aman be sende kız sendeaman iyi be uyarmıyom :tomato:
haha birilerine laf soktu ama o biri ben diilimyok şekerim 3 te birini bir öğünlük yemek yapıyorum diğer 3 te biriyle ıspanaklı yumurta ve kalanıda pazar günü gözleme yapmak suretiyle böreklik ayırıyorum canımm öyle her gün aynı şeyi yedürmem kocamaayy havam batsınn :roflol::roflol::roflol:
aman be sende kız sende
haha birilerine laf soktu ama o biri ben diilim
ayy yok ayoll şimdi millet üstüne alınavcak deli pıtır :mymeka:
şaka yaptım ayoll kime laf sokcam :mymeka:
mannakkkkk :mymeka: ıspanağı salak gbi 1 kilo almışım akannehir
yahu iki kişiyiz 1 kilo ıspanağı etcen ee be salakk kafaa:roflol:
yıka allah yıka allah bide psikopatlık var malum.. sirkeli suya yatırdım yıkadıktan sonra baktım hala dibe kum çöküyor hayddaaa bir dahaaa:roflol::roflol: ama bitrdim çok şükür :dilcikar: şimdi kavurucam.... :dilcikar: artııııı bu arada aşkıma yarın sabah kahvaltısında patatesli yumurta yapmak için küp küp patatesler kızarttımm çatlada patlaaaa:roflol: aha şimdide tatlımı yapıcam ıspanağı kavurucam oldu bittiii :sm_cool:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızma beee
saol düşündüğün için:)
aman iyi be uyarmıyom :tomato:
yok şekerim 3 te birini bir öğünlük yemek yapıyorum diğer 3 te biriyle ıspanaklı yumurta ve kalanıda pazar günü gözleme yapmak suretiyle böreklik ayırıyorum canımm öyle her gün aynı şeyi yedürmem kocamaayy havam batsınn :roflol::roflol::roflol:
haha geniş aileBende burcişden gaza gelip işi bırakıcam ulen, geniş geniş yemek yapmak tabiii ilk önce geniş geniş öğrenmek istiyorumkaydirigubbakcemile3 sonrada geniş geniş yediririm :jeyyar:
ne var kız 1 kg. ıspanak ayıklamakta
kavurcakmış patates kızartmış
yumurta yapcakmış
Çok üzgünüm çoook
ne gülüyon lennn :mymeka:
aman uyurma bırak uçsun bulutlarda
ay kıçımınnnnnnnnnnnnnn kenarıııııııııııııııııııııııııııııı
ay pabucumun ev hanımııııııııııııııııııııı
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
aayy ben napıcammmmmmmmmmmm
kızım teker teker gelin dicektin30 kişilik misafir diyoooruummm, ay belki daha da fazla belki 40 bile olurr
:sm_confused:
hayırlı olaahanda takvimimin aynısını buldum sanırsam
burcu göya o masayı 1 saatte hazırlamış mış
bi ıspanak ayıklayıp ta gelemedi
herkesi yersin ama beni yiyemezsinnnnnn burcu hanımmmmm :dilcikar: :dilcikar:
Bende burcişden gaza gelip işi bırakıcam ulen, geniş geniş yemek yapmak tabiii ilk önce geniş geniş öğrenmek istiyorumkaydirigubbakcemile3 sonrada geniş geniş yediririm :jeyyar:
30 kişilik misafir diyoooruummm, ay belki daha da fazla belki 40 bile olurr
:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?