Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arkadaşlar lütfen topikte siyasi, dini, kültürel vs. insanları ayıran konularda konuşmalar yapmayalım. Bi şekilde istemeden de olsa konuşmaların bazıları içimizden birilerine ucundan da olsa dokunuyor olabilir

Umarım esma bu konularla ilgili bişeye kırılmamıştır. Çok üzülürüm yoksa

Esma gerçekten çok hassas ve çok iyi bir arkadaş hiç ayrımcı biri de değil.Umarım en kısa zamanda geri döner buraya.Nihalcım selamlarımı ve sevgimi iletir misin kendisine.

gittiğim zaman ne kadar üzüldüğünüzü şu an anladım

ağlıcam nerdese, kalbim sızlıyo resmen. burada kimse kimseyi doru düzgün tanımıyo bilmiyo ama sanki 40 yıllık arkadaşmışız gibi de

çok üzüldüm esmacımamafoldumben

Aynen sulfat, inşallah bununla ilgili bişey yoktur, Esma hassas kız, yani kırılmış olabilir, birden pat diye gitmez ki :gitme:

bizde isteriz kına fotosu burcu :mymeka:
Esmaaaa nerdesin kuzum ziyaretçi olarak girdiysen duy sesimi mafoldumben
msn adresini bari verip gitseydinmafoldumben
ben seni çok özlerimmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

edoşş saçlara ve sana diycekk lafımm yokk esmer güzelisinnn sendee

bu aradaa kilo olyaında kekeledin bizinn ayuu gibi değillmişsinn

balık eti diyeliimm

tam erkeklerinm sevdiği gibii yaniii

kızlar yeni evli biri olrak fuzuli kullanmayacağınız şeylerle ne evinizi ne bütçenizi doldurun..tavsiyem..
mutvak eşyaları helede bulaşık makineniz varsa epey lazım..
ve çok amaçlı örtüler..
ve iç çamaşırı en az 20 takım olsun..
birde ufak ayrıntılar daha çok lazım oluyor...
iğne iplik felan makas gibi...)
eşimi işe göndereceğm ilk gün ip lazım ama yoktu...)
birde bazı arkadaşlar değinmiş tabi uçmadan kaliteli şeyler alın az öz yani....
tencere setim vardı mertin.. zamanında za parayada almamıştım ama.. hemen çeliği attı.. bazı şeyleri tekrar aldım....

Aynen öyle hayatim, sen gidince ne kadar üzüldük herkes gel gel diye inledi hele arsimafoldumben
İnşallah esmoş da döner geri, uzak kaldığında arada bir girmediğinde bile yokluğu hissediliyor çünkü herkesin.

sulfatt katılıorum sana

özellikle dini ve siyasi içerikli konular hakkında genelleme

yapmayalım mümkünse konuşmayalımm

selam kızlar
bende 3 aylık nişanlıyım çeyiz telaşım var bnm deakannehir
eminönünde nereye gitmek gerekir ki hiç bilmem o tarafları :)

şöyle tarif edeyim arkadaşlar. beyazıta gidin.kapalı çarşının içinden geçerek mahmutpaşaya gelin. mahmutpaşada bulabilirsiniz yatak örtüsü ve ne ararsanız herşey... mahmutpaşadan da geze geze eminönüne kadar yürürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…