Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlı geceler kızlar nasılsınız ? ben yine giremedim buraya 10 gün kayseriye memlekete gittim. o yüzden giremedim... sizler napıyorsunuz hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar

konusuyoruz cnmm ama kırgınım yuz vermıyorum uykum var dedımm tamam uyu dedı ıı geceler dedım bende kapadımm valla sıkıldım artık yaaa valla yatıcam sımdıı gerıldımm bugun ıyıce

oh pıtırr eglen bakalım cnmm

mebbet ıyı sayılırım benn sen nasıllsın benım bı hazırlıgım yokk cnmm :)

bu ne listesi kiz?

cikmis cikmis hepsi cok güzel cikmis
güle güle kullan hepsini

pashminaaaa hani bana slm mafoldumben
yılbaşı için çekiliş yapıcaz şimdiye kadar isimlerini yazdıranlar canım

bide bu tuzluğu aldım
çok hoşuma gitti:) kalp şeklinde:)

çok güzel güle güle kullan

hepici pek cici

haha keselemediler
gelini keselediler

ben yatıyorum ayakta durdukca zıplıo sınırlerımmmmmm

hayırlı geceler kızlar nasılsınız ? ben yine giremedim buraya 10 gün kayseriye memlekete gittim. o yüzden giremedim... sizler napıyorsunuz hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar

Canımmmm hoşgeldin Şeniz Yoktun epeydir, biz iyiyiz sen nasılsın

Zeynepsudem aldıklarının hepsi birbirinden cici. Elbisen çok şirin görünüyor. Haaa bi de mutfak önlüğü çok sevimli tam benlik zemuszemus Mutlu günlerde kullan hepsini

Offf yaaa kaç saattir sigara böreği sarıyorum :bbo: Bi kısmı muska şeklinde bi kısmı sigara, yarısı patatesli yarısı peynirli. Nihayet bitti yaaa buzluğa attım hepsini. Bi süre rahat edicem. Cuma akşam yemekten sonra çaya misafirim var ev görmeye gelcek kocişin arkadaşı ve eşi. Pazar günü bi grup kuzenim gelcek. Ben şimdiden sıkıldım yaa bu misafir trafiğinden Yarına da kurabiye vs yapıp atsam buzluğa uzunca bi süre rahatlarım

Yaaa bugün benim ebeveyn banyosundaki sıvı sabunluğum kırıldı :çok üzgünüm: Kociş naptıysa bi anda şangırtı sesi geldi. Her taraf sabun oldu. Takımım da bozuldu. Neyse yine de kızmadım kocişe kaydirigubbakcemile3

nihalcim iyiyim şükür bende gurbet hayatına alışmaya çalışıyorum işte :gitme:
sulfatcım girmeye vaktim olmuyor bekarlığın sultanlık olduğunu böylelikle anlıyorum işte. şimdide eşim film izliyor benide sarmadı film nete geçtim.sen neler yapıyorsun ?

Canımmmm hoşgeldin Şeniz Yoktun epeydir, biz iyiyiz sen nasılsın

nazar değmiştir canım
dün de benim oturma odası koltuğuma eşimin kuzeni çay döktü koca bir bardak:gitme:
belli etmedim ama çok üzüldüm :sinifsinif:
neyseki leke kalmadı..

önceden hazırlıkları yarılamakla iyi yapmışsın canım..
ben de hep sarıp buzluğa atıyorum..
misafirim geldiğinde artanlarıda hemen atıyorum buzluğa ani misafirlere ısıtıyorum yeni yapılmış gibi oluyor..

Benim de kociş uyudu bugün erkenden. Okulda yorucu bi gün geçirmiş ben de oturuyorum tv karşısında.

Vala canım insan üzülüyor yaaa. Herşey yepyeni olunca gözünden bile sakınıyorsun. Ben olsam ben de üzülürdüm Neyse leke kalmadığına sevindim, en azından bu bi teselli. Şeniz

Evet bu buzluk fikri çok iyi bişey yaaa, yoksa zaten birileri gelince telaş oluyor sil süpür bilmem ne, bir de bunlarla uğraşılmamış oluyor. kaydirigubbakcemile5

ay bizimkide geçende patatesli börek istiodu
bi daha gelirse yapim bari geceden sararım sabah erken kalkar pişiririm belki kıymetimi anlar

bende geçen gün börek yapıp dondurucuya atmıştım misafire lazım olur. 1 hafta sonra pişirdim eşim bayıldı inşallah boş vaktimde yine yapıp koyacağım davetsiz misafirler için iyi oluyor dondurucu. birde tupperware den börekçi diye bişi aldım onda saklamayı denicem bakalım taze tutacak mı kolay gelsin canım ütü işi... hayırlı geceler şimdiden

Günaydın Hatunlar :))
Herkese hayırlı günler olsun inş..
Bugün ayın 1 i, çok işim var çook :bbo: laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- gamyoncuiremsu :uhm:

günaydın

selam kızlar ben geldim.
kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın.
zeynep elbisen çok hoş sade ve güzel. güle güle kullan canım.

tşk kızlar beğenmenize sevindim opuyorumnanaktan
pıtırım tşk yerimseniben

sağlık olsun be sulfatcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…