Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bahar gule gule kullan canımm
kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

edaa bende o blenderin kablolusu var 700w lı kablossuz nasıldır bilmemki ama phılıps güzel

lahana bu gömlek çok güzel yaa nerden aldın:)Çok tatlısın

lahana çamaşırların çok güzel

baberko senin de yatak örtün şahane

esma evet saçları gitmiş kocişin

burcu önemli bişi var regl oldum karnım ağrıyo benim

ayy 4 gün oldu ben kurtulalı bana deme ağrı mağrıı çok fenaydım biliyorsunn :sinifsinif:
allah kurtarsın kardeşş :teselli:

hayatım benım nette sorun var 1 haftadır neden bılmıyom cok gıdıyoo

sızdede oluyor mu

slm kızlar nasılsınız?
cok cok işim var.
haftasonu sulfatın havuclu kekini yaptım; cok guzel ve hafif oldu :lepi: (fırınımda ilk kez kek pişirdim super kabardı cok mutlu oldum :lepi: )
burcuözge burdamısın canım; bisey soracaktım bu markafoni kredikartı için guvenlimi; birde canım bugun alırsam nezaman elimde olur. lock&lock'lar oldukca uygun geldi benim de ihtiyacım var

lahana cok şıksın

erva nan nıe bana demıyom gelırım tabe ne zmn tabı sorun cıkmazsa
denızcı donlarından edayada alcam
evıne hedıye:roflol:

cısıl

lahanacım cnm gule gule kullan hepsı cok guzel
bugınde sıksın hanıı

nihalllllllllllllllllll resmine bayıldım ama sevgilinle kardeş gibi duruyonuzzzzz

saol cnmcmm
kız allah korusun ne kardesıı kaydirigubbakcemile3
evet cnm cok benzetıolar bısı rengımız gozlerımız bı dudaklar farklı benımkı kalın kaydirigubbakcemile3

canım vallahi bende ilk alışverişimi twigy için yaptım. kredi kartı için güvenli bir site o konuda şüphen olmasın. alışverişte şöyle diyordu o markanın son günü işlem başlar. hani 3 gün kalıyorsa marka sn 1. gün aldıysan o markanın kampanyası bitne kadar bekleyeceksin. bitiminden sonra 1 hafta içinde elinizde diyor. benimkini ben bu gün yarın bekliyorum...

ayy bu gün buraya marmarisin ilk yağmuru düştü ama çokk sıcakk şimdide güneş açtı hiç bir şey anlamadım bu işten....

ciddi olamazsın bende yaaa
yani şöyle annem 15ekimde hastane yatıyor ve o gecenin 02:00 civarları ben doğuyorum

kızz harbımı tam dogumdaız bız yaa aynen benımde ole annem yatıo gece 2 gıbı sancılanıoo ben gelıom dunyayakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…