montun önünüde göbek delikime kadar kabattım... kaydirigubbakcemile3
ayyy nicola kidman halt etmiş yanıımda kaydirigubbakcemile3
temel iç güdü 4 ü çekicez kocacıkımlaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende bu arada evimde ilk misafirlerimi arkadaşlarımızı ağırladım.
çoğu tarifi ilk kez yaptım herkes parmaklarını yidi çok şükür. Ama bi kurnazlık yapıp su böreğini ve 1 çeşit kurabiyeyi hazır aldım, sölemedim :):):) Tabi çaya ağıladım yemeğe daha kimseye cesaretim yok
Sırada 3 grup arkadaş misafirim daha kaldı ondan sonra bitecek. Bunlar dışında kimse yoh
montun önünüde göbek delikime kadar kabattım... kaydirigubbakcemile3
temel iç güdü 4 ü çekicez kocacıkımlaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne kadar güsel. bende böle bişiler yapıp misafir ağırlamayı çok seviyorum.
inş evlenip knd evimde misafir ağırladığımıda görürüm..
mandiloş
eferm len
börek olayı tam benm tarzım olmuş ahhahah
mandilin mesaj kutun dolu kuzum
bence sakıncası yokkk :roflol::roflol::roflol:nolcak gysem
:CüvCüv::jeyyar:
yahu sonunda yakalayabildim ne ço konuşmuşunuz yahuuuu
burcu montu en başta düşündüm ama ben yazana kadar diğer arkidişlerim yazdılar saolsunlar yoksam çatlardım yane:)
kızlar costunuz yine hızınıza yetişilmiyor yine masallah masallah diyelim hepp boyle olsun
ben biraz yogun olucam sanırım artık hem iş hem tez pek giremiycem galiba. ama yinede elimden geldigi kadar takip etmeye calısacagım sizi
:kedi:sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kurşun asker kıskacı heeee
:kedi:Kurnaz seni kaydirigubbakcemile3 Ayy keşke benim de bu kadar az misafir grubum olsa.
Benim şuana kadar 4 grup misafirim geldi. Daha da bunun bikaç katı var. Akraba çok anacım bizde. Allahtan kocişin hiç akrabası yok burda, yoksa hepten yanmıştım :bbo:
Ben yemek bilmiyom yaaa, şuana kadar gelen misafirlerden biri yemekliydi onu da annem gelip halletti sağolsun. Gelcek bi grup daha yemekli. Ondan sonrasını ben hallederim artık
:roflol::roflol::roflol:
burcuuuuuuuu ay ben daha yeni anladım kurşun asker kıskacını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aa ne ayıp ne ayıp laelaelaelaelae
bende bu arada evimde ilk misafirlerimi arkadaşlarımızı ağırladım.
çoğu tarifi ilk kez yaptım herkes parmaklarını yidi çok şükür. Ama bi kurnazlık yapıp su böreğini ve 1 çeşit kurabiyeyi hazır aldım, sölemedim :):):) Tabi çaya ağıladım yemeğe daha kimseye cesaretim yok
Sırada 3 grup arkadaş misafirim daha kaldı ondan sonra bitecek. Bunlar dışında kimse yoh
girmicem dio napemPıtırcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Hayatımı da ekleee çekilişeee:dance: katılacakkkk :sm_cool:
mandilinim adresimi bilmiyorum ezbere aşkısıma sorucam hem sana hep pıtırcıka azıcam oldumu bebişimmm :kedi:
Kızlar denedimm mont olayı dehşet olduuu :jeyyar: altınada siyah jartiyer giydim üstüne hiç bir şey giymedim monto gydim. kaydirigubbakcemile3 cebinede bir tanede kurşun asker tutucu koydummmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haha deli yaamontun önünüde göbek delikime kadar kabattım... kaydirigubbakcemile3
esmy nihal eda ben tobi dreamlife eccu parpalm papibjk aybuer gülsün sulfat gülçin psoriasis sinay pınar burcuözge başıyazmalı gülay karalahana ars,ma laydbirddaisy vazgeçilmezim,yerimseniben aynen öyle şekercim.
pıtırrrrrr nerdesin eklede bakim kimler var?
eda kız yine gidip otantik şeyler almışsın nerde kaldı senin denizci konseptin
ben etli bişi yaparken hiç haşlamıomyaa bana bi et kavurma tarifi versenizeee
annem önceden haşlnacak düdüklüdüe dioo
tariflere bakıom nette kkavrılarak yapmuışlarr
kimin tarifi güzelse yazabilirmii kızçeler
yazdım yukardatımama canımcım o zaman yerimseniben yaz bana özelden adresini
:1shok: :1shok: ohaaa vallahimi bizde doğumdaş yada terazidaş falan olduk desene kaydirigubbakcemile3
bakalım napcak kocişler bize. :jeyyar:
Şeniz balııııııım benim görmedimki dur gidiyim bakiyim.
hiçbiryere giremedimki arsim.
iyiyim canım bende özledim sizleri işlerin gözü kör ollsun sen nasılsın bakim?
kimler varmış bakim sadce çeyiz topiğinden kızlar mı?
bide kaç lira
kız pıtır hala aynısın hee hala ex aşkınlan uğraşıyosun kaydirigubbakcemile3
kurşun asker tutucu hımm anladımm çakallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?