keske fırının içinde olsa canım ya; on yuzeyinde celik kısmında sinir oldumklava:
annenin onerdiği ne peki canım fırın içi için
adını hatırlamıyorum
dediği yere gidince alırken arıcam :)
karalahana ya katılıyorum evlenen arkadaşlar düğünleri olmadan farklı bir heyecan içindeydiler çeyizlerini sergiliyorlardı , düğünleri için farklı fikirlerini paylaşıyorlar bu sırada iyi kötü sorunları oluyordu sanırım evlenen arkadaşlar zoru başardılar şimdi biraz ev iş hayat kargaşasına giridler bu nedenle olsa gerek topiğe girdiklerinde hazalamabilirler
anladım canım, işe yararsa aldıktan sonra bizimlede paylasırmısın
Arsicim Eşimin ailesi yemeğe öylesine düşkün ki onlar bunun iki katını yapıyorlar nerdeyse ben eleye eleye bu kadara düşürdüm yani cacık evet süper fikiryerimseniben
daha netcen kızım yeter
ama hem kızarmış tavuk hem karnı yarık neden
karnıyarığın yanında cacık edebilisin
Bütün tavuğu biz ortaya koyuyoruz Burcucum herkes ordan alıp tabağına kendisi servis yapıyor karnıyarıkta öyle mesela ben kocaman tepsi borcamda yapıyorum ortaya koyuyorum herkes kendisi istediği kadar alıyor tabağına birtek çorbayı ben servis ediyorum kaydirigubbakcemile5canım menü süperde bütün tavuğu servisi zordur başedebilecek misin?
kaydirigubbakcemile5bence menü çok güzel ve yeterlibu kadar
Rus salatası benimde aklıma geldi ama köz biber daha güzel gider die menüme almadım :umursamaz:sinaycımn bana cuma gunu misafir geldi ben yogurtlu patlıcan yaptım herkes cok begendi; patlıcan ve kırmızı biberi kozleyip soydum, içine sarımsak dogradım; zeytinyagı sirke tuz ile karıstırdım. bıgun onceden yapmıstım bunu dolapta bekledi. cuma gunude isten gelince yogurtla karıstırdım.
birde yesil mercimekli kuskus salatası yaptım; onuda ben cok begendim(internette gorup denemistim)
rus salatası olabilir
yoğurtlu brokoli, havuc falan yapabilirsin (menunde sebze hiç yok; oyuzden sebzeli salatalar olabilir)
aklıma gelirse yazarım canım daha
aa laf bizemi gelıyor kaydirigubbakcemile
şaka biyane evet bundanolabılır
ama ozellıkle ben kenıdm evlenıpte kopmadım burdan
dıgerlerı belkı ısten belkı bısekılde azalttılar yaa
sinaycık hosgeldn menun guzel
gorumcenler senı kosturcak hehehehe
sen onlara ne yapmstn yaaaaaa
sinaycımn bana cuma gunu misafir geldi ben yogurtlu patlıcan yaptım herkes cok begendi; patlıcan ve kırmızı biberi kozleyip soydum, içine sarımsak dogradım; zeytinyagı sirke tuz ile karıstırdım. bıgun onceden yapmıstım bunu dolapta bekledi. cuma gunude isten gelince yogurtla karıstırdım.
birde yesil mercimekli kuskus salatası yaptım; onuda ben cok begendim(internette gorup denemistim)
rus salatası olabilir
yoğurtlu brokoli, havuc falan yapabilirsin (menunde sebze hiç yok; oyuzden sebzeli salatalar olabilir)
aklıma gelirse yazarım canım daha
sınay menü süper
tavuk bütün olmasada pılavın ustune koysan
bı kasenın dıbıne tavukları dıdıkleyıp koysan sonra pılav ve servıs tabağına sekıl vermış olursun
NORMAL PATLICAN BİZDE YAPIYORUZ AMA O YOĞURTLUYU BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM.ÇK FAZLA SEVMEM PATLICANI AMA YOĞURT SANIRIM O ACI TADINI ALIR.DENEYEYEİM BEND...
BROKOLİ DEME BANA BAYILIYORUM ONA.ÇOK SEVİYORUM.HATTA İŞTEN EVE GİDİP ONU KARŞIMDA GÖRÜNCE BÖLE OLUYORUM AYNIdelikafadulden
BİSAFİR İÇİNDE BENCE ORTAYA ÇOK ŞIK OLUR.
ELLERİNE SAĞLIK
eda ayusu hala bı banyo şeysını koyamadı
Kızlar merhaba dünden beri mide bulantısı ateş kusma berbat haldeydim dün hastaneye gititk serum taktılar anca yarım saat önce ofise gelebildim hala midem bulanıyor çok kötu ya hastalık sizler ne ettiniz sayfaları doldurmuşsunuz
ben patlıcana bayılırım canım her turlusune cokacimcoook
sen gel ben yapayım sana canım yogurtlu patlıcan
hatta ben bu hafta patlıcan kırmızı biber alıp kozleyip dogradım, hazırladım buzluga attım. misafir gelecegi zaman buzluktan cıkarıp yogurtlarım diye dusundum
Nasiii yööö akannehirkızlar çeyiz hazırlığı konuşuyoruz sanıyodum ben burda patlıcan matlıcan nerden çıktı yaawww kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?