Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende ekledim:kedi:

BÖCÜKK o domuz gribinin aşısı deneme amaçlı getirilmiş türkiyeye beleş olmasından millet huylanmadı vallahi bunuda odtüden bi tanıdık prof söledi ilk onların personele yaptırcaklarmış izin vermemiş denek etmem elemanlarımı die

sinay senide ekledim listeme. hem daha yazan olur,hemde topik doğum günü listesiyle dolmasın diye bekliyorum. en son halini yine eklerim..

Bocukum pashminacim teşekkür ederim kizlar hoşbuldummm...
Ufak tefek aksakliklar haricinde hersey çok güzel geçti pashminacim.. Bu ptesi is başi yaptım is yerindeki bilgisayarimda fazla resim yok yukledigim zaman album yapicam tatlim

valla ben huylandım cnm. hatta geçenlerde kızılcık aşısı oldu bedava.
onu bile yaptırmadım. zmnı gelince ihtiyaç duyarsam yaptırırım dedim.

yaa okullardaki bütün çocuklara yapıcaklarmş nolcakkk
korkarım ben

walla millet yaptırmasın derim düne kadar çaresi yoktu bi anda nasıl bulunduu

paşminamında dedii gibi faydalı hiç bişeyi beleş yapmaz bizim devletimiz

Bocukum pashminacim teşekkür ederim kizlar hoşbuldummm...
Ufak tefek aksakliklar haricinde hersey çok güzel geçti pashminacim.. Bu ptesi is başi yaptım is yerindeki bilgisayarimda fazla resim yok yukledigim zaman album yapicam tatlim

bende emın deılım vurdurmam herhalde

ınsanoğluna yararlı olup bedava olan seylerde var
mesela bebeklerın aşıları ve kontrolllerı bedava
yada bazı sağlık hızmetlerı
ben beğenıyorum acıkcası

kızlar domuz gribi aşısıyla ilgili doktor bir tanıdığımız kesinlikle yaptırmayın dedi. ingiltere bu ilacı almayı reddetmiş, bizim türkiye hemen atlamış. kim bilir kimler para kazanacak bu işten diyorlar. CADIARZU

o aşılar zamanında kaç bebeğiii öldürüp sakat bıraktıı

tarihi geçmiş aşıları kullandılar bi araa

haberlere çıkmıştı bu

valla vergimizi verioruz o kadarcık hizmeti de çok görmesinler bencee

yaptıkları standartların altında kalıo dünya ülkelerine göre genede

Canım Teşekkür ederim senin gözlerinin güzellliği o.
Çiçeğimi bende çok beğendim gelinlik harici 110 Tl ye aldım içime oturmuşdu:)
tamam neden olmasın evlen gelin çiçeğimi ödünç vericem:)

Bizim oraya damatta oturuyor omzuna yeşil şal atılıyor heryerde farklı sanırım gelenek.

Kızlar perşembe günü benim kocişin doğumgünü farklı bir şeyler yapmak istiyorum ne olabilir bir fikri olan varmı evliyken ilk doğum günü kutlaması olacak özel olsun istiyorum:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…