cook tesekkurler hosgeldin mesaji icin :))
peki ne almak lazim? yani mutfaktan mi baslamak lazim? banyo mu? bi liste mi olusturmak lazim? veya mesela gecen gun Bernardo'da coook hos bi yemek takimi gordum... ama Karaca'ninki de cok guzeldii:) yani burda hangi kriteri goz onunde bulundurmak lazim...
maddi konuya gelince... para, harcayacak kadar cok yok :) ama kredi karti taksit felan dusunebilirim.... :)
geldim canimmmmmmmmmhoşgeldin a.s.
paran varsa alırsın yoksa ağzının suyu akar bakarsın . işin özü tercih senin azar azar ufaktan bişiler almayada başlayabilirsin ya da paranı biriktirip toplucada alabilirsin. Bence ufak ufak başlamak en küçük şey için bile detaylıca gezmek aramak istediğini almak en güzeli. Hem çeyizin tadıı. Hele birde hem aday var hemde tarih az çok belli ise hiiiiç durma.
kız esma geeel ben özledim senii çık yukarı Şeniz Şeniz
sagol canm kocişte hastayageçmiş olsun vede kolay gelsin , malum salgın var sen önlemini alda kötü olmadan geçir bari ,,
tekrardan iyi akşamlar zemuszemus zemuszemus zemuszemus
herkese selamlar,
ben yeni katildim bu sicak ortama:)
yavas yavas ceyiz icin ben de birseyler almak istiyorum...
excel dosyasi mi olusturmak lazim yoksa direk magazasina gidip mi birseyler almak lazim bilemedim... veya para biriktikce birseyler mi almak lazim... ya da herseyi not edip sonradan mi almak lazim... ?! hic bi fikrim yok... buyuklerimiz, tecrubelilerimiz varsa, gercekten akil almaya ihtiyacim var... annemle boyle konulari konusacak kadar rahat yetistirilmedim :) o nedenle boyl bi forumda sormak istedim... :)
simdiden tesekkur ederim :)
cook tesekkurler hosgeldin mesaji icin :))
peki ne almak lazim? yani mutfaktan mi baslamak lazim? banyo mu? bi liste mi olusturmak lazim? veya mesela gecen gun Bernardo'da coook hos bi yemek takimi gordum... ama Karaca'ninki de cok guzeldii:) yani burda hangi kriteri goz onunde bulundurmak lazim...
maddi konuya gelince... para, harcayacak kadar cok yok :) ama kredi karti taksit felan dusunebilirim.... :)
aynen banada hiç ama hiçç bir tane bile borcam gelmedi kızlar...
sadece 1 takım kahve fincanı geldi.. bir servis tabağı geldi güzeldi onuda kardeşimin çeyizine kaldırdık.
yalnız kocamın komşularından biri kayınbabama bırakmış oda bana verdi. onuda direk kardeşin çeyizine kaldırdık...
esma gecmıs olsun
sağolasın canikom
bi önceki gece şantiyede olup sabah düzceden brua gelen şantiyede çalışan akşama misafir ağırlayan kocişim mışıl mışıl uyudu
bende tabaklarla ve bardaklarla bulaşık makinasınıniçinde 4. ayımızı kutladım
ışığı kapattım
davlumbazın ışığını yaktım loş ortam yaptım süperdi
ben ne dimiştim kii bilmirem kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3
borcam borcam
Hayatim güzel bardaklardan 12 tane(aynısı olsun)kaydirigubbakcemile3 yollayabilirsin valla şöyle uzunlar oluyo ya misafirezemuszemus
hayatım harikasın :lepi:
ay kutlamaktan bahsediyonus
benimki doğum günlerini bile nerdeyse önemsemiyolmaz:
Hayatım sana cvp yazdım kacrdın sanırım
1 bardağın yarısı pekmez yarısı su
yoksa kalpten gıdersın
cok sekerlıdır
sekerden gıdersın bısıler olur
ama kan yapıyo süper enerjı:lepi:
hayatım demek sen adama komplo kurdun haaa
küçük tombul yeşil biberrrr
bak bizim 4. ayımızı anlatayım.
vee toplamda 66 kase. napcam nan ben bukadar kaseyi.akannehirkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?