İnşallah canım ama bankada çalışmak istiyosun anladığım kadarıyla dene dgs olmuosa çokda zorlama aöf işletme bitir sonuçta onunlada bankada çalışabilirsin bölümün pek önemi yok lisans mezunu olmak önemli ya kendileri sınav açıyorlar yada kpss ile alıyorlar fark eden bişey yokkk
:roflol::roflol:
başıyazmalıyla ben neden karıştırılıyorum anlamadım valla...
esma sanal ama o benım olduğunu dusuncesı benı delı edıyo
poff
dur bı soram hedıye seceneğını kapatmak gıbı bısey oluyo mu
benneyaptımki :çok üzgünüm:batıl ınançlarım pek yok
özellıkle nazardan bı boncuğun bızı koruduğunu düşünmem duaların gücüne daha cok ınanırım
bu yüzden evımdede asla nazar boncuğu bulundurmam
cok değerlı bı ınsan bana onunla ılgılı bısey alsada anında ıade ederım
cok kıl oluyom tabı bu benım fikrım
ayrıca ALLAH yada baska türlü arapca yazıların üzerımdede asla taşımam hıc hoş gormuyorum
yaa ben o boncuku ıstemıyommmmmm ama satamıyomda orda kaldı
mulbery nerdesın senı yolcm nan :gitme:
mulbery mesaj kutun doluymuş canımcım
teşekkür ederim boncuk için :1hug:
gunaydın ay karnımda aççgünaydın kızlar hakikaten şöle börek olsa kıtıy kıtıy cokacimcoook
Teşekkür ederim canımcım Şeniz Yaaa hiç belli olmuyor bu işler ben nişanda da kınada da ısrarla yeşil elbise aradım durdum. ıkisinde de son anda bunları giyince vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
kırmızımı sulfattttttttttttKırmızı :tomato:
bakalm ordamı halakızlar albümüme resim koydum.
hayırlısı olsun nihal canım
ay bnm askmda dgs ıcın kendını yedıValla dgs için sadece kendim evde çalıştım son 2 ayda hep 1 yada 2 puanla kaçırdım en sonunda boşverdim eğer bizim gibi bilgisayar programsıysan bölüm puanı yüksek biz senle meslektaşız sanırım papi değilsen dersaneye gerek yok bence evde çalış yaparsın teknik okulların puanı çok yüksek diye hatırlıyorum...
denızcım ablan nerelerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?