yetişir bitanem ya neden yetişmesin aslında sana şöle söliyim bi tarih konmadığı zaman kötü oluyo herşey o tarihe odaklandığı için çabuk biter işlemler hakkında hayırlısı olsun pis böcük hihoyyythihoyyytcısıl yok cnm 22 kasım dedık askımın doğum gunu aılem cok erken olmaz dedı
10 nisan ıstıyorum aslında oda benım doğum gunum ama bende dıom erken mı yetısr mı:
bu aksam bizde sinemaya gitmek istiyoruz Nefes izlemek istiyoruz.. ne komik ama bu bizim birlikte ilk sinemaya gitmemiz olacak
dream tskler
fmk cok heycanlı olur mu bılmem aman sorun cıkmadan olsun dıe dua edıyom
bu zmnlar streslı oluyo ya
afıyet olsun
cısıl yok cnm 22 kasım dedık askımın doğum gunu aılem cok erken olmaz dedı
10 nisan ıstıyorum aslında oda benım doğum gunum ama bende dıom erken mı yetısr mı:
BEN GİTTİM harikaa
eve geldim hüngür hüngür ağladımm
off bende sinemaya gitmek istiorum yaa
en son sinemada recep ivediği izlemiştim :)
çok zaman olmuş beee:)
yetişir bitanem ya neden yetişmesin aslında sana şöle söliyim bi tarih konmadığı zaman kötü oluyo herşey o tarihe odaklandığı için çabuk biter işlemler hakkında hayırlısı olsun pis böcük hihoyyythihoyyyt
ınş evlende gıtben evlenirim bu böcük evlenemez bu gidişle
dermişimmm
yok yok 10 nisanda evlendircez biz onu dimi kız
bahar gelini olcak o:)
evet hemde cok stresli oluyor.. hele her kafadan ses cikinca daha da kötü oluyor.. bu yüzden sana ufak bir tafsiyem.. ablan abin biri bir sey derse senin canini sikacak duymamazliktan gel alttan al hehe de gec.. nasilsa en sonunda yine hersey sizin istediginiz gibi olacak yerimseniben relax ol
nisana rahat yetisir böcügüm.. ne var ki yetismiyecek nisan güzel bir ay.. 22 kasimda ailen hakli cok erken
söylenme bitir söylenme.. bak ben kac sene sonra ilk kez askimla sinemaya gitme sansini yakaladim.. birbirimizden uzakta oldugumuz icin böyle bir sansimiz olmadi hic.. bir kere ben tr deyken gitmek istedik ondada seyirci yetersizdiye filimi oynatmamislardi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?