anladımokeyakçaağac tozu hıc bellı etmez
beyazda guzel benım beeğndığım bambu tarzı
toz olmaz sanmam
ama koyu renkler kesınlıkle toz tutuyo
esma nan bu bızm evde 15 yıldır kullandığımız halının benzerı klasık olcak tabı benımle yasıt
benım beğendğim deıl yanı
anladımokey
aime oo bnm halım öyle degıl cok farklı
kızlar buarada benim evimde hıc sehpam, aynam, vazom ... vs. yok. aslında acilen sehpa almam lazım ama hıc bakasım alasım da yok artık esya falan, bıktım dugun zamanı galiba
anladim canim belkide benim beyaz masamim bu kadar cok toz tutmasi halimdan kaynaklaniyordur... ama ben gercekten her gün o masayi silmek zorundayim yoksa üstü kara kara toz doluyor
bocuk kesinlikle o halılar cok daha dayanıklıdır; yılların halısı ama onlarda modern mobilyaların içinde cok guzel durmuyor tabi bu benim fikrim canım sakın yanlış anlama
330 mu
hımm
daha uygun olanı olabılır
markası royal mı bundan gordum sankı
olmazsa aksama aynı halının fıyatını ben soram mağaza cok yakın
bıde kac mt kare bu halı
hatırladım kuşum.bende benim halıyı göstercektim.bulamadım netten.bi ara foto makinamı bulursam çekerim evimi.bu halılardan çok gördüm ama almaya cesaret edemedim bende.salonumda iki halı var.bide yatak odama aldım minik bi halı.diğer odada yolluk var.mutfak ve koridor yolluklarım da hediye geldi.çok beleşci gördüm kendimi.:roflol:çok halı alma sende oyüzden.bide mobilyalarını aldıktan sonra al halını.hangi boyutta olacağını,tarzını belirlemen daha kolay olur.
evet heryerde shagy var.ama hiç hoşuma gitmiyo onlar.
safına kım
bende bugun gıtcem
ay 330 sa cok
ya evet benm butun halılarımı 440 tlye aldım
bide evet shgy cvok ama benm salonum ipek sahgy onlar cok guzel bence
samur halının bu modelini beğenmiştim bende.ama bulamadım.
padişahın taç serisinde benim halımın bir benzerini buldum.benimkisi dinarsuyun halısı.ama modelini bulamadım sitesinde.bu resimdekinin biraz daha açık tonlusu zabıncan senin için ekledim.
Tünaydin kizlar... Nabersiniz? Hersey yolundadir insallah....
hadi bakalim hayirlisi
bu hali birinde vardi ya.. kimde vardi???
bence oturma odasi icin uygun canim, ayrica bende tek bir oda yapicam, yani hem oturma odasi hem salon yapmiyacagim zaten yapamamda oturacagim evde o kadar oda yok
allah kavustursun canim... bilirim ayriliklari, bana cok dokunuyor biri gidince iki gün kendime gelemem
kizlar bu arada Shaggy halilari önermiyorum
benim odamda var, tozlari resmen yutuyor... haliyi hergün süpürsenizde yutuyor...
gerci ipleri uzun ve kisa olan shaggyler var, benimki ipleri uzun olanindan
aime21 cnm benim nişanlımda duymuş bir yerden mikrop barındırıyormuş toz tutuyormuş die.
toza çok dikkat ediyor o kullanışlı değil demişti ama görüntüsü çok modern
bızm evdekı buna benzıo saraydan baktım ama gumuşsuyu bızmkıler
renk olark deıl ama model olarak süper
heheh guzeldıaynen canım benimde obje eksiğim çok..
ama benim alasım var da parasım yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir kaç ay sabır edicem
a reklamlardakı gııbı oldu halınızın dıbine yerlesen tozlar.....zaten evimizin içinde olan tozlar halıların dibine yerleşen koltuk kanepe vs onlarda gözlere göremediklerimiz yürüdükçe oturup kalktıkça tozlar uçuşuyor bide kullandığımız elektrikli süpürgedende kaynaklanıyor toz torbalı ise zararı çok suya filtreli olanı tavsiye ediyorum ben kendim kullanıyorum
karalahana cnm şimdi ölçtüm 27 cm
kızlar hafta sonu misafirlerim gelicek demiştim..
onlara kurduğum sofra..
beyaz masa örtüm kirli olduğu için renkli kombin hazırladım..
menümde:
kırmızı mercimek çorbası
pilav et döner
patates kızarması
havuç kızarması
salatalar
ve tatlı olarak vişne sulu pasta vardı..
heheh guzeldı
a reklamlardakı gııbı oldu halınızın dıbine yerlesen tozlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?