Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

duymasın ama zevklerımız hıc uyuşmaz:roflol:
caktrma
cok pofııtık bırı
spor ama klasık:bbo: aman neyse
cok ağır abladır ha

nıhal burcu yazsanıza bacılar

güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım

nasıl resimler yüklediysenizz bugünn

giremedim toopice

bu arada nihalcim, doğum günün kutlu olsunn
yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve başarı getirsin
çok öpüyorummm

bu çok güzelllll.bizdede var bundan.kırmızısı :hulya:

zemuszemus

Daha önce eklediğim havuçlu kekin bugün ıspanaklısını kuzenime giderken götürmek için yaptım. Acilen çıkmam gerektiği için aceleyle çekilmiş bi foto eklicem

oo valla hazırda çok kolay anlatıyım ben sana eğe süpriz yapmak istersen sabahtan yaparsın akşama tadına bakarsın güzelse yedir değilse sakla kaydirigubbakcemile3

böreğide anlatırım sonra a.s

Kaydettim sağol canım, belki bigün gaza gelir denerim kaydirigubbakcemile3

Nurettin Rençber- aşk sana benzer

dinledinizmi?

Seviyorum bu adamın şarkılarını zemuszemus

Şimdilik bi bayram programımız yok. Aslında diyarbakıra gidicektik ama tatil çok kısa gitmeye değmez diye düşündük. Sanırım burda olcaz :sinifsinif:

Ayyy sen de gelsen ne süpppeeeerrr olur kaydirigubbakcemile5

kızlar bundan almak ıstıyom bızım burda 50 tl hatta 45 tl
nette baktım 77 70 tl falan nasıl
8 kısılık masa ortusu
pecete ve halkaları ve tepsı

güzelmiş böcükcüm.buna benzer taç ında masa örtüsü var ama onun peçetelikleri falan yok.sen peçeteli istiyosan al derim ben

zemuszemus

Daha önce eklediğim havuçlu kekin bugün ıspanaklısını kuzenime giderken götürmek için yaptım. Acilen çıkmam gerektiği için aceleyle çekilmiş bi foto eklicem

ellerine sağlık arkadaşım. bundan ben de yapıyorum ıspanaklı pasta veyaıspanaklı kek de deniyor. herkes fıstıklı sanıyor :) hiç ıspanak tadı gelmiyor arkadaşlar.denemediyseniz bir deneyin derim.havuçlusunu yemedim ama

zemuszemus

yaa havuçlusu nasıldıı bu nasıll :) tarifte verirmisiinnn

daha önce alıntılarda görmüştüm ama kimin yaptıını unutmuştum gene eklemen süper oldu vallaa, harika görünüyo kek :)

böcüükk masa örtüsü takımı çok şık ama birisi daha demiş rengi biraz klasik gibi. daha canlı bi renk olsa daha daha bi hoş olur, takım olması ayrı güzel :) bence al, dediğin gibi fiyatıda uygunmuş mağdem..

pıtırımmm bişi yazamadık yaaa site çöktü, sensizliğe dayanamadı herhall :)

zemuszemus

hmm nasıl kesion kız sen bunları böle süper

göster dicez göstermezsin
kökü sende uzarlar

kızlarrrrrrrrrrrrr bana gıda boyasıyla yapabılcegımmmm bır kurabıye tarıfıııı werınnnnnnnnnnnnnn
hala yapamadınmı sen bee
İKEA İŞ GÖRÜŞMESİ
hahahaha süper

benim için bi kadeh şarap iç bari

kuaforden geldımm kaslarımı aldırdın hafıfledımm ve manıkur yaptırdımm ooh elıme baktıkca ıcım acılıooocok bakımsızdıı
hehe

burcu hayır olsun inşallah

bu arada benimkiyle geçen hafta çok fena kavga etmiştik
moralim bozuktu hatırlarsanız
barışma hediyesi olarak aldığı ayakkabımı gösterim size

güle güle giy canım

ya benim de senelerdir uzun bıktım kurumuyor taraması zor sırf sonunda yıkanmak var diye nohut yiyemiyorum ya :=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
haha nohutmuu

bende ne faceye ne msn e giremiyorum burdan yassaaahh
varsa feysin ekle kız beni

hepsi çok ciciii

G Ü N A Y D I N L A R mafoldumben
canım doğum günün kutlu olsunn
nihalin kutlamştımm
ee başka napıonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…