esma ı aksamlar cnm
gelen olursa h gelsın
cnm boşver
nan senın beğenmen onemlı olan merak etme
eda gıbım deılsındır sen:roflol:
bişi yok burcu nerdesin uyuyuon mu demiştim cevap vermeyince baardım kaydirigubbakcemile3
ya ünlü falan deelim ünlü olsam evlenirken o kaaa sıkıntı parasızlık mı çekerdim. nese başka şeler Şeniz
güzelmiş hayırlı olsun canım Allah daha iyilerini nasip etsin
ben hatırlıyorum :lepi:
ooo hayırlı uğurlu olsun da resim yok mu?
dalga geçer miyim kuşum ya :sinifsinif:
biz de düğünde takılıyo ve düğünde taktık
gelinlik senin gelinliğindi galiba yakışmış ama benim tarzım değil yani çok kokoş :kedi:
çok güzel canım hepsi iyi günlerde kullan Şeniz
valla harika kocalarınız var benimki sadece hediye alır böle sürprizlere kafası basmaz. ben çok severim sürqriz yapmasını ama karşındakinden bişi olmayınca insanın hevesi de kalmıyor artık bıraktım ben de sürpriz yapmayı. hatta 21 eylül dgünüydü hediye bile almadım. eylülün başında dsmart almıştık çünkü o çok istemişti maçlar için ben de alırken dedim ki aman iyi dgünü hediyen olarak kabul edersin etti mecbur napacaktı ya :umursamaz:
güle güle kullan
bunlar ne işe yarıo ben bişi anlamadım. nerden nasıl alınıyor. ayrıca bence çok gereksiz göz yoruyo güzel de durmuyo ama merak ettim
nihallll ve dreamcim Nice Nice mutlu yıllara sizi sevenlerle sevdiklerinizleee opuyorumnanaktan
ikizim güle güle kullan cicilerini hepside çok şık
bende ikeadan bu poşetliği aldım direk dolabımın kapısına yapıştırdım gizli saklı :)
oo valla hazırda çok kolay anlatıyım ben sana eğe süpriz yapmak istersen sabahtan yaparsın akşama tadına bakarsın güzelse yedir değilse sakla kaydirigubbakcemile3
böreğide anlatırım sonra a.s
Nurettin Rençber- aşk sana benzer
dinledinizmi?
geçen ben yine izmiri özldim ne zaman gitcez diye dert yanarken kocişte istersen balıkesirden dönüşü geçebiliriz didi
arabayla gidersek kalabilirizde ama otibisle gidersek sabah izmire warıp akşama döneriz ankaraya . Walla olur mu olur belkim bi ihtimal opuyorumnanaktan ama taze gelinler sulfat beta ve parpalm hanımlar gezmelerde olabilir
kızlar bundan almak ıstıyom bızım burda 50 tl hatta 45 tl
nette baktım 77 70 tl falan nasıl
8 kısılık masa ortusu
pecete ve halkaları ve tepsı
hmm nasıl kesion kız sen bunları böle süper
göster dicez göstermezsingitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gitti git gitti
gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gitti gitti gitti
Allah'ım lepiska gibi saçlarım yarım saatte çöpe gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :gitme: mafoldumben :sinifsinif: senağlama
hala yapamadınmı sen beekızlarrrrrrrrrrrrr bana gıda boyasıyla yapabılcegımmmm bır kurabıye tarıfıııı werınnnnnnnnnnnnnn
hahahaha süperİKEA İŞ GÖRÜŞMESİ
benim için bi kadeh şarap iç barianam akşama kına gecesı var
patronun yeğenı evlenıyo
koca koca kazanlarda yemekler pişıyo
cok ağır oluyo düğünlerı
düğünde yemeklı oluyo kınada
sarmalar dolmalar amerıkan salatası tatlılar neler neler
meyeler rakılar saraplar
ne bulursam otlanıyom zabah berı bende:roflol:
hehekuaforden geldımm kaslarımı aldırdın hafıfledımm ve manıkur yaptırdımm ooh elıme baktıkca ıcım acılıooocok bakımsızdıı
güle güle giy canımburcu hayır olsun inşallah
bu arada benimkiyle geçen hafta çok fena kavga etmiştik
moralim bozuktu hatırlarsanız
barışma hediyesi olarak aldığı ayakkabımı gösterim size
haha nohutmuuya benim de senelerdir uzun bıktım kurumuyor taraması zor sırf sonunda yıkanmak var diye nohut yiyemiyorum ya :=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
varsa feysin ekle kız benibende ne faceye ne msn e giremiyorum burdan yassaaahh
hepsi çok ciciiiBunlar benim son zamanlarda evim için aldığımm cicilerimm opuyorumnanaktan
Koyucaktım koyucaktım bugün nasip ooldu koymak :kedi:
Bunlar ikeadan aldıklarım...
Bu tabure olarak satılıyor ama ben bunu çöp kovası niyetine aldım kaydirigubbakcemile3
Bunlarr pazardan aldıklarımm...
cici damacana örtümm opuyorumnanaktan
Bu daa cici poşet torbam opuyorumnanaktan
Banyom için aldğım deniz kabukları ve nilüferler ..
canım doğum günün kutlu olsunnG Ü N A Y D I N L A R mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?