1-Sil Baştan
2-Benimle evlenir misin
3-Yeni Evli
4-Aşkın 500 günü
5-Eternal Sunshine of the spotlers mind--- çok güzel bir filmdir ancak sevgiliyle-kocayla izlenir mi bilmiyorum
6-iki çizgi15:28
7-Otomatik portakal--- bir klasiktir mutlaka izlenmeli
8-Requiem for e dream--- bir klasik de budur mutlaka ama mutlaka izlenmeli
9-Erkekler ne söyler Kadınlar ne anlar
10-
11-Felekten bir gece (The Hangover)
12-Kadın aklı erkek aklı
13-Teklif
14-Bay evet15:29
15-40 yıllık bekar--- hahahha komedi bir film çok sanatsal bir içerik beklemeden izlenebilir
16-Cennet gibi --- gerçekten güzel romantik komedi sonu biraz şaşırtabilir
17-The perfect man
18-Aşka davet--- filmi çok hatırlamıyorum ama dans sahneleri vardı
19-Sponglish
20-aşk heryerde--- çok tatlı bir aşk hikayesidir bridgette jones diary gibi tatlı ingiliz
bi ara ben sormuştum kimse cevap vermedi, kocişlerinizle evde film izlemeyi seviyorsanız bunlardan birini seçebilirsiniz
herkeze merhaba...
kızlar bugece eve hırsız girdi okadr korktukki babmla karşılaşmışlar...tam girdiğinde babm uyanmış
Büyük gecmis olusun reyhancim.. noldu peki kactimi bi zarar verdimi size
Burcişko takıları sormuşsun bana düğünde bilezik altın para bilmem ne işte 10,000 küsür tl gibi birşey takıldı, Allaha şükür bi kısım borcumuz kapandı şimdi tam bi o kadar daha var Allahım en kısa zamanda eritmeyi nasip etsin inşallah:sinifsinif:
Ve hiçbir takım yok hepsini 2. gün bozdurduk ufak tefek borçlarımızın hepsini bitirdik, haa üzülmedim mi üzüldüm keşke bu kadar borcumuz olmasaydı da bozdurmak zorunda kalmasaydık diye, zaten takmıyorum bende ama etrafa borcum varken eşim kara kara düşünürken ben kolumda bilezik gezemem ki, nişanda aşkımın aldığı beyaz altın sade bir setim var yine aşkımın aldığı bir künyem birde babamların aldığı bir bilekliğimden başka bişiyim yok. Olsun ama sağlık olsun, borcumuz bitsin de hiçbirşey istemiyorum.
hayır yapmadık biz bir şey...kızlar yeni gelinler mevlüt ettinizmi
vallahi ben hiç utanmıyorum kaydirigubbakcemile3ayyy arşi canımm
bilmiom ama insan utanırmı kocasından yaaaaa
yani bilemedim şimdiii
ben utanırmıyım onuda bilemedimm
kafam karıştıı çokkk
alışıtıktan sonra giyilir heralde
bi iki utanılır sonra geçer gibime geliooo
mesela annemden utanmam ben çıplak görse
ee benim kocam olcağıma göree ondan daha yakın bveni kimse göremeiyceğine görree
off bilemedimm
aaa kuzuşum bende mantı yaptımm biliyormusunnn hemde resminide çekmiştim ama şimdi eklemiyim seninki daha güzeldir kesin rezil olmıyım :roflol:herkes unutmuş beni yazmaya yazmaya... mantı açtım diom kimse cvp yazmıyooo. doğum günümü sölüorum kimse kaydetmiyoo :sinifsinif::sinifsinif:
bı turlu yazamadım ama hep aklımda
burcu güle güle kullan cok beğendım
kasıklığını havlunu
özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiŞenizya giremiom kuzucuklarım yaa
neeeeeeee:1shok:herkeze merhaba...
kızlar bugece eve hırsız girdi okadr korktukki babmla karşılaşmışlar...tam girdiğinde babm uyanmış
herkeze merhaba...
Hayatimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin kuşummmmmm... Teşekkür ederim o senin güzelliginden yansiyan tatlim. hepimiz insallahh kocayalim 1 yastikta.
valla ceyiz yerlestikten sonra resim hic cekmedim hep telasa geldi hersey. ama zaten evime girmis kadar biliyorsunuz herseyi sırnaşık şey. ceyiz yerlestirmeden kalan susu pusu bozdum vallahi ama yinede cekerim istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?