Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:lepi:
aslında benim aklımda geçenlerde
Patatesli sigara böreği
Ağlayan kek
Elmalı kurabiye
bide peynirli poğaca mı yapsam diye düşünmedim değil CADIARZU
Glcnn walla ne diyim Allah yardımcın olsun bunları nasıl ne zaman yapıp yetişticenn kuzumm :teselli:
gıda boyası aktarlarda var canım...

beta zaten anca ya Rahmete karışmış biriyle olurum yada amannnnn
anasını satim bu dünyanın...
Öylee demee delüü :mymeka:
Sen o dediğin çocukla gidip görüştün mü :uhm:
Walla bende yemekli misafir istemiyom daha öyle yemekte ağırlıcak kadar pişmedim hem yorucu olur çaya alıcamm karar verdimm :lepi:
Ama mantıda düşünmedim değil hanii CADIARZU

Bende 27 yaşındayım ama bebek memek istemiyom 1,5 sene kadar borç var elde para yok çalışmak istiyorum iş yokk off off :umursamaz:
slm kızlar
ya başım ağrıo
hiç bişi yapmak istemio canım
annem etimek tatlısı istedi onu yaptım zorla
off yaa
hee eudorabeta tarifi buldum gelince msnden yaz
Msnden yazmışın pıtırcığımm mersiii Şeniz
akşamları niye burda kimse olmuyor
Tubişimm nerdesin sen yaa lmaz:
Babaannen mş vefat ettii çok üzüldüm yaa başınız saolsun canımm :1hug:
Allah mekanını cennet etsin..:Saruboceq:
Ben iki elbisenide gördümm süperdi sanada çok yakışmıştıı :jeyyar:
hayırlı cumalar şimdi böcüğümüzde damlar topike bir cuma duası yapar bizde amin diyelim
Toprağımmm takviminnn ne güzell olmuşşş :lepi:
ayyy söylemeyi unuttum... dün aksam annemle babamin ucak biletlerini ayarladik allah izin verirse 23 aralik geliyorlar.. sükürler olsun
Ayy canım gözünn aydınnn :1hug:
Allah tez zamanda kavuştursun bol bol hasret giderinn :lepi:
ya dün gece rüyamda ne gördüm anlatayım.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok güldümm yaaa Allahh iyliğini versinnnn kaydirigubbakcemile3
Kunderamm o çerçevelerdenn ikeada var bacımm :1hug:
Mandilin dicek ben söylemeden betaa söylemişş yine diyee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah seninde iyliğini versinn ne komik karularsınızz kaydirigubbakcemile3

KUzum kesn suretle senn kıçın açık kalmışşş :roflol::roflol::roflol:
1. benim evim ara sokakda vızır vızır araba ne gezer:roflol:
2. asla ve katta evimi dağınık göremezsin heveslenme....
Hadi geldiğin saat itibariyle beni paspal görebilirsin ama akşamüstüyse kocacıkımın gelmesine yakınsa gayet şık ve bakımlı görürsün aha buda 3....
ama asıl takıldığım nokda neden böyle kinci gördün beni rüyanda. hadi seni tanımadım diyelim. böcük tanıttığı andan itibaren yaşanacakları anlatıyorum.
öyle büyük şaşkınlıkla boynuna atlarımki nefes alamaz ilk gördüğün anda beni öldürecekmisin diye beni hayati sanarak çemkirirsin :roflol::roflol::roflol: bende umursamaz seni içeri sürükler evde ne varsa allah ne verdiyse geberene kadar ikram yaparım... :roflol: sonra cuma evmi beğenmezsende vede bunu söylersende oturur ağlarım sen bile sakinleştiremezsin:roflol::roflol: vaybe örtü bile serili olmayan evimde dantelden duşakabil örtüsü wışşşşşşşş:roflol: egzantirikk :roflol::roflol::roflol:

Bekliyorum kuzumm yerimseniben
Ben sana benim yaptığım kendi kapı süsümü göstereyim mii belkim sanada fikir olurr :kedi:

ya benmde yok eklesene bende alcam
ben danstan sonrasını goremedım son reklamda başka bir işle uğraşıyordum da:lepi:
hello garular

mölbiş sen beni şişmanlatmaya çalışıyon herhal

mercü mercü
kız tarih ne diyiver

mandilin yazıyom yazıyomduymuyonmu sen beni

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn zemuszemus Gerçi öğlen oldu kaydirigubbakcemile3

Hayatım koptum yaaa sabah sabah rüyana :roflol: Özellikle de pıtır benim rüyamda asla başrol olamaz :roflol:

Betam çok sağol hemen bakıyorum...

Burciş bende kapı süsü ve paspası bakıyorum, bime geldi demişti hayatim ama bizim buraya gelmemiş sabah annemi göndermiştim buraya gelmedi demişler :sinifsinif:

Düğmeli olana bayıldım, yapabilirmiyiz acebaaaaa

canım paspas bende uzun süredir arıyordum beğendiklerimde vardı. dün akşam migrosta bir tane beğendiğim olanı gördüm 24 tl idi. ama sonra başka bir tane gördümm onu aldım... iki tane kedi manzara seyrediyor kuyrukları birleşmişşş kurdeleyle bağlanmışş
dur resmini çekip ekliyim. .hemde 10 tl imiş. kasada öğrendim onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…