirigubbakcemile5
pıtır kıs elbisene bittim çok güzel cnm iç çamaşırlarında güzel iyi günlerinde giy cnm Şeniz
pıtırcık ve sonbahar kıyafetleriniz çok cici kızlarr
iyi günlerde giyinnn hepsinii
zeynep nişan bohçan biraz buruşuk geldi ütüle kolala canım daha düzgün durur bence
pıtırrrr kaydirigubbakcemile5
ya evet bayramda 2 kat olmustur hersey bu bayram bnm ıcın cok sey gecmıcegı ıcın bısey almama gerek yok ıstıyodum aslında ama olsunn
hayırlısı olsun cnm nişanın ne zaman.
evet adaşız kızlar dilek dilesin:)
pıtırcık ve sonbahar kıyafetleriniz çok cici kızlarr
iyi günlerde giyinnn hepsinii
sonbahar cnm anahtar kutusunu ne kadara aldın ben bulamadım burada baktım bide sinay mutfak havlusu asmak için almıştı o çok hoşuma gitti nerden bulabilirim acaba bilen varmı
ben dıleyebılırmıyım lütfen lütfennkaydirigubbakcemile2
pıtırcıkkk içliklerini de yeni gördüm akannehir akannehir
onlarda mı bayramlııkkk sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?