- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hayırlısıolsun cnm ya herşey zamanıgelince tıkırtıkır ilerler
opuyorumnanaktan
yaparımbenimde aynisi var..:) güle güle kulan ben cok severek kulaniyorum darisi basina insallah
hayirli olsunnnn.. daha dur daha ne nettin daha ne stresse gireceksin hele o gün gelsin.. öyle oluyor canim.. ben nikahlaniyoruz diye sevinsem mi aglasam mi bilemedim bi ara ne yapiyorsun sen fmk diye kendi kendime sordum icim de acayip bir duygu vardi korku gibi.. allahima hamd olsun annem babam nikah günü gayet ralaxlardi babamin tansiyonu sekeri tavan yapmadi bende düsündüm demek babam normal evde terör estirmiyor ozaman yalnis bir sey yapmiyorum böyle icimde bir sürü git geller vardi.. nikah sahidim babamdi cok mutlu oldum cok güzel gecmisti sade bir nikahti ama olsun.
yasadiklarin hissetdiklerin normal hic merak etme canim.
yelizcim bana da takvim yaparmisin
haha aşıkım tabeecnm geldim ya
sekercik
ay deli asıkmış ya
hadi koşşşş
alkisalkisalkis
paşı hayırlı olsun cnm ınş memnun kalırsınnız ınş
Günaydın kızlar
Pashmina hayırlı olsun canım LCD niz
GLCNN yaa ben senin evini görmedim koydun da ben mi kaçırdım???
Böcük Esmayla ben konuştum kimse kendini sorumlu tutmasın dedi.
taçın bu model paspası çok hoş alsamı acepCADIARZU
kızlar maşallah diyin
12/12/2009 evleniyorum :1shok:
yani hayırlısıyla inşallah
Kızlar altın tavan yaptı yaaa, 50 lirayı görmek üzere :bbo: 49.92 olmuş. Bozdurmanın tam zamanı sanırım
heee ben o yazışmayı unutmuşum. valla bizimki de vahşi biraz canım. benim koca da maşallah nazar değmesin pek sabırlı. ben demediğimi bırakmıyorum o hala bilmemne balım, bitanem karıcım aşkımmm. sinirliyken bu lafları bile sinir oluyorum ya ayrı mesele kaydirigubbakcemile3
dün yaprak dökümünü serederken salonda son reklamda uyuyakalmışım. gece 2 falan olmuş. benimki geldi aşkımmm karıcımmm hadi kalkk yatağa gelll. ben de uyurken bana kimse dokunmıcak yerde taşta uyuduysam bırakcak orda uyuycam yada kendim uyanınca kalkcam yatağa gelcem. annem bilirdi hiç ellemezdi.
nese get geliyorum dedim ama gitmicem kendimi de biliyorum. kalkamıyorum napıyımm :umursamaz:
ama takılmış plak gibi karıcımmmmmmm karıcımmmmmmmm karıcımmmmmmmmm karıcımmmmmm karıcımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kulaklarımda çınlıyo ama artık sussun die kalktım ama söylene söylene ne var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kendim kalkar gelirim niye ısrar ediyosun niye uyandıryosun niye uykumu bölüyosunnnnnnnnn annem hiç böle yapmazdııııııııııııııııııııııı nası uyuycam şimdi bi dahaaaaaaaaaaa die gece gece çemkirdim. tamam aşkım git istiyosan dedi. ne gidicem artık uyandıktan sonra dedim ama sinir oldum gerçekten. uyurken elleşmeyin banalmaz:
biz çeyiz yerleştircemiz gün evde nazar boncuğu yoktu. almayı da unuttum. annem de bizim evdekini verdi. ama kalabalık gittik ya eve millet apartmana bi girdi. ben kaldım mı arkada. göya önden gidip hemen boncuğu ascaktım. kocacıkım uyanık davranmış ben de anahtar yok deyip inmiş aşağı. ben çıktım astım ama içeri bi girişim var hemen boncuğu astım. kapıda da gardiyan gibi rdurup her girene hadi bakıyım sağ ayakla besmeleyle sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay yaptıklarımı okuyunca bazen hakkaten çekilmem heee :lepi:
roflol::roflol::roflol:
güle güle kullanın peşii zemuszemus
güzelmiş ama bencede altın renginde olmalı senin evine.
ne kadar bu fmk?
senin avatarını sevsinler Şeniz
mafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol:
dur canım araştırıyım hemen yazayım kayıltı varsa bende
kaçak hoşgeldin a.s.
tarlan nasıl?
canım aynnııılarını yap ama turuncu çerçeve olsun sarıyı karıştırma yafs.
haattttaaa sana bişi diyimmi keçe satan tuhafiyeciden keçe al, bu çiçekleri keçeyle yap süpppppper olur süpppper :lepi:
ALLAH herkeseee en gzel en hayırlı aşkları yaşatsın:Saruboceq: cok hosuma gıttı sızle paylastımm
tum aşıklara :):):):):)
http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf-video/282049-pozlar-fikir-olur-alintidir.html
burdaki pozlar jülide arkasasimisin cekildi mekan degilmi? keske bende istanbulda evlenseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?