Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Benim koçiştee boşnakk julişş kaydirigubbakcemile5
betaaaaaaaaaa sende flaş'a bak
ay nerdesiniz beee öldünüz mü
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çok güldümmm özellikle cücüklereee kaydirigubbakcemile3

bunu da pilav da kullanıyorum, koyup ters çeviriyorum silikondur kendüsü
Bunun ortasının boş olanındanda bende var ama daha kullanmak nasip olmadıı :sinifsinif:
zemuszemus

hediye gelen borcamlar falan :=)))) sulfat'a yollıcam ben de

kaydirigubbakcemile3 hemşomm furur senii alnın tam ortesindenn kaydirigubbakcemile3

domates deerken hayatm sırf domates mı melemen mı

lady strawberry cnm site kozmetıkcı

kaydirigubbakcemile3 hemşomm furur senii alnın tam ortesindenn kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle :roflol::roflol::roflol:

Bu arada hayatım babaanneni aldığı şey çok şık heee.
Gençler borcam getirsin babaaneye bak sen :dilcikar: Bi de arkadaki nutella dikkatimi çekti :jeyyar:

he bız öle deılde melemen edıyok
annemın bahce domatesınden yaptıklarıyla

ay yarın annecım gelıyy yaa ama ben azcık görup işe gelcem

hayatım keske bıde kendı resmını ekleseydn

Aynen öyle :roflol::roflol::roflol:

Bu arada hayatım babaanneni aldığı şey çok şık heee.
Gençler borcam getirsin babaaneye bak sen :dilcikar: Bi de arkadaki nutella dikkatimi çekti :jeyyar:

evet bence de çok şık
heee nutellaaa bayılırımm

Ayyy bizde yaptıkk bunlardann o kadar iyi oluyor kiii hemen aç kullann çok pratikkk zemuszemus

evet annem hep yapardı zaten evlenince bana da yaptı canım, ama kıyamadım daha kullanmaya kaydirigubbakcemile3

hayatımm formdasın bugün :)

bu arada yengem yollamış bizede kahvaltıda yemek için karışım, kırmızı salçalık biberleri var patlıcan falan mangalga parpulamış, sarımsak falan karıştırmış ama nası güzel anlatamam.. hele mangalda yapıldığı için bi tat var muhteşemm

Hayati'nin işyeri Ramazan'da yemek vermiyo, o da evden götürüyor. biz de sefertası aldık

teflon tavada yumurta kırınca çizilecek diye çatal süremiyoruz. o yüzden aldım böyle bi yumurta sahanı

bayılırım aşure tenceresi

Ikea'dan üzgeç almıştım ama delikleri biraz büyükmüş. bi gün kuskus yapmıştım. bi döktüm yarısı lavaboda kaldı. ben de böyle aldım. çok seviyorum süzgecimi

klasik tepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…