Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anaam ben onları plastik sandım eda bee :)) ya bide esas bu teflonlar için silikonlar var ya onlardan aldınızmı? tahtada çizio diyolar :) ben tefalde gördüm ama bi kepçe 10 lira falan yazıodu uuu dedim noluyoz yaaa :))

winebir antalyamııı çok güzel, resimlerinide koyarsan seviniriz vallaa gözümüz gönlümüz açılsın

evet kızlar yaa ilk başlarda evlenecek çok kişi vardı üst üste o yüzden çok çeyiz konuyodu ama şu anda yakın zamanda bi eda var, pufiyi falan saymıyorum o artık evli sayılır :))) o yüzden çok eğlence çıkmıyo eda da olmasa naapardık :))

nisanda çok düşünen var inşallah o zaman hızlanır gene başlığımız

TUT CNM temızlet ben bıkere aldım

calsıyonmu sen

calısıyorum canım ya; haftaiçi saat 7.10 yada 7.15 gibi evde oluyorum; haftasonu evdeyim aslında ama yinede zor oluyor; butun tatili temizlikle gecirmek istemiyorum. 3haftada bir falan alayım diyorum iyice temizler kadın bende zaten yine normal süpürgeyi acıp silerim falan.
tanıdık birisinimi aldın canım ya; birde herseyi sen tek tek soyledinmi basında durup surayıda temizle burayıda temizle diye; yoksa bıraktın o kendisimi yaptı?

ben almıştım canım onlardan daha dogrusu tefalden tencere duduklu falan almıstık iste onlardan da 4li bi set hediye etmişlerdi kullanıyorum simdi

bu arada edaa o saç harika görünüyo amaa kullanımı rahatmıdır ona dikkat etmek lazım.. tabi saçtan saça değişir ama mesela demin anlattıım düğünde gelinin saçı açıktı lüle lüle yapmışlardı ama herkese sarıl et öp derken pasta kesilirken falan baktık düşmüştü saç dümdüz olmuştu nerdeyse, o yüzden ona göre seçin saçı seçerken..

yada annem topuz çok sever böyle hafif kabarık olanları amaaa bizim saçlar zayıf olduğu için kabartılınca güzel oluyo ama firketeler pıtır pıtır dökülüyo hareket ettikçe, annemin peşinde dolanıyoz sonra her yanına gittiğimizde tekrar sağlamlaştır tokaları, özellikle gelin olunca gözler üstünüzde olcak pek hoş olmaz saç düşerse yada açılırsa falan

Edaciğim

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 70 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

sürekli bu hatayı veriyorrr( ben simdi çıkıyorum artık sonra denerimmm

ben ctesıde yarım gun
ctesı temzlk yap pazar yat
bazendıyorum cokmu kasıyoruz ben bekarken bu işlerden hiç anlamazdım ama ınsan basına gelınce anlıyor
cnm annem tanıyordu annem durdu basında ben ısteyıdm annemde yardım etmıs cunku mumkund egıl tek basına bıtmez
annem yonlendırdı birde yenı evlıydım fayanslarım felan temızdı sımdı fayans felanda gerekyıor

Son düzenleyen: Moderatör:
simitin üstüne tıkla bunların alındığı sayfa çıkıyo, orda içeçekler tatlılar yiyeekler falan yazıyo hangisinden istiyosan seç, aşağıda çıkıyo işte kaç puanın varsa parantez içinde yazıo, alacağın şeyin yanında kaç puan gerektiğide yazıyo yetiyosa tıkla resme sonra satın al de :)

bim deki kahvaltılığı anneme söylemiştim gitmiş bakmış tel açtı beğenmemiş altındaki tepsi metalmiş zaten porselenler cok ince kapağı çarpsam kırılır gider dedi neyse dedim bende biev dökülücez parayı artık :umursamaz:

ben bekarken anneme yardım ederdim hep ama işte kardesim annem ben birlikte yapardık yada annem tek basına yapardı; simdi yetisemiyorum ve sinir oluyorum; annemle alışmışım tertip duzen temizlik tam olacak simdi yapamıyorum yapamayıncada sinir oluyorum.
canım ya sabah kacta gelip aksam kacta gitti, birde ayıptır sorması kac lira verdiniz canım

yaaa bu temizlik olayı benimde hala canımı sıkıyor
en sonunda paraya kıyıp bende tutmak istiyorum ayda bi kez en azından.
çook zor yafs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…