Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlar
yeliz canım fotolarına baktım harika olmuşsun.
allah mesut etsin.
elisaa hoş geldin cnm
hayatından memnun olmana çok sevindim.
allah bir ömür boyu mutlu etsin

pashi ctrl alt del tuşlarına bas aynı anda ama sadece 1 kere

görev yöneticisi açılcak

işlemler sekmesinde cpu yazan yere tıkla, en büyük sayının sistem boşta işlemi yazan yerde olması lazım..

bellek kullanımı seekmesine tıkla gene oradada 40 000 den fazla sayılar varsa virüs girme ihtimali yüksek.. tabi hangi programda olduğunada bağlı o yüksek sayılarınn

kardeşimde netim yavaş diye söylenip duruypdu, bi baktı 2 tane yabancı program var hem bilgisayarı yavaşlatıyo hem neti, bi kapattık onları ohh beee dedik :)))

böcüğümmm hediye fikirlerin güzel :lepi:
seninkisi lazca şarkılar dinlemeyi severmi peki?
yada lazca değilde mesela ben senu sevdiğimuu da dünyalaraa bildirduummm şarkısını falan bi cd yap, cdye sizin resimlerinizden olan bi kapak yap üstüne dinlerken beni hatırla yada daha romantik bişiler yaz onuda ver :)

papişş işlemlerde cpu sistem boşa tıkladım rakam 16k

ama ordaki cpu larda 23 ve 24 k lar var, birde genelde exe uznatılı dosyalarr

hangilerinin işlemini sonlandırmalıyım ki

ooyy est. kuşum, takılıyorum sadece, sen iyi ol da, ama ille de üpcem diyosan üp tabi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada geçmişi okuyayım dedim ama bitmedi bir türlü, sadece şu kadarını söyleyeyim;
lahanam ve sinayım, kopardınız beni akşam akşam :)))) siz beni kopardınız, Allah da sizi koparsın :roflol: :roflol: :roflol:

papişş işlemlerde cpu sistem boşa tıkladım rakam 16k

ama ordaki cpu larda 23 ve 24 k lar var, birde genelde exe uznatılı dosyalarr

hangilerinin işlemini sonlandırmalıyım ki

cpu yazısının altındakine bak.. cpu yu 100lük halde gösterir zaten, her programın yanında da 100de kaç harcadığı görünür.. atıyorum internet explorer kullanıyosan eğer iexplorevirüsvirüsvirüsvirüsvirüs nin yanında cpunun altında olan yazı çok yüksekse sorun vardır.. mesela bende şu anda sistem boşta nın cpu su 80 civarlarında dolanıyo..

tek sorun kkda mı peki? bende şu anda site çok ağırda, başka siteler çok rahat açıyo burayı kapayınca :)

yok ya hotmail ve hürriyet gibi sitelerde yarım yamalak açılıo,

bi elim sürekli yenile tuşundaa papişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…