Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

edacığım inox renk olan herşey de parmak izi olur ama cok rahatsız edecek derece olacağını sanmıyorum ayrıca inox malzemeleri temizlemek için temizleyiciler var cok pahalı bişiy değil bir sprey 10,00 civarında baya da gider eğer dolabın frının inox renkse al bence cok güzel bir uyum oluyor arkadaşımdan biliyorum sonuçda beyazda alsan (ki ben öyle taptım)onlar kirleniyor en ufak leke beyazdada belli oluyor önemli olan göz zevkim görüntü diyorsan aynı renk al deriim

bizde börekleri atıyoruz buzluga fazla fazla... lazım oldukça kullan tap tazeee
sonra şey yapıyoruz bide.. profitrol içlerini krema ile doldurup bol bol atıyoruz buzluga misafir geleceği zaman sadece çikolata sosu yapıp üstüne dök 2 dk ta tamamdır :)

ya evet benim ankastrem falan gümüş işte o inox
buzdolabım da inox

off ben bu kafayla ahhahahah
hepsinden alırım :))

canım arside diyordu tee ablasının kınasından kalan kurupastalar taptaze çıkmış :):)
benimde başlıcak misafir trafiği :) araya ramazan girdi diye kimse gelemedi bu haftadan itibaren alcam hepsini yavaştan. kek- kurabiye- bişicik olmaz sanırım ama illa mikrodalgada ısıtmak şart mı kızlar?

Son düzenleme:
eda 250 tl bn sana yemek takımı alım nan ne öle 3 kaba 250 tl hıc acımıyon mu kendıne bee
yazık
benınm aylığın yarısı dımek
abboww
bu arada benımkıne bı kız dadanmış bununla ılgılı bişi var ama ne bılmım ne sorsam telde olmaz ctesı anlatırım dıo ya delırcem özel hayatımız kalmadı sayesınde

cnm bn börekleri atıyorum..pişirmeden..önce biraz buzluga atıyorum soora buzdolabı posetıne koyuorum..

Eveeet annem de aynı taktikle börekleri atıyor buzluğa. Ben de öğrendim ondan ama kek kurabiye bilemiyorum akannehir

Ohhh ne güzel canım çekti

ya evet benim ankastrem falan gümüş işte o inox
buzdolabım da inox

off ben bu kafayla ahhahahah
hepsinden alırım :))

Canım benim de ankastre vs tüm beyaz eşyalarım inox. Ama baharatlık vs ahşap aldım. Herşey de inox olunca mutfaktaki sıcaklığı yok ediyomuş gibi geliyor bana. Bir de tabii kızların dediği gibi iz olayı var yerimseniben

Aynı benim de ramazandan dolayı gelmedi kimse. Akın akın gelcekler şimdi kaydirigubbakcemile3 Arsi ve burcudan öğrenmem lazım yaaa, mikrodalgam yok ama benim :1no2:

eda tuzluk baharatlık neyım alcaksan bambu al cnm hemde süper duruyo
ıstersen benım aldığım tukkana gel
ama celık ız yapar
ahsap nem kapar derdı olmaz

esma onun özel arabası bılem var nan
sor bakım önce kac tl maas alıyo
benım gıbı asgarı ucret mı
hacı enaz 1500 alıyodur

eda tabi senin zevkin senin kararın ama çelik bana da kullanışlı olmaz gibi geldi.. el izi olur sürekli...
zorlanırsın bence canım... çalışan insanlarız zaten.. daha kullanışlı birşey düşünsen iyi olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…