Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilinim çok güzel evin mutlulukla oturun kocişinle

gülçinim hayırlısı olsun hadi inşallh...
biz önce borçlarımızı bitircezdeeee maaşımız bize kalcak ondan sonra çoçuk yapıcazda peeh

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülçincim hayırlısı olsun canımmm Şeniz

ay hadi hayırlısı olsun canım

tşk ederim, bende hep hayırlısını diliyorum :kedi:

d.kntrl hapı kullanmayanlar nasıl korunuyosa onu opuyorumnanaktan

benimde yaşım 25 ama çok geç kalmak istemiyorum insan bebişiyle de gezer tozar bence sositososito

evlendikten sonra bende geçecek diye beklerken ağrım daha çok arttı mirmirmirmir
ALLAH herkeseee en gzel en hayırlı aşkları yaşatsın:Saruboceq: cok hosuma gıttı sızle paylastımm
tum aşıklara :):):):):)

çok hoşşş kaydirigubbakcemile5

hadi çıkim aşkı memnuya devam

izleyemedim çünkü gül kurabiyesi yapıyodum a.s

slm kızlar. bişey sorucam size aranzda sunsetten alışveriş eden oldumu netten.
güvenilirmi acaba?

gerçekten çoğumuz alışveriş yaptık sunsetten şimdi pijamalarımızı giyiyoruz bile geceleri opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar şimdi böcüğümüzde damlar topike bir cuma duası yapar bizde amin diyelim

lahana ben merak ettim o elbiseni hatırlamıyorum sulfat adil ışık ın sitesinde yok mu aldığın

görsen hatırlarsın kesin.imkanım olursa resim çektiririmde biliyorsunuz zaten...

Ayyy koptum yaaaa :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hatırladım canım hatta birinin senden görüp yana yana aradığı güzel elbise. kaydirigubbakcemile5

he valla ya
.bende çok seviyordum çok ta yakıltırıyordum ama biraz sanki her tarafa yayıldı gibi...

Günayyyydııııınnnnnnnnnn
herkese:1hug:hayırlı cumalar
size bi ton foto çekmiştim ama telefonun aparatını evde unuttuummmafoldumben
ama pazartesiye görebileceksiniz inş.
stickerlarım,boncuklu takımlarım... daha neler neler :smiley-cool:

bu arada bende evimin fotolarını dün çektim birazda bugün çekerim ptesi eklerim inşallah
ayrıca gül kurabiyelerini yaptım onlarında fotosunu çektim pişmeden önceki halleri süperdi, pişerken bir kaç tanesi açıldı ama yine de güzel oldular
açılmış gül tomurcuğu onlar da :jeyyar:

işler yoğun oturduğım yer girmeye hiiç müsait değil cnmm
Sirrus işten ayrıldı
tek başıma kaldım buralarda

üzüldüm.. tek basina kalmak zor oluyor cok yasadim bunu nasil bir sey biliyorum.. okulda staj zamaninda cok yasadim.. herzaman tek türk benim etraftakiler hep alman kafa dengi biri yok kötü bir durum.. ozaman islerin yogun olmasi senin icin daha iyi zaman cabuk gecer en azindan.

sirrus da en kisa zamanda istedi bir ise girer konusursaniz selam söyle

oh oh pazartesi fotograf senligi var demek.. ne güzel

ayyy söylemeyi unuttum... dün aksam annemle babamin ucak biletlerini ayarladik allah izin verirse 23 aralik geliyorlar.. sükürler olsun

Günaydın kızlar.....
Çook uzun zamandır sizlerle deildim işler yüzünden. Artık geldim..
Neler olmuştur ben yokken nasıl okuyacağım o kaaaaa sayfayı.... Herkes iyimi??? Evlenenlere ömürboyu mutluluklar diliyorumm....

kaydirigubbakcemile2 merakla beklicem...

mandilin evin fotograflarina baktim.. ferah güzel bir evin var özenle dösenmis huzur dolsun yuvaniza

mandilin bu soru sana.. niye albüm yapip sonradan albümü kaldiriyorsun diyer albümlerin de dursaydi ne vardi sanki klava:

ben albümleri silemeye kiyamiyorum.. cünki sizin güzel yorumlariniz var orda opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…