yılbaşı için çekiliş yapıcaz şimdiye kadar isimlerini yazdıranlar canımbu ne listesi kiz?
cikmis cikmis hepsi cok güzel cikmis
güle güle kullan hepsini
pashminaaaa hani bana slm mafoldumben
çok güzel güle güle kullanbide bu tuzluğu aldım
çok hoşuma gitti:) kalp şeklinde:)
hepici pek cicialdıklarımı çok beğenerek aldım bakalım siz beğenecekmisniz
bunu çok beğendim
bayramda aldığım elbisem
kolyem
buda bayramlık buluzum
nevresim takımım gündüz int ten bulup koymuştum
mutfak önlüğüm
bu kadar uğraştım umarım çıkar
haha keselemedilerzeynep cicilerini hepsi çok güzeller
songa kızlar açıklamışi zatenn bide yapışmadan öncede yapış yapış pislik tutan bişey haline geldii sakın alma canımmm
bu arada terliğin kışlık ne sıcak tutarr varyaa
pıtır keselesinler senide bi güzelll
konusuyoruz cnmm ama kırgınım yuz vermıyorum uykum var dedımm tamam uyu dedı ıı geceler dedım bende kapadımm valla sıkıldım artık yaaa valla yatıcam sımdıı gerıldımm bugun ıyıce
oh pıtırr eglen bakalım cnmm
hayırlı geceler kızlar nasılsınız ? ben yine giremedim buraya10 gün kayseriye memlekete gittim. o yüzden giremedim... sizler napıyorsunuz hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar
Canımmmm hoşgeldin Şeniz Yoktun epeydir, biz iyiyiz sen nasılsın
Zeynepsudem aldıklarının hepsi birbirinden cici. Elbisen çok şirin görünüyor. Haaa bi de mutfak önlüğü çok sevimli tam benlik zemuszemus Mutlu günlerde kullan hepsini
Offf yaaa kaç saattir sigara böreği sarıyorum :bbo: Bi kısmı muska şeklinde bi kısmı sigara, yarısı patatesli yarısı peynirli. Nihayet bitti yaaa buzluğa attım hepsini. Bi süre rahat edicem. Cuma akşam yemekten sonra çaya misafirim var ev görmeye gelcek kocişin arkadaşı ve eşi. Pazar günü bi grup kuzenim gelcek. Ben şimdiden sıkıldım yaa bu misafir trafiğindenYarına da kurabiye vs yapıp atsam buzluğa uzunca bi süre rahatlarım
Yaaa bugün benim ebeveyn banyosundaki sıvı sabunluğum kırıldı :çok üzgünüm: Kociş naptıysa bi anda şangırtı sesi geldi. Her taraf sabun oldu. Takımım da bozuldu. Neyse yine de kızmadım kocişe kaydirigubbakcemile3
nihalcim iyiyim şükür bende gurbet hayatına alışmaya çalışıyorum işte :gitme:
sulfatcım girmeye vaktim olmuyorbekarlığın sultanlık olduğunu böylelikle anlıyorum işte. şimdide eşim film izliyor benide sarmadı film nete geçtim.sen neler yapıyorsun ?
nazar değmiştir canım
dün de benim oturma odası koltuğuma eşimin kuzeni çay döktü koca bir bardak:gitme:
belli etmedim ama çok üzüldüm :sinifsinif:
neyseki leke kalmadı..
önceden hazırlıkları yarılamakla iyi yapmışsın canım..
ben de hep sarıp buzluğa atıyorum..
misafirim geldiğinde artanlarıda hemen atıyorum buzluğa ani misafirlere ısıtıyorum yeni yapılmış gibi oluyor..
Zeynepsudem aldıklarının hepsi birbirinden cici. Elbisen çok şirin görünüyor. Haaa bi de mutfak önlüğü çok sevimli tam benlik zemuszemus Mutlu günlerde kullan hepsini
Offf yaaa kaç saattir sigara böreği sarıyorum :bbo: Bi kısmı muska şeklinde bi kısmı sigara, yarısı patatesli yarısı peynirli. Nihayet bitti yaaa buzluğa attım hepsini. Bi süre rahat edicem. Cuma akşam yemekten sonra çaya misafirim var ev görmeye gelcek kocişin arkadaşı ve eşi. Pazar günü bi grup kuzenim gelcek. Ben şimdiden sıkıldım yaa bu misafir trafiğindenYarına da kurabiye vs yapıp atsam buzluğa uzunca bi süre rahatlarım
Yaaa bugün benim ebeveyn banyosundaki sıvı sabunluğum kırıldı :çok üzgünüm: Kociş naptıysa bi anda şangırtı sesi geldi. Her taraf sabun oldu. Takımım da bozuldu. Neyse yine de kızmadım kocişe kaydirigubbakcemile3
zeynepp aldıkların çok güzeelll
elbisen, o kelebekli bluz sanırım oda harika siyah rugan ayakkabıların, bide sedef rengi ayakkabılarrııınn vee kolyene özellikle bittim :) güle güle iyi günlerde kullan aldıklarını
selam kızlar ben geldim.
kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın.
zeynep elbisen çok hoş sade ve güzel. güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?