Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aminnnn tüm dualarınız için çok teşekkürler

hala inanamıorum bebeğim içimdee ağlayamıorumda burda yaa kimseye söleyemem şimdi benn

evet eczaneden test aldım hemen bi cafeye girip yaptım dayanamadım hemen çıktı iki çizgi :) elim ayağım titreyerek çıktım ordan eşimi aradım dayanamadım ağladı ağladı sürekli arıo aman aşkım yorulma diip duruo benimde bi uykum varki sormayın

geçen hafta arkadasım sen hamilemisin dedi sanki hamilelik güzelliği gelmiş sana demişti :) içine doğmuş sanırım:)

Ayhhh bir türlü giriş yapamıyorum yazamıyorum, hiçbirşey okuyamadım ya sinir oldummm

Hemşom, canım, hayırlı olsun bebişin, çok sevindim yaaa valla, ben istediğini bilmiyordum ne kadar güzel olmuş, Allahım sağlık versinnnn.......

nisan ben tefal program 8 power jeans 500

cros time tos makinesi
kullanıyorum. ikisinden de memnunnum. senin dediklerii bilmiyorum

Croc Time XXL Grill 109,90tl
Croc Time Izgara Tost Makinesi 149,90 tl

seninki hangisi bilmiorum ama 109 olan küçük.ancak 1 tost yapabilirim onla.

prog 8 power jeans 500 de 279,90 tl
kararsız kaldım anlayacağın. bu tip elektronik eşyalardanda anlamadğmdan evet şu daha iyi diyemiyorum:sm_confused:

hemşerim sağol canım benim ben hep çok istedimde çevremizdekiler işte erken falan bi düşündüm yaw ben istiorum kimene dedim ve bir aydır falan denioduk tuttu çok şükür bugün bi test daha alıp yapıcam inşallah:)

Ayhhh gülayyy
Benim bile gözlerim doldu yaaa çok güzel bi duygu olsa gerek..
Çok sevimsiz bir gündü benim için gerçekten çok mutlandım sayendeopuyorumnanaktan

gülayyy çok sevindim inan sevincine gözlerim doldu, hayırlısıyla kucağına aldığın günü de duyarız inşallah

nasıl söyledin eşine direk " ben hamileyim " mi dedin

KK ne zaman düzelecek ne siteye girebiliyorum kaç saattir ne topic i görebiliyorum

selam kızlar

kaç gündür işlerimden dolayı giremedim

misafirlerim vardı falan fişman kaydirigubbakcemile3

akşamları da hep site hata verdi:hulya:

geçmiş mecburen geçmişte kalıcak çünküüü çok olmuş okiyemicem lmaz:

dedimki bebeğimiz kızmı erkek mi olucak sence:) kaldı bi konuşmadı epey sona gülmeye sonada ağlamaya başladı dışarda işi dolayısıyla ne bakıonus len baba oluorum çok mutluyum dedi bide evimiz satılıktaydı satılması zor bi ev biras ondanda haber gelmiş bugün 2 güzel haber aldık Rabbim izin verirse paramızı alır bankaya koyar güsell bi ev alırız inşallah (zaten sürekli konuşuoduk benimki benimle ilgili konularda çok pimpiriklidir şimdi 9 ay napıcam bilmiorum)

ayy o kadar şey kaldırdım ettim Rabbim izin verince hiç bişey olmuo demekki çok şükür Allahımaa

ben burda ağlayamıorum esma utanıorum kimseye bişeyde diemiorum çok garip yaa ben nerden emin oldum biliomusun göğsüm kabuk değştirdi resmen :)

ben burda ağlayamıorum esma utanıorum kimseye bişeyde diemiorum çok garip yaa ben nerden emin oldum biliomusun göğsüm kabuk değştirdi resmen :)

gözün aydın gülaycım :CüvCüv: :CüvCüv: alkisalkisalkis

allah analı babalı sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :ecrin_bebek: bebişini

kız gülayyy çok sevindimmm
hayırlı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…