Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu masa süper kaydirigubbakcemile5

ben benimkine böle sofra hazırlasam aç kalır hayatta doymaz kaydirigubbakcemile3

yalnız artık serhat eniştemizde alışmış baksana burcu resim çekerken hali hazırda bekliyo yan tarafta kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık burcişşş kocişinin midesini bayram ettirmişsin yine ....opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kuzucum :kedi:
burcu masa süper kaydirigubbakcemile5

ben benimkine böle sofra hazırlasam aç kalır hayatta doymaz kaydirigubbakcemile3

niye doymaz anlamadım :uhm: az mı yapmışım. biz bitiremedik bile kaydirigubbakcemile3
üstelik hiç ekmekte yemedik laelaelaelaelae

yalnız artık serhat eniştemizde alışmış baksana burcu resim çekerken hali hazırda bekliyo yan tarafta kaydirigubbakcemile3

hee yaa sorma :roflol: dur dedim kızlar için foto almam lazım :roflol: öyle ellerini bağlamış bekliyor :roflol::roflol:

Burcu Süperrrrr

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkis​

Canim mesaji yani o alkis kismini ortaya ayarliyorsun

sonra ilk satira bir smiley
ikinci siraya iki smiley
ücüncü siraya üc smiley
dördünci siraya iki smiley
besinci siraya bir smiley

OOOOOOOO SÜPER BıR MASA BURCUUUUUUUUU

YA MUMLARI NEREYE KOYMUŞSUN ÖLE BARDAKLARIN ıÇıNE GÜL YAPRAKLARINLA VAY VAY VAY ÇOK ŞEY ÖĞRENECEZ SENDEN:))

TOBı KIZZZZZ NE KAAA HOŞSUN SARIŞIN BOMBA
YANLIZ BOYDAN OLAN RESMıNDE SANKı SEN AYAKTA ZOR DURUYORMUŞSUNDA KOLUNDAN TUTMUŞLAR GıBı ÇIKMIŞSINkaydirigubbakcemile3

ee biz nie böle sofralar yapamiyoruz
işten çık eve koştur son anda yapılacak salata meze tipi şeyleri mi hazırla pilavı mı yap masayı mı kur süsle

:dilcikar:

güzel olmuş naniknanik

ben bu masadakilerin hepsini tam 1 saatte yaptım :dilcikar:
yarım saatte süslemesi sürmüştür ki fikri gündüzden kafamda düşünmüştüm... lülülülülülü

kıskançççççççççççççççççççç :roflol::roflol::roflol::roflol:

teşekkürlerrŞenizŞenizŞeniz
Canim mesaji yani o alkis kismini ortaya ayarliyorsun

sonra ilk satira bir smiley
ikinci siraya iki smiley
ücüncü siraya üc smiley
dördünci siraya iki smiley
besinci siraya bir smiley

vallahi süpersinnn..... alkisalkisalkis

burcu menuyu say sonrada mınış hedıyelerını koy

sofra cok guzel olmuş
adamı muma cevırmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…