Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benim Şeniz Eveeett allah herkesi kötü niyetli insanların gözünden korusun. Anneme okutayım bari kendimi kaydirigubbakcemile3
Yaaa gaso takvimine ilişti de gözüm, zaman en çabuk geçiyor yaaa. Yolunuz çok uzundu bak şimdi günler azalıyor kaydirigubbakcemile5 Yarın öbür gün bakcaksın bu sefer evlenmişsin takvim ileriye sayıyor. Dün gibiydi yaaa ben de 6 aylardaydım akannehir
ayy hasta olanlara acil şifalar
bende hastayım kızlar 1 kutu antibiyotik içtim hala hastayımm
nihal elbisenin rengi harikaymışş
Yaaa insanlar neden bu kadar kıskanç bilmiyorum :uhm:. H.sonu evime gelen misafirlerden biri ki çok yakınım olur kendisi. Evimi eleştirip durdu. Salondaki koltukların renginden başladı, oturma odasına kadar herşeyi eleştirdi. Oturma odası çok canlıymış, şimdiki gençlerin zevkleri bi farklıymış falan filan.
Sinir oldum çok, ama büyüğüm diye ağzımı açıp bişey diyemedim. Sadece bu benim zevkim diyebildim :çok üzgünüm:
bunu biliom bendede resmi var çok güzel
çekmedimmHehe asıl ben bana çıkana borcam göndercem :dilcikar: :roflol:
Teşekkür ederim canım Şeniz Haklısın yorumlarımda. Ayy nefret ediyorum böyle herşeyi kendilerinin bildiğini zanneden insanlardan
ben de değişiklik var sandım ondan söyledim. yoksa yazma hiç. Ayrıca kuranın çekilmesine de herkes oybirliği ile karar versin bence
pıtırcık ben bugün çekilmesini onaylamıyorum haberiniz ola..
hepimiz söz sahibi isek bekleyelim tarihi..
kızlar ilk dans müziğimi sonunda buldum galiba :))