Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben fazla greksiz buluyorum o fritözü

1 kaşık yapla kızartma mı olur hem aaaa

kızartma dediin şöööööyylleeeee yağınnn içindeeee yüzeceeeekkk
haha deli

çekmedim canım

herkese tünaydın
acıktım ama ne yicem bilmiorum yaa bıktım dışardan yemek sölemekten bi makarna yapim bari yaa

taşlınınmı modası gecer dıyon
sagol cnm begendıgın ıcın
nıhal ben ekledıklerını cok sevmedım kırmızı tonlarında merınosta kasmırde daha guzellerı var
ılk modelde kenarları derıyse oda heryerde var
2.daha guzel bence

Son düzenleyen: Moderatör:
nihal o ilk halı kürk gibi bee :S

ayaklarını gıdıklar :))) ya bu shaggy halılar hoşuma gidiyo ama aşkım öyle halımı olur diyo ayağı içine gömülmemeliymiş halıda :bbo: çok işim var çookk

haha kırmızı syah beyaz bi halı var ortada çiçeklerden bi şerit sağa sola noktamı karemi ne öle şekiller devam ediyo onu seviyorum bende :)

aman bos bos bakıyorum nedensee sankı evlencem deee

BENDE BEĞENMEDıM NıHALL
kızlar yaa söleyimmi şimdi acaba patronuma yaa ayrılmak istiorum die
adamcazda çok iyi ama iki arada bi derede kaldım yaa vallahi deliricem sonunda ben

aman bos bos bakıyorum nedensee sankı evlencem deee
olsn fıkır olur
hahah ayaklarım gıdıklarnı
ıyıde dıyomkı bak shagynn cesıtlerı var ıste ipek olan yumusacık
nıhal bm salondakı sertmı
normaller sert

haha kırmızı syah beyaz bi halı var ortada çiçeklerden bi şerit sağa sola noktamı karemi ne öle şekiller devam ediyo onu seviyorum bende :)

one be

nıhal nan bıde bunların temızlenmesı var
hee
aldıklarınıza dıkkat edıp uzun ömurlu olsun bacılar
evlenınce gecım derdı olcak ıstedığınzde değişme ımkanınz olur mu bılmem

bocugum merak etme cnm ben evlenmıcem evım olmucak o yuzden temızleme derdımde olmuckk
kızlar ya ben renk olarak dedım model olarak ılkını almam zatennn o renklerı begenıyorumm

samur halının bu modelini beğenmiştim bende.ama bulamadım.

padişahın taç serisinde benim halımın bir benzerini buldum.benimkisi dinarsuyun halısı.ama modelini bulamadım sitesinde.bu resimdekinin biraz daha açık tonlusu zabıncan senin için ekledim.

slm kızlar
nasılsınız.
nihal halılar çok güzel cnm bende beğeniyrm bu tarzları

hos geldın cnmm ben eh ıste ıdare edrım kendı adıma dıyım sen nasılsınn
halı oturma odası ıcın bu renklerı dusunuyom modelden cok cnm

kızlar ben size bişey sorucam klozet takımı mı diyorlar ne diyorlar işte onu nerden aldınız.
iyi bişey olsa iyi olucak sanırım kenarları sirkeledikçe yırtılır ince oluyorlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…