Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya aynı şey bizdede var annemlerle gecen otururken annemler dediki aksam düğünü boşverin yazık o cocuğuda da herşeyi tek başına yapıyo dedi teyzemde cok isterseniz genclerle gidersiniz biyere dedi bana mantıklı geldi nişanlıma dedim olurmu öyle dedi olur tabi dedim sonra onunda aklına yattı gibi balayını güzel yaparız dedi.bakalım nolucak

Baberko, zati gelmiyordun tarla yüzünden bide izne mi çıkıyosun şimdi? Kız yoksa tarih kesinleştide sen hazırlık derdine tutuştun mu bakim? yerimseniben

yok tarlaya eskisi gibi bakamıyorum kardeşim kızıyo :) alıcak iznim vardı onu alcam ceyizlerimi tamamlıcam ewt buarada nisan kısmetse kesinleşti:)
kiracıları yılbaşından sonra cıkıyo opuyorumnanaktan

esmycim resimlerine baktım maşallah cok şekerler

hepiciğinizin geçmiş bayramı mübarek olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizim ilk bayramımız çok cüceldi kaydirigubbakcemile
hep gezdim hep gezdim
gelin olmak ne cücel bişimişkaydirigubbakcemile3
annemleri de aldım yatıya daha ne olsun
umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir canlarım..

parpalm bız burdayık senn

basıyazmalı tskler senınde ınş bıdahakı bayram benımde guzel gecer

kızlar vazgecılmezdımden caldım nıckı cok begendım
yalnız olanlra duyurulur

Elif gibi yanlızım ne esrem var ne ötrem,ne beni durduran bir cezmim var, nede bana ben katan bir şeddem..''

mandalın 3. günü askım bıze geldı bızdede kımse yok bılın abımlerde koye gıttı ondan ev dağıldı:jeyyar:

ben o rep yuzunden 3 arkadasımı kaybettım uyelıkleırnı sıldrdıler hemde en cok sevdıklerımden 3ü
onemısz rep dıolar sorun yapıyolar kskanclıklarından catlıycaklar
alın hepsı sızın olsun sankı para
para olsa dmek katıl olcaklar
ben rep falan ıstemıyom hala verıyolar sankı madalya takcklar yada takstlerımı oduycekk kk dan aldığım rep
hıc umrumda bıle deıl
kıskanc deılım cunku

yazmalım senin fotonu görünce Hayatım geldi ine aklıma. Deli kız bütün fotoğraflarında yüzünü karalamıştı :) aşağıdaysan gel artık kıs
buarada beyazı çok sewiyorum bende hoş olmuş üstündeki.

selam kızlaar geçmişi tam olarak okuyamadım 100küsür sayfa oldugu için önemli bi gelişme var mı??
birde geçmiş bayramınız mübarek olsun canlar..
böcüük ciciler almışsın ama hangi sayfada oldugunu göremedim :bbo:
pufi ayakkabının altına bnm adımı daa yaaaaz "merveeee " :jeyyar:
elisaa sende adımı yazmaı unutma şekerr zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…