Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcüğüm inanmıyorum yaa hem güzel hemde ucuz şeyleri nasıl buluyoırsun benimde masa örtüm peçetelikleri ve ve peçeteliklerimde yok :sinifsinif:

burcum evde bende misafir gelince o plastik makinelerde yapıyor taa milatdan kalma bişiy ama nasıl köpük köpük yapıyo annem nekadar kızsada kullanıyorum pratik oluyo kaydirigubbakcemile2
meraba kıslar
bu gün baba evimde çeyizim serildi :) yarın da çeyizimi almaya gelicek nişanlım ve ailesi
düğün yaklaştıkça koşuşturmaca artıyor KK yada fazla giremiyorum

elisam az kaldı hayırlısı olsun tüm sıkıntıların üstesinden gelirsin öpüyorum

kıslar günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan

ne atı nan CADIARZU fılmde falan mı vardı

dreaam benım semtım ucuz ve kalıtelıdır :kedi: alınca resmını koyarım beğenceksın emınım
ben masa ve pecetelerımı englısh home dan almayı dusunuyorum
2 tane yemek takımım var işte ne renk alcam bılmıom
halkalrımın beyaz ve kırmızı alcam bordo gıbı
yemek takımıımın bırı beyaz gümüş yaldızlı
diğerı bordo ne renk gıder acep

yok kız velıefendı varya ordakı aylar altılı ganyan yanikaydirigubbakcemile3

benim de bordo yemek yakımın masa örtüsünü ve peçeteleride hiç bordo almayı düşünmüyorum valla cok boğar yada şöyle yapabilirim beyaz masa ötüsü üzerine bodro servis örtüsü bordo peçete olur heralde :hulya:

esma anladım ayy hıc aklıma gelmedıydı ama gıdıp ızlemıstım maç ızlemek daha eğlencelı

yemek takımım bu bende pecetelerı bordo masa örtusunu beyaz yada krem almak ıstıyom
bak pecete halkasıda aynı tektaş
benımkısında yalnız 3 tarafında tutma seysı var taşı 3 kanca tutuyo
ve yuvarlak parmak kısmındada kucuk taslar var

Kızlar ben gezmeye gidicem bu gün şekerlerrr hadi görüşürüzzzz bıcı bıcı yapıp süslenicemmmmmmmmmm
haa bu arada o resimleri dev boyutrta büyüttük kızlar hani tren yoluyla birde köpekli olanlardan birini...
ama çerçevesini marmariste yaptırıcaz. Hele bir tanesi gerçek boyutumuzla aynı olmuşşş çok şahaneeee...

selamlarrr...
yeni iş telaşı bayram sonrasında hastalık derken ancak gelebildim
çok özledim ben sizleri mafoldumben

böcük yemek takımın çok güzelmiş kütahya di mi

canım çerçeve olacak ama çok zarif ince modern bir çerçeve seçicem zaten büyük birde kalın çerçeve istemiyorum... biri salona biri koridora
hatırlayanlar bilir üçlü koltuğpumun duvarı oldukça büyük orası için yaptırdık bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…