Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben bi üst kata ablamlara cikayim.. bakayim demlenmis caylari var mi.. canim fena halde cay cekti, yoksa kendim demlerim

böcüğüm he başım göğe erdi nolck nolck hehehehehe zuahahahahahaha cnm menemen çekti burcum ya bi tarafım şişerse sorarım sana

dream tskler

fmk cok heycanlı olur mu bılmem aman sorun cıkmadan olsun dıe dua edıyom
bu zmnlar streslı oluyo ya
afıyet olsun

cısıl yok cnm 22 kasım dedık askımın doğum gunu aılem cok erken olmaz dedı
10 nisan ıstıyorum aslında oda benım doğum gunum ama bende dıom erken mı yetısr mı:

10 nisan ıstıyorum aslında oda benım doğum gunum ama bende dıom erken mı yetısr mı:
yetişir bitanem ya neden yetişmesin aslında sana şöle söliyim bi tarih konmadığı zaman kötü oluyo herşey o tarihe odaklandığı için çabuk biter işlemler hakkında hayırlısı olsun pis böcük hihoyyythihoyyyt

dream tskler

fmk cok heycanlı olur mu bılmem aman sorun cıkmadan olsun dıe dua edıyom
bu zmnlar streslı oluyo ya
afıyet olsun

evet hemde cok stresli oluyor.. hele her kafadan ses cikinca daha da kötü oluyor.. bu yüzden sana ufak bir tafsiyem.. ablan abin biri bir sey derse senin canini sikacak duymamazliktan gel alttan al hehe de gec.. nasilsa en sonunda yine hersey sizin istediginiz gibi olacak yerimseniben relax ol

nisana rahat yetisir böcügüm.. ne var ki yetismiyecek nisan güzel bir ay.. 22 kasimda ailen hakli cok erken

kızlar clipsomun saati bozuldu sanki düşmüş gibi vidalı yerlerinden oynuo servise götürdüm servis dediki bu aksesuara girio garanti dışında yenisini almanız lazım 35 TL demiş. bizde onu iyi bir yapıştırıcıyla yapıştırdık şimdilik çalışıo:)

BEN GİTTİM harikaa
eve geldim hüngür hüngür ağladımm

kaydirigubbakcemile5 insallah bu kadar yol gitmemize deger, cünki sinema bizden bir ton uzakta 60 km yaklasik..türk filmi oldugu icin sadece büyük sehirlerdeki sinemalar geliyor kazasiz belasiz gidip geliriz insallah burunumzdan gelmez

off bende sinemaya gitmek istiorum yaa
en son sinemada recep ivediği izlemiştim :)
çok zaman olmuş beee:)

söylenme bitir söylenme.. bak ben kac sene sonra ilk kez askimla sinemaya gitme sansini yakaladim.. birbirimizden uzakta oldugumuz icin böyle bir sansimiz olmadi hic.. bir kere ben tr deyken gitmek istedik ondada seyirci yetersizdiye filimi oynatmamislardi kaydirigubbakcemile3

bende ıstıyomkı tarıh bellı olsun gün sayım
sayılı gun harbı gecıyo heycanlı oluyo
ama belırsızlık çok kötu gercekten
pis mı
mıçımın kenara kendıne bak sen

ben evlenirim bu böcük evlenemez bu gidişle
dermişimmm
yok yok 10 nisanda evlendircez biz onu dimi kız
bahar gelini olcak o:)
ınş evlende gıt
gör ebenın nıkahını
ne varsa sankı bekarlık süper
10 nisanda hava nasıl olur acep
mayıs ayı daha bı guzel sankı
30 mayısta tanıstık o gun mu evlensek tam 1.yıl

bızde suana kadr kımse karsmadı
herkes sız bılırsınız dıo
zaten ben bastan dıyorum esya almaya kımse gelmıycek kafam karısır benım
senın aılen gelırse benım ablam gelır dıom tırsıyo
ablam cadıda bırazkaydirigubbakcemile3
yok yok kımse karsmaz
aılesı öle bı aıle deıl

nisana rahat yetisir böcügüm.. ne var ki yetismiyecek nisan güzel bir ay.. 22 kasimda ailen hakli cok erken

nisan cok süper
ev sevdım ay nedense
22 kasımda totom acıkta kalırdı ıstemedım zatı

hehe
ay bizde gidebilirmiyiz meçhul.
uzakta olcaz biz hep yaaa

kç yasındasında evde kaldın bee
kımse evde kalmaz
artı kımse bıdaha bekar olamaz unutma
keyfını cıkar
30 mayıs pazara mı denk gelıyo bı bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…