aşk-ı memnuyu izlediniz mi
aayyyy nasıl bir yıldönümü kutlamasıydı oo
adam güzel gözlü küçük ayaklı uzun boylu dedikçe ben kocişe kendimi işaret ediodum
en sonunda terliği yedim
elin herifi seni nie anlatsın dedi banaaa-tatlicadiarzu-
:lepi:gıda boyasını ben pasta malzemeleri satılan yerden aldım
menümün son halini sayıyorum
1-Zeytinyağlı dolma
2-Sadrazam lokumu
3-Havuçlu krem şantili top
4-Poğoça ( içi muammaralı)
5-Zarf böreği
6-Gül kurabiyesi
7-Ağlayan kek
8-ıslak kek
9-patates salatası
Öylee demee delüü :mymeka:gıda boyası aktarlarda var canım...
beta zaten anca ya Rahmete karışmış biriyle olurum yada amannnnn
anasını satim bu dünyanın...
Walla bende yemekli misafir istemiyom daha öyle yemekte ağırlıcak kadar pişmedim hem yorucu olur çaya alıcamm karar verdimm :lepi:canımcım bana kalırsa dolapta mantın varsa önden bi mantı ver sonrada çayla bikaç çeşit pastabörek tamamdır. tıka basa yerlerinden zor kalkarlar walla :):)
akşam yemeğinde misafir ağırlamak bana zor geliyi ondan didim.
Bende 27 yaşındayım ama bebek memek istemiyom 1,5 sene kadar borç var elde para yok çalışmak istiyorum iş yokk off off :umursamaz::):):) bizde aynen 2 yıl diyoruz aslında canım kaydirigubbakcemile5
hem biraz gegezelim tozalım cıcığını çıkartalım istiyorum hemde çok geç kalmamak genç anne olmak istiyorum hemde öyle bi zaman olsun ki hiç derdimiz kalmasın kenarda azda olsa paramız olsun istiyorum. Ne çok şey istiyorum yafs akannehir
bizimde çok şükür büyük bi borcumuz yok ama hala tencere taksidi falan bitmedi onlar canımı sıkıyo biraz. Altın maltında kalmadı. neyse uff
haa buarada 24üm daha ben minik sayılırım
Msnden yazmışın pıtırcığımm mersiii Şenizslm kızlar
ya başım ağrıo
hiç bişi yapmak istemio canım
annem etimek tatlısı istedi onu yaptım zorla
off yaa
hee eudorabeta tarifi buldum gelince msnden yaz
Tubişimm nerdesin sen yaaakşamları niye burda kimse olmuyor
Ben iki elbisenide gördümm süperdi sanada çok yakışmıştıı :jeyyar:
severim adil ışıkı şık şeyler oluyor.
hepsini çıkarman iyi olur bi nefeste.
zaten bayram geldi sayılır.
hem hazır hazır en azından düşünmezsin...
evdeyken yine kaş idare edeyor.çalışırken hiç olmuyor.
bazen bırakı veriyorum bende valla ama insanada bi ferahlık veriyor be...
kıl deme bana her yer full dolu maaşallah ama kafada saç yok:roflol:
hani şu esmayla forma olan elbisemiz varya,geçen gün o giymişti.o elbisenin kahvesi var bende.onu giycem....yeni bir elbise al...dım ama onu harcamak istemiyorum.kendi özel bi günümde giyerim.onunla fotolarımı koymuştum sanırım.beğenmişti herkes.
fırsat olursa çekerim foto
Toprağımmm takviminnn ne güzell olmuşşş :lepi:hayırlı cumalar şimdi böcüğümüzde damlar topike bir cuma duası yapar bizde amin diyelim
Ayy canım gözünn aydınnn :1hug:ayyy söylemeyi unuttum... dün aksam annemle babamin ucak biletlerini ayarladik allah izin verirse 23 aralik geliyorlar.. sükürler olsun
ya dün gece rüyamda ne gördüm anlatayım.
Kunderamm o çerçevelerdenn ikeada var bacımm :1hug:günaydın münaydın:bbo:
Hayatimcim köfte tarifini denicem bu akşam, rüyanda süper :dance:
Mandilincan evin çok hoş, mutlulukla otur inşallah uzun yıllarca kocişinle beraber
Hani şu konsolunun üstündeki ve yatak odandaki çerçeveler varya tek renk olanlar, onları nerden aldın netten bulabilirmiyim bende arıyorum da burda yok:sinifsinif:
Bukitooo :1hug:
aşk-ı memnuyu izlediniz mi
adam güzel gözlü küçük ayaklı uzun boylu dedikçe ben kocişe kendimi işaret ediodum
en sonunda terliği yedim
kızz ervaaaa iyi yaptın kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
ya dün gece rüyamda ne gördüm anlatayım.
