Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay sebze yok dedim canım ama karnıyarıgı unuttum nedense sadece kıymasını dusundum onun :bbo:
ee tavuk var sebze var borek var salata yapacaksın baya sey var canım ya

aa laf bizemi gelıyor kaydirigubbakcemile
şaka biyane evet bundanolabılır
ama ozellıkle ben kenıdm evlenıpte kopmadım burdan
dıgerlerı belkı ısten belkı bısekılde azalttılar yaa
sinaycık hosgeldn menun guzel
gorumcenler senı kosturcak hehehehe
sen onlara ne yapmstn yaaaaaa

daha netcen kızım yeter
ama hem kızarmış tavuk hem karnı yarık neden
karnıyarığın yanında cacık edebilisin
Arsicim Eşimin ailesi yemeğe öylesine düşkün ki onlar bunun iki katını yapıyorlar nerdeyse ben eleye eleye bu kadara düşürdüm yani cacık evet süper fikiryerimseniben
canım menü süperde bütün tavuğu servisi zordur başedebilecek misin?
Bütün tavuğu biz ortaya koyuyoruz Burcucum herkes ordan alıp tabağına kendisi servis yapıyor karnıyarıkta öyle mesela ben kocaman tepsi borcamda yapıyorum ortaya koyuyorum herkes kendisi istediği kadar alıyor tabağına birtek çorbayı ben servis ediyorum kaydirigubbakcemile5
bence menü çok güzel ve yeterli bu kadar
kaydirigubbakcemile5
Rus salatası benimde aklıma geldi ama köz biber daha güzel gider die menüme almadım :umursamaz:

sınay menü süper
tavuk bütün olmasada pılavın ustune koysan
bı kasenın dıbıne tavukları dıdıkleyıp koysan sonra pılav ve servıs tabağına sekıl vermış olursun

yerimseniben keyif alamıyoruz dendi yaaa bunlardan olabilir, eve sen + burcu +sinay birkaç kişidaha vardı ama aklıma gelmiyor kopmadılar burdan
kopup gitmeyin buralarda unutmayın bizi tecrübelerinizi paylaşın :1rolleyes:

NORMAL PATLICAN BİZDE YAPIYORUZ AMA O YOĞURTLUYU BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM.ÇK FAZLA SEVMEM PATLICANI AMA YOĞURT SANIRIM O ACI TADINI ALIR.DENEYEYEİM BEND...
BROKOLİ DEME BANA BAYILIYORUM ONA.ÇOK SEVİYORUM.HATTA İŞTEN EVE GİDİP ONU KARŞIMDA GÖRÜNCE BÖLE OLUYORUM AYNIdelikafadulden
BİSAFİR İÇİNDE BENCE ORTAYA ÇOK ŞIK OLUR.
ELLERİNE SAĞLIK

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
NıRDE bunlar

ben patlıcana bayılırım canım her turlusune cokacimcoook
sen gel ben yapayım sana canım yogurtlu patlıcan
hatta ben bu hafta patlıcan kırmızı biber alıp kozleyip dogradım, hazırladım buzluga attım. misafir gelecegi zaman buzluktan cıkarıp yogurtlarım diye dusundum

Nasiii yööö akannehirkızlar çeyiz hazırlığı konuşuyoruz sanıyodum ben burda patlıcan matlıcan nerden çıktı yaawww kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba dünden beri mide bulantısı ateş kusma berbat haldeydim dün hastaneye gititk serum taktılar anca yarım saat önce ofise gelebildim hala midem bulanıyor çok kötu ya hastalık sizler ne ettiniz sayfaları doldurmuşsunuz

cok cok gecmiş olsun, neyin varmıs usuttunmu yoksa?

ARsiiiiiiiii ben sana mesaj attım ya gitmiyomuş Belgin abla uzaklara diyee akannehir

misafir var bi servis yapimde gelimm :)

ay canım çok sağol...
Nasiii yööö akannehirkızlar çeyiz hazırlığı konuşuyoruz sanıyodum ben burda patlıcan matlıcan nerden çıktı yaawww kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizde her telden şey varıdr...kaydirigubbakcemile2

psori geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…