Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlar
bende 3 aylık nişanlıyım çeyiz telaşım var bnm deakannehir
eminönünde nereye gitmek gerekir ki hiç bilmem o tarafları :)

selam kızlar
bende 3 aylık nişanlıyım çeyiz telaşım var bnm deakannehir
eminönünde nereye gitmek gerekir ki hiç bilmem o tarafları :)

Hayırlı olsun cnaım ne zaman düğün???
Valla ben bir çok elışverişi internet üzerinden yaptım daha uygun diye...
Eminönü için bilmiyorum nedir ne değildir..Diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır..

teşekkür ederm papatya
düğünüm seneye eylül gibi ramazandan sonra yani
hangi siteden yaptın sen? banada msj atar mısın güvenirli mi bide?

bize size bişey sorucam gelin yatağı nasıl olacak ?
yatak örtüsü nasıl alınmalı? şu süslü krem fırfırlılardan mı

bende aslında o kadar para vemeye kıyamıyorumm...O yüzden halen karar veremiyorum..
Acaba bende eminönüne gitsem bulur muyum??

"casandra" diye bir marka var ben onun ürünlerini pek bi beğenmiştim hem sade hem şık günlük de kullanılabilecek özellikteler. hem de fiyatlaro o kadar uçuk değil 100-200 arası. beğendiğim bir modeli, malum web sitesinden şu an %50 indirimde olduğundan aldım 100 liraya..
fotoğrafını koymak isterdim ama ben yeni üyeyim ve foto eklemek için yeterince yorum yapmamışım diye bi uyarı çıkıyo. ama niye ki yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

casandra mı hemen bakıyorum
nasıl bi modeldi ve ne renkti ekliyim senin yerine

geçmişi okumam mümkün deeel yaaa 3 günde 229 sayfa birikmiş okuyamamkiiii
möhiiim bişiler oldumu neler kaçırdım acep?

Geldiği gibi gidiyor valla kıyıp kıymamak için düşünmeye zaman mı kalıyorrrr:sinifsinif:

aynen düşünmeye zaman kalmıyor geçen ay maaşımla altın yapmıştım bu ay sıkıştım birşey alamıyorum ayın sonunu bekliyorum maaş gelecek diye kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaa pıtttır kız ben en son yazdığımda daha cuma günü biri benle ilgileniyo demiştin o dimi ?
wayy bee beyaz jeepi yoktu dimi neyii var peki nerde ne zaman görüşyosunuz şimci birliktemisiniz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…