şimdi ne alakaysa (insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş) Pıtırcık ve ben Fındıkzade'de dolaşıyoruz. Sonra Böcük'le buluşuyoruz. Ve böcük diyoki gelin bize gidelim. gidiyoruz böcüklere. Sonra böcük diyoki bakın ben size poz vercem beni fotomu çekin KK'ya koycam. Tek başıma bu pozu verip çekemiyorum. Nese bi tane kırmızı kadife kumaşla kaplı diktörtgen bi pufa yüzüstü uzanıyor., altında siyah bi etek var kısa. sonra ten rengi bi sütyen. arkasını açıyor kollarından çıkarıyor. hani denizde güneşlenirken sırtımız yansın diye askıları indiririz ya aynen öyle. saçlarını açıyor uzun siyah. sırtına dağıtıyor. (rüyaya bak fantazi gibi :roflol: :roflol: ) töbe töbe nese yüzünü objektife doru dönüyor ve diyorki beni böyle çekin ama şaheser sanatsal bi fotoraf ortaya çıkıyor. nese sonra biz böcükle pıtırcık'ı bi şekilde ekiyoruz. Pıtırcık rüyada figürasyon zaten benim rüyamda ancak o olar başrol asla :roflol: :roflol:
sonra bi bakıyorum aaaaaaa ben burcu'nun evinin resimlerini görmüştümmm böcükkk karşıdaki burcunun apartmanı diyorum. koşşşşşş böcükkk koşşşşşşşş diorum kendimi ana caddeye atıyorum. arabalar vızır vızır ama umrumda deeel. böcük arkadmdan koşuyor ve kan ter içinde kendimizi burcu'nun apartmanına atıyoruz. ve kapıyı çalışoruz. burcu bi açıyo kapıyı paspalllllll, solukkkkkkkkk, saç baş daanıkkkkkkkkkk ayyy görmeliydiniz (daha doğrusu görmemeliydiniz :dance: ) nese böcük'le burcu birbirini tanıyor tabii fotolardan. burcu diokiii aaaaaa böcükkkkkkkkkk, böcük de diokiiiii sen beni bırak bak kim bu bil bakalımmmmmmmmm?
bakıyo bakıyo bakıyo öyle bi bakıyoki boşş, manasız, küçümser. soruyor sonra burcu hanım?
Bilmem, kimmm?
en sonunda ben diyorum ki ben Hayatim...
Aaaa diyor şaşırıyor...
niye şaşırdın burciş diyorum,
noldu kızzzz diyorum...
resimlerde daha güzeldin diyor, gerçekte güzel değilmişsin diyor.
ama ben zaten hep dedim güzel olmadığımı diyorum.
öyle de diyor bi soğuk bakıyor bana
(bu arada böcük de figürasyona düştü bu sahnelerde)
ben de altta kalmak istemiyorum.
şöyle üstten üstten evini baştan aşağı süzüyorum.
senin de evin fotoraflarda göründüüğü gibi değilmiş.
heralde resim çekerken topluyordun diyorum :roflol: :roflol:
banyoya giriyorum.
bi tane duşakabin, onun arkasında jakuzi. ve jakuzinin perdesi beyaz el işi dantel kaydirigubbakcemile3
ben umduğumu bulamadım sende diyor burcu
ben de evinde bulamadım diorum
bu ev çok pis ve eski diyorum
tam burcu bana bişey dicekken telefonun uyandırmasıyla sıçradım :roflol: :roflol:
hayatımı kabusa çevirdiniz beeeeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae kafamçokkarıştı
:
Bekliyorum kuzumm yerimsenibenKızlar kapı önü paspasımı aldım çok şükürr şimdi kapıya asmak için kapı süsü rıyorum. nete bir kaç model buldum bakın bakalım yükliycem şimdi nasıllar ve evde yapılabilinirler mi? özellikle betacım yorumlarını bekliyorum annemmm....
ya benmde yok eklesene bende alcamKızlar kapı önü paspasımı aldım çok şükürr şimdi kapıya asmak için kapı süsü rıyorum. nete bir kaç model buldum bakın bakalım yükliycem şimdi nasıllar ve evde yapılabilinirler mi? özellikle betacım yorumlarını bekliyorum annemmm....
ben danstan sonrasını goremedım son reklamda başka bir işle uğraşıyordum da:lepi:aşk-ı memnuyu izlediniz mi
en sonunda terliği yedim
kız tarih ne diyiverhello garular
mölbiş sen beni şişmanlatmaya çalışıyon herhal
mercü mercü
Bekliyorum kuzumm yerimseniben
Ben sana benim yaptığım kendi kapı süsümü göstereyim mii belkim sanada fikir olurr :kedi:
ya benmde yok eklesene bende alcam
ben danstan sonrasını goremedım son reklamda başka bir işle uğraşıyordum da:lepi:
kız tarih ne diyiver
mandilin yazıyom yazıyomduymuyonmu sen beni
nasıl sevinirim bilemezsinnn:1hug:
1-3-5-6 yı cok begenım
hangı siteden sen alcanmı fiyatlar ne kendınmı yapcan?
1-3-5-6 yı cok begenım
hangı siteden sen alcanmı fiyatlar ne kendınmı yapcan?
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn zemuszemus Gerçi öğlen oldu kaydirigubbakcemile3
Hayatım koptum yaaa sabah sabah rüyana :roflol: Özellikle de pıtır benim rüyamda asla başrol olamaz :roflol:
Betam çok sağol hemen bakıyorum...
Burciş bende kapı süsü ve paspası bakıyorum, bime geldi demişti hayatim ama bizim buraya gelmemiş sabah annemi göndermiştim buraya gelmedi demişler :sinifsinif:
Düğmeli olana bayıldım, yapabilirmiyiz acebaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?