Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nanadem yaa seyde mınıbuslerın kartala gıttıgı yol var yaaa hatta elma market varr azra anaokulunun oralardaa

pıtırrr ben teflon tava almıorum

etrafımdakilere da aldırmıorum canımm

onun yerine döküm tavalar varr

teflondan daha sağlıklı kesinlikleee

ozaman lıste yapıp cekılısı yapalım sımdıdenn olmazmııı hedıye dusunuruzzz yılbasına kadar daa

hersey dahil 1100 euromu eminmisin nasıl yani? hersey dahil dedikleri ucak bileti oda kahvaltı otel birde yarım gunlukj bi sehir turu oluyor; yemek sana ait gerzemk yada turlara katılmak sana ait bizim 2 kişi sirkete odediğimiz para 1000 euro idi 7 gun için ama tatil toplamda bize 2.500 euroya falan mal oldu.
evet dinlenmek istiyorsan hiç bi tura katılmayacaksın ama biz hepsine katıldık ama iyikide katılmısız cok yer gorduk cok gezdik. bunebu sen ozelden bu iki kişi 1100 euro hersey dahil nerde hangi tur bi yazarmısın. ben yılbası için sakin ama guzel ve ucuz bisey arıyorum bakalım tabi imkanlar el verirse biraz zor aslında borc oduyoruz ama bakalım

benım d.gunumde gelıoo hee az kaldııı solım sızeee heheheheheheheheheh burdan cıcek pasta yollayabılırsınızzzzz

esmaaa ben sana cıkıyımm heheheehehehe
karar verr
tavamı didim ben
tencede dicektim
ya teflon çizilip kullanınca zararlı sanırım
ama bi tenede alim öle olsun

ne alcan kız esmy
ne dıyon kız tava tencere
sencee sölemem şşş
ozaman lıste yapıp cekılısı yapalım sımdıdenn olmazmııı hedıye dusunuruzzz yılbasına kadar daa
he onudıyom sonradan gelenler aralarında yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…