Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaaa gaso takvimine ilişti de gözüm, zaman en çabuk geçiyor yaaa. Yolunuz çok uzundu bak şimdi günler azalıyor kaydirigubbakcemile5 Yarın öbür gün bakcaksın bu sefer evlenmişsin takvim ileriye sayıyor. Dün gibiydi yaaa ben de 6 aylardaydım akannehir

ayy hasta olanlara acil şifalar
bende hastayım kızlar 1 kutu antibiyotik içtim hala hastayımm
nihal elbisenin rengi harikaymışş

Yaaa gaso takvimine ilişti de gözüm, zaman en çabuk geçiyor yaaa. Yolunuz çok uzundu bak şimdi günler azalıyor kaydirigubbakcemile5 Yarın öbür gün bakcaksın bu sefer evlenmişsin takvim ileriye sayıyor. Dün gibiydi yaaa ben de 6 aylardaydım akannehir

dimi canım yaa? sizin hazırlıkları takip ederdik o zamanlar, bu senenin ilk aylarıydı, şimdi siz sıranızı savdınız, aslında henüz değil, daha sizin bebiş haberlerini alıcaz :))
bana gelince.. geçen gün bi ev gösterdi benimki, :1shok: bööyle oldum! :))) 2+1 sıfır daire, 425ti yaaa, yuh dedim, üsküdarda. sürpriz olsa, bi ev çıksa karşımıza, uygun biyer bulabilseydik hayırlısıyla, 6 aya kalmadan 3-4 aya bitse herşey... oooy oy :)) dertlendim bak yineakannehir

ayy hasta olanlara acil şifalar
bende hastayım kızlar 1 kutu antibiyotik içtim hala hastayımm
nihal elbisenin rengi harikaymışş

sana da geçmiş olsun şekercim yaa:1hug:, dikkat edin hatunlar, dökülüyosunuz

Yaaa insanlar neden bu kadar kıskanç bilmiyorum :uhm:. H.sonu evime gelen misafirlerden biri ki çok yakınım olur kendisi. Evimi eleştirip durdu. Salondaki koltukların renginden başladı, oturma odasına kadar herşeyi eleştirdi. Oturma odası çok canlıymış, şimdiki gençlerin zevkleri bi farklıymış falan filan.

Sinir oldum çok, ama büyüğüm diye ağzımı açıp bişey diyemedim. Sadece bu benim zevkim diyebildim :çok üzgünüm:

Bassssgit diyemedin mi? kötükedihüso
haklısın teyzecim senin için çürümüş diyemedin mi?
walla kızlar kusura bakmayın ben o kadar emekle kurduğum yuvama laf söyletmem çıkarırım oklavamı :oklava:

bunu biliom bendede resmi var çok güzel

Hehe asıl ben bana çıkana borcam göndercem :dilcikar: :roflol:

Teşekkür ederim canım Şeniz Haklısın yorumlarımda. Ayy nefret ediyorum böyle herşeyi kendilerinin bildiğini zanneden insanlardan

ben de değişiklik var sandım ondan söyledim. yoksa yazma hiç. Ayrıca kuranın çekilmesine de herkes oybirliği ile karar versin bence
çekmedimm

pıtırcık ben bugün çekilmesini onaylamıyorum haberiniz ola..

hepimiz söz sahibi isek bekleyelim tarihi..

çekmedimm

hepinizden allah razi olsun!!

bügünki telasimdan ilgilenemedim ve buraya yazamadim.. siparis verdigim avizem geldi.. perdelerimle cok cok uyumlu olacak allahin iznilye kocaman ve güzel.. bide gecen gün o alir almaz elimden düsüp kirdigim mumluklardan tekrar aldim.. suan mum koyup yaktim mumlari görüntü gercekten güzel.. misafir gelince yarakim bundan sonra... bide koltuk takimim gelir insallah.. ozaman evimin fotograflarini ceker ize de gösteririm.. zaten bütün hayatim bu sitede sakli oturdugum evimi esirgiyecegim :-)

ya hakikaten ilk dans müziği çok önemliydi benim için ama maalesef o heyecanla adama söylemeyi unuttuk o da kendi kafasına göre gitmiş ayyüzlümü çalmıştı delirmiştim :mymeka: ama mutluluktan tabi umursamıyorsun..ama sen sen ol sakın unutma....akannehir

Back
X