Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar costunuz yine hızınıza yetişilmiyor yine masallah masallah diyelim hepp boyle olsun
ben biraz yogun olucam sanırım artık hem iş hem tez pek giremiycem galiba. ama yinede elimden geldigi kadar takip etmeye calısacagım sizi

sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kurşun asker kıskacı heeee

eda baa zaafın mı var
bunu benımkıne desene

nan senden bısı ıstycem ama sonra bı olay ıcn benımkını ıkna etmenı benı dınlemıyo ayu
he bıde ctesı kadıköy e gelın mı

Kurnaz seni kaydirigubbakcemile3 Ayy keşke benim de bu kadar az misafir grubum olsa.
Benim şuana kadar 4 grup misafirim geldi. Daha da bunun bikaç katı var. Akraba çok anacım bizde. Allahtan kocişin hiç akrabası yok burda, yoksa hepten yanmıştım :bbo:

Ben yemek bilmiyom yaaa, şuana kadar gelen misafirlerden biri yemekliydi onu da annem gelip halletti sağolsun. Gelcek bi grup daha yemekli. Ondan sonrasını ben hallederim artık

:roflol::roflol::roflol:

burcuuuuuuuu ay ben daha yeni anladım kurşun asker kıskacını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aa ne ayıp ne ayıp laelaelaelaelae

iyi yapmışsın esma da aynı tutumu o sana yaparmıydı onu düşün yapar yapar diyosan no problem veren el alan elden herzaman üstündür

ay ne kadar güsel. bende böle bişiler yapıp misafir ağırlamayı çok seviyorum.
inş evlenip knd evimde misafir ağırladığımıda görürüm..

inşallh en kısa zamanda evlendiğinde çok daha güzel duygular yaşarsın canım dert etme geçiyor zaman

mandiloş
eferm len
börek olayı tam benm tarzım olmuş ahhahah

aynen valla hemi kusursuz oldumu olmadımı derdi yok hemde zaman bana kalıyor
nettende kolay tarifleri indirdim yaptım çeşit arttı.
hatta comartesi pazar iki gün üst üste misafir gelince kekide hazır pişirilmiş alıp üstüne çikolata sosu döktüm oda miss cokacimcoook

mandilin mesaj kutun dolu kuzum

hemmmen boşalttım canım

Ayyy sizin yüzünüzden evde bi iş yapamadım. Takılıp kaldım burada bugün. Yemek yapmam lazım benim, kocam gelcek 2 saat sonra.

Bu arada nişan, düğün derken biz 1 yıldan fazladır sinemaya gitmedik yaaaw. Üstelik ikimiz de film delisiyiz. Bugün akşam seansına sinemaya gidiyoruz hihoyyyt Çağan Irmak'ın yeni filmine. Artık yine sık sık sinema yaparız ohhhh be :sm_cool:

nolcak gysem
:CüvCüv::jeyyar:
bence sakıncası yokkk :roflol::roflol::roflol:
yahu sonunda yakalayabildim ne ço konuşmuşunuz yahuuuu

burcu montu en başta düşündüm ama ben yazana kadar diğer arkidişlerim yazdılar saolsunlar yoksam çatlardım yane:)

çak ozaman kaydirigubbakcemile5

çok özletme sende kendini Şeniz

sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kurşun asker kıskacı heeee
:kedi:
:kedi:
burcuuuuuuuu ay ben daha yeni anladım kurşun asker kıskacını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aa ne ayıp ne ayıp laelaelaelaelae

:kedi: öfff pişman etmeyin insanı söylediğine yaaa

ay ohh bende c.tesı 13 kıslk mısfır demıstım ya ıptal oldu
gunduz kadın oturmasına mı cagırsam kaynanmı dıyom ama bılemıyom
cagırmayadabılırım

girmicem dio napem
asker tutucuya çok güldüm yaa
haha deli yaa

yerimseniben aynen öyle şekercim.

pıtırrrrrr nerdesin eklede bakim kimler var?

eda kız yine gidip otantik şeyler almışsın nerde kaldı senin denizci konseptin
esmy nihal eda ben tobi dreamlife eccu parpalm papibjk aybuer gülsün sulfat gülçin psoriasis sinay pınar burcuözge başıyazmalı gülay karalahana ars,ma laydbirddaisy vazgeçilmezim,

yaa bana bi et kavurma tarifi versenizeee

annem önceden haşlnacak düdüklüdüe dioo

tariflere bakıom nette kkavrılarak yapmuışlarr

kimin tarifi güzelse yazabilirmii kızçeler
ben etli bişi yaparken hiç haşlamıom

yazdım yukarda
para yok
sınırsız limit

kız pıtır hala aynısın hee hala ex aşkınlan uğraşıyosun kaydirigubbakcemile3

yok bee ne uğraşcam belediye uğraşsın onunla

benimde yarın misafirim var iki-üç aile, ama çaya gelecekler?
ne yapsam? pasta börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